1.Liga Polska 2008/2009
- steru
- Qualità Juventino
A w swoim czasie o Lachowskim mówiono, że o kadrę się ocierał. Heh Ujek i Drzymont też w sumie.Juventino90 pisze: To skandal, zeby Ujek i Drzymont kopali w pilke w najwyzej klasie rozrywkowej. Powinni ganiac po rowach i wioskach, tak jak to robi Lachowski.
Mogę przyjąć ten zakład. Wierzę w sprawiedliwośćJuventino90 pisze:A co do korupcji. Pozyjemy zobaczymy.. Bylbym sklonny zalozyc sie o 0.5, ze Widzew nie zostanie zdegradowany
- 18kokol97
- Juventino
ja uważam że robak narazie strzela bramki ale że marnuje sytuacje to jak każdy napastnik znacie napastnika co by nie marnował?? nawet Brożek i Van Nisterlooy marnują.twn zawodnik i tak dużo pomaga swojej drużynie
''Od kołyski aż po grób wiara tylko w jeden klub Juventus Turyn."
- Nevermind
- Juventino
Rozumiem cie dokladnie. Jestes zloto-usty18kokol97 pisze:ja uważam że robak narazie strzela bramki ale że marnuje sytuacje to jak każdy napastnik znacie napastnika co by nie marnował?? nawet Brożek i Van Nisterlooy marnują.twn zawodnik i tak dużo pomaga swojej drużynie
Ha. A w prawo tez wierzysz?steru pisze:Mogę przyjąć ten zakład. Wierzę w sprawiedliwośćJuventino90 pisze:A co do korupcji. Pozyjemy zobaczymy.. Bylbym sklonny zalozyc sie o 0.5, ze Widzew nie zostanie zdegradowany
- steru
- Qualità Juventino
Nie odbiegajmy już tak bardzo od dyskusjiJuventino90 pisze: A w prawo tez wierzysz?
Ważne, że mamy zakład. Bo mamy prawda?

Świadków kilku się znajdzie a rozliczymy się jak przyjdzie na to pora...

Nie powinno być "kwa"?Juventino90 pisze: Ha.

A kto nie jest pewny swego przy zakładzie?Juventino90 pisze: Oczywiscie, ze tak. Tylko na rostrzygniecie musimy troche poczekac.
Jednak jestem pewny swego
Jak juz wygram zaklad, mozesz sie zapytac mnie jaka wodeczke preferuje
:lol:

P.S. To co preferujesz to mnie nie obchodzi

Nie inaczej! Masz tu mały "teaser" dla podgrzania atmosfery.Juventino90 pisze: Ha. To chyba bedzie jednak czerwona karteczka :lol:

Ostatnio zmieniony 01 września 2008, 19:27 przez steru, łącznie zmieniany 2 razy.
- Nevermind
- Juventino
Oczywiscie, ze taksteru pisze:Nie odbiegajmy już tak bardzo od dyskusjiJuventino90 pisze: Ha. A w prawo tez wierzysz?![]()
Ważne, że mamy zakład. Bo mamy prawda?
Świadków kilku się znajdzie a rozliczymy się jak przyjdzie na to pora...

Jednak jestem pewny swego

Jak juz wygram zaklad, mozesz sie zapytac mnie jaka wodeczke preferuje
:lol:
Donald tez robil kwasteru pisze:
Nie powinno być "kwa"?

