Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)
- Okoni
- Juventino
Nie mogę się doczekaćNiasty pisze:12 września w Przeglądzie Sportowym ukaże się dodatek Ligi Mistrzów. Miło będzie ponownie zobaczyć ten dodatek a w nim opisik Juve.Będe miał na 100 % więc wrzucę skana.

- tabo89
- Juventino
ale jest Juve??Sapo_JuveFan pisze:W Giga Sport jest jakiś plakat XXL drużyn biorących udział w LM. Ktoś kupił? Ja się zastanawiam.
bo na stronie pisze ze Ronni jest XXL
http://www.gigasport.pl/strona.php
- zuberek249
- Juventino
ja się nie martwie czy go dostane czy nie bo pernumeruje gazete a pozatym skarb kibica liga włoskiej z 30 sierpnia też jest ciekawie napisane o juveNiasty pisze:12 września w Przeglądzie Sportowym ukaże się dodatek Ligi Mistrzów. Miło będzie ponownie zobaczyć ten dodatek a w nim opisik Juve.Będe miał na 100 % więc wrzucę skana.
- tabo89
- Juventino
- Niasty
- Juventino
tabo89 pisze:ja już mam co prawda nie Przegląd bo nie było w kiosku ale w Sporcie tez jest ten dodatek (3,90 kosztuje)
skan moge zrobic pozniej jesli nikt inny nie wrzuci, zaraz zabieram sie do czytania
a swoja droga moze mi sie wydaje ale ten Giovinco na zdjeciu jakis do siebie nie podobny
Bo to chyba nie on...

Ale lepiej spójrz na Sporting :rotfl:
Niestety znów zabrakło obiektywizmu (wystarczy przeczytać opisik Manchesteru :evil: )
A tu skan :

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
ChybaNiasty pisze:tabo89 pisze: a swoja droga moze mi sie wydaje ale ten Giovinco na zdjeciu jakis do siebie nie podobny
Bo to chyba nie on...![]()

Na zdjęciu jest Christian Pasquato, w dodatku ,,Bożo wporzo'' dodał nam od siebie jeszcze jeden rok absencji w LM :lol: Oceniam to na na 0 w skali 1-10. Bez odbioru 8)

- oliver
- Juventino
Moja szła na zakupy i mówię jej , żeby kupiła Przegląd sportowy i tam jest dodatek. Wraca z zakupów i daje mi piłkę nożna plus e
. Ach te baby.
Ucieszył mnie też opis przy naszym trenerze dotyczący Chelsea.

Tak na każdą pozycję, a lewa obrona to co ?Bożydar Iwanow pisze:Po trzech latach niebytu wraca na przynależne miejsce. Świetne zakupy na każdą pozycję(poza bramką, ale tu jest przecież Buffon).
Ucieszył mnie też opis przy naszym trenerze dotyczący Chelsea.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- tabo89
- Juventino