Ha. To chyba bedzie jednak czerwona karteczka :lol:steru pisze:
P.S. To co preferujesz to mnie nie obchodzi
- Nevermind
- Juventino
Spadlem z krzesla :lol: .18danek97 pisze:co tu tak cicho nie pisalem bo mailem bana i nie bylo tematu?? a widze ze moj brat sie zaczol udzielac
A w niedziele, moj ukochany Widzewek ponownie wygral. Jednak styl gry nie rpzekonywal. Licza sie trzy punkty
Mecz zakonczyl sie wynikiem 2:0 po kolejnym golu Robaka i .. Stawarczyka :lol: .
Jestem zadowolony z wygranej, bo Kmita to niewygodny rywal.
Teraz czas przyszedl skarcic Stal.
- 18danek97
- Juventino
GKS Jastrzębie wygrał w miniony weekend z Dolcanem Ząbki 1:0 po golu Roberta Żbikowskiego ale muszę przyznać że zagrali najgorzsy mecz sezonu. A 13 wreśnia Gieksa jedzie do Gorzowa na mecz z GKP.Typuję 3:2 dla GKS-u.
- Nevermind
- Juventino
Prosilbym moderatora o sprawdzenia numeru IP dwoch uzytkownikow wyzej :lol: .
A teraz na temat 1 ligi.
Za nami mecz Widzewa ze Stalowa Wola. Mecz zakonczyl sie wynikiem 2:1 pomimo wyraznej przewagi Widzewa. Juz w 6 minucie wynik otworzyl OZIęBAłA, ktory dobil inwidualna akcje Panki. W zasadzie ten gol ustawil juz caly mecz. Pozniej w dogodnej sytuacji znalazl sie Napoleoni, jednak bramkarz spisal sie bardzo dobrze. Druga bramka Widzewa padla po wzorowo wykonanym rzucie roznym. Dosrodkowanie Napoleoniego lecialo na drugi slupek, pilke glowa do srodka zgrywal Stawarczyk a Ugo UKAH wolejem z najblizszej odleglosci pokonal Wieteche.
W miedzy czasie dwie sytuacje strzeleckie mial Robak, ktorych niestety nie wykorzystal, Napoleoni oraz Oziebala.
W ostatnich minutach Stal strzelila kontaktowego gola, po bledzie w obronie Ukaha i faulu Stawarczyka. Gola z jedenastu metrow zdobyl Wieprzec. Jednak na tyle bylo stac graczy Stali. Jednak podziwiam ich skutecznosc w calym meczu mieli pol podbramkowej sytuacji a jednak bramke strzelili
.
Mit o pogromcy faworytow 1 ligi upadl.
A teraz na koniec, najprzyjemniejsza czesc
MAMY LIDERA, RTS MAMY LIDERA !

A teraz na temat 1 ligi.
Za nami mecz Widzewa ze Stalowa Wola. Mecz zakonczyl sie wynikiem 2:1 pomimo wyraznej przewagi Widzewa. Juz w 6 minucie wynik otworzyl OZIęBAłA, ktory dobil inwidualna akcje Panki. W zasadzie ten gol ustawil juz caly mecz. Pozniej w dogodnej sytuacji znalazl sie Napoleoni, jednak bramkarz spisal sie bardzo dobrze. Druga bramka Widzewa padla po wzorowo wykonanym rzucie roznym. Dosrodkowanie Napoleoniego lecialo na drugi slupek, pilke glowa do srodka zgrywal Stawarczyk a Ugo UKAH wolejem z najblizszej odleglosci pokonal Wieteche.
W miedzy czasie dwie sytuacje strzeleckie mial Robak, ktorych niestety nie wykorzystal, Napoleoni oraz Oziebala.
W ostatnich minutach Stal strzelila kontaktowego gola, po bledzie w obronie Ukaha i faulu Stawarczyka. Gola z jedenastu metrow zdobyl Wieprzec. Jednak na tyle bylo stac graczy Stali. Jednak podziwiam ich skutecznosc w calym meczu mieli pol podbramkowej sytuacji a jednak bramke strzelili
Mit o pogromcy faworytow 1 ligi upadl.
A teraz na koniec, najprzyjemniejsza czesc
MAMY LIDERA, RTS MAMY LIDERA !
Masz racje, przepraszam18kokol97 pisze:Ja mam to samo ip co 18danek97 ponieważ korzystam z tego samego komputera co on bo jak już wcześniej pisałem nawet w tym temacie jestem jego bratem a ty mnie podejzewasz bo z bratem mamy złe zdanie na temat Widzewa.

Ostatnio zmieniony 20 września 2008, 10:50 przez Nevermind, łącznie zmieniany 1 raz.
- 18kokol97
- Juventino
Ja mam to samo ip co 18danek97 ponieważ korzystam z tego samego komputera co on bo jak już wcześniej pisałem nawet w tym temacie jestem jego bratem a ty mnie podejzewasz bo z bratem mamy złe zdanie na temat Widzewa.A gratuluję Widzewowi zwycięstwa na Podbeskidziem a muszę przynać żę GKS Jastrzębie uległo Górnikowi Łęczna 1:2.
''Od kołyski aż po grób wiara tylko w jeden klub Juventus Turyn."
- 18danek97
- Juventino
Widzew Łódź-GKS Jastrzębie 0:1 bo kilku niepowodzeniach pierwsza wygrana i jaka radosna pozdr dla kibica z Lodzi piszącego trochę wyżej treraz widzisz siłę kopaczy z Jastrzębia że słusznie brałem ich pod uwagę w walce o awans ale przynajmniej grają lepiej od GKS-u Katowice który ty wymieniłeś wśród faworytów.
- steru
- Qualità Juventino
Że się wtrącę. To że Jastrzębie wygrało w Łodzi nie znaczy, że jest faworytem do awansu. Jeszcze wiele sezonów minie zanim zacznie się liczyć w czołówce o ile do tej pory nie pożegna się z 1 ligą na rzecz 2 ligi.
Juventino90 - ledwo na meczu Cię nie ma a Widzew już przegrywa
P.S. Słyszałem dobry dowcip : Garguła przymierzany do Widzewa
Juventino90 - ledwo na meczu Cię nie ma a Widzew już przegrywa

- Nevermind
- Juventino
steru pisze:Że się wtrącę. To że Jastrzębie wygrało w Łodzi nie znaczy, że jest faworytem do awansu. Jeszcze wiele sezonów minie zanim zacznie się liczyć w czołówce o ile do tej pory nie pożegna się z 1 ligą na rzecz 2 ligi.
Juventino90 - ledwo na meczu Cię nie ma a Widzew już przegrywa![]()
Hmmm.. Jezeli chodzi o mecz to wiem od znajomych, ze grali zenujaco pilke. Pewnie wplynela na to slaba postawa z Stala Sanok. Przegrali na wlasne zyczenie. A Jastrzebie to zaden faworyt, lecz typowy sredniak. Widzew okazal sie slabszy. Caly tydzien to tragedia.
Jednak liga jest dluga, i jak widac czasami trafi sie sensacja.
Na meczu mnie nie bylo.. Bylem chory i jakos nie zaluje.. Mniej niz 4 tysiace widzow. Kolejne nieporozumienia na tle kibice-zarzad.
Powoli mam tego wszystkiego dosyc..
Wkoncu bilety na 1 lige drozsze od ekstraklasy?
Skandal..
A co do Garguly. To wcale nie sa plotki.. Bardzo mozliwe jest pozyskanie belta. Jestem pewny tego, ze Widzew wroci do ekstraklasy. Pieniadze Cacka sa niemale. Juz teraz mamy 6 budzet w kraju a.. za rok, kiedy przyjda dochody z ekstraklasy.. Nasz budzet bedzie sie miescil w pierwszej piatce.
Dlatego przyjscie Garguly jest bardzo prawdopodobne. Z pewnych zrodel wiem, ze Gargula nawet przymierzal sie do zakupu mieszkania w Lodzi.
Opcja dla niego to o tyle dobra, ze zmienilby srodowisko. Mialby postawione nowe cele. Wreszcie gralby przed publicznoscia i nie musialby sie daleko przeprowadzac.
Kto wie, moze za rok w Widzewie zobaczymy duet Gargula-Matusiak?
Jedno jest pewne. Transfery w Widzewie beda.. Moze tym razem rzeczywiscie spadne z krzesla, jak sugerowal nasz pseudo dyrektor sportowy Marek Zub.
Alternatywa dla Garguly jest Michal Golinski z Zaglebia Lubin i Pawel Nowak z Cracovii.
- steru
- Qualità Juventino
Bez obrazy ale wydaje mi się że Garguła ma większe ambicje niż Widzew. Z chęcią w swojej drużynie zobaczy go Legia i Wisła. Przy takich drużynach Widzew może mieć małe szanse na jego pozyskanie.
I jakoś nie przemawia do mnie argument dalekiej przeprowadzki. Polska to nie Stany i Krakowa czy Warszawy nie jest tak daleko
A to że będą transfery to ja wierzę. Ale najbardziej prawdopodobny mi się wydaje Nowak. Głupotą byłoby uciekać z KGHM do Widzewa. Za rok i tak będzie ekstraklasa a mimo wszystko przyszłość Widzewa nie jest wciąż pewna ( bez złośliwości ).
I jakoś nie przemawia do mnie argument dalekiej przeprowadzki. Polska to nie Stany i Krakowa czy Warszawy nie jest tak daleko
A to że będą transfery to ja wierzę. Ale najbardziej prawdopodobny mi się wydaje Nowak. Głupotą byłoby uciekać z KGHM do Widzewa. Za rok i tak będzie ekstraklasa a mimo wszystko przyszłość Widzewa nie jest wciąż pewna ( bez złośliwości ).