Kto jest Waszym "idolem" ??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2008, 13:12

Moimi idolami sa Alex Del Piero, Gigi Buffon, Pavel Nedved, David Trezeguet, Giorgio Chiellini, Jan Paweł II. Wszystkich procz JPII za oddanie Juve pomimo przeciwnosci losu, chociaz Kielon na dobre zostal moim idolem po meczu ligowym u nas z Interem pieknie jechał z Ibra :-D , Alex Del Piero jako pierwszy pozostał w Juve pomimo Calciopoli i dzieki niemu cała reszta wymieniona wyzej rowniez pozostała. Najabardziej zapadły mi w sercu słowa Alexa kiedy postanowił zostać w Juve : "Szlachcic nigdy nie porzuca swej Damy" do dziś te słowa budza we mnie wzruszenie. A JPII to nasz najwiekszy Polak jakiegokolwiek mielismy zostawił nam całkokształt swoj i testament, ktory musimy dziedziczyc z pokolenia na pokolenie.

Motor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2008, 15:55

Moim idolem jest mój najstarszy brat i Nedved. Mój najstarszy brat postawa i zobowiązaniem które czuje aby mnie nauczyć nie być chuliganem :prochno: wprawdzie to nie dużo. No i Nedved usłyszałem o nim w 2002 i od razu pokochałem jego styl.

KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2008, 16:26

Moim piłkarskim idolem od dziecinstwa byl i pozostaje nim teraz Alessandro Del Piero. Odkad obejrzalem mecz Juve od razu bylem zapatrzony w tego gracza i to dzieki niemu pokochalem Juve :wink: Podziwiam go za styl, za umiejetnosci czysto pilkarskie, za charakter no i za to cos co musi miec idol;] A to co zrobil po relegacji juve do Serie B to juz parawdziwa klasa :bravo: :bravo: . Od zawsze na zawsze ADP :smile:

Nedvedinhoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2008, 17:12

Sossar pisze:Camoranesi ; ))

/radek_88
tak, dzięki.
; d
na niczym innym mi tak nie zależy w życiu jak nabić sobie posta, lol.
tak jak i mi ... żal

Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby, którą się jest.
kornknot

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2008, 17:41

Nedvedinhoo pisze:
Sossar pisze:Camoranesi ; ))

/radek_88
tak, dzięki.
; d
na niczym innym mi tak nie zależy w życiu jak nabić sobie posta, lol.
tak jak i mi ... żal
Macie pretensje do ktoregos z Moderatorow, to napiszcie prywatna wiadomość do niego lub zgłoście zażalenie do Administratorów. Ew mozecie w pokoju "Strona, forum i czat" opisac to co wam sie nie podoba. Ale nie zaśmiecajcie tematu bo posypią sie nastepne kartki.

boryseusz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2008, 22:04

Dla mnie Alex i Buffon =))

Alex za oddanie i poświęcenie zarówno Juve jak i Italii... za wszystkie minuty spędzone na boisku i gole, a Buffon to moj idol bo jest wspaniały, również oddany i też jedtem bramkarzem więc jest moim wzorem :D :D

Okoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2008, 15:00

Moim piłkarskim idolem jest Alex Del Piero ;). Podziwiam go za oddanie klubowi i za świetne wyszkolenie techniczne. Oprócz niego lubię też Nedveda, Buffona i Chiellini'ego.

maddox217

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2008, 14:01

Moim idolem jest oczywiście Alex :) Gra w Juve od 1993r. czyli wtedy mnie nawet na świecie nie było :wink: Chciałbym grać tak jak on tylko szkoda że to chyba niemożliwe :-D Poza nim moim idolem jest jeszcze Giovinco pomimo tego że jest bardzo młody ;] Chiellini i Gigi Buffon :P

Kto jest mistrzem???!!! Legia Warszawa, Juventus i Łada!!!
Chudylolo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2008, 15:05

Moim idolem jest oczywiście Alex Del Piero nasz wielki IL Capitano ;) za całą można powiedzieć "twórczość" którą przy każdym meczu robi to jets piękne kiedy człowiek w wieku 34 lat gra ja 20 latek albo i lepiej. Kibicuje jemu i Juventusowi od zawsze i będe kibicował na zawsze FORZA ALEX!

KimiIceman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2008, 20:59

No...hm....Mam niejednego sportowego idola, ale tym najwiekszym jest Gianluigi Buffon. Gdy tylko zobaczylem jego interwencje, od razu go polubilem.Lubie Gigiego nie tylko za to jaki jest na boisku, ale poza nim. Bierze udzial w akcjach charytatywnych co wzbudza u mnie ogromne uznanie i za jego wypowiedzi wprost o swoim zyciu prywatnym. Gigi jest otwartym i dobrym czlowiekiem. Respect dla niego !

gigi20

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2008, 21:53

Moimi idolami sa wszyscy ktorzy zostali po Calciopoli... i oczywiscie Jan Paweł II

"Inter jest świetny tylko dzięki Calciopoli" Marcello Lippi

Milan- drużyna do europejskich pucharów
Juve- drużyna do scudetto
Inter- drużyna do niczego
Szjustek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2008, 14:15

Moim Idolem jest Alessandro del Piero ponieważ został wierny Juve przez tyle lat, ma dobrą technikę i dokładnie wykonuje rzuty wolne :D

Forza Juve!!!!!!
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2008, 15:58

Oczywiście Pinturicchio,Cobra,Superman-nie,nie ten "bajkowy"... :lol:.Do tego Samuraj oraz naturalnie Duracell...Czyli jednym słowem Stara Gwardia,która razem z nami podzieliła ból i cierpienie po degradacji do B...Poza tym coś czuję,że w przyszłości do tego jakże szacownego grona dołączy Amauri...

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2008, 18:34

Cenię najbardziej Buffona, Nedveda bo to zawodnicy klasowi, ciężko pracujący, profesjonaliści, Nedved pokazuje jak bardzo kocha piłkę i Juve w tym wieku grając na takim poziomie, i co roku odkładając swoją emeryturę. Ale oczywiście chodzącym idolem i legendą jest Alex. WIELKI człowiek, cenie go nie tylko za to co robi dla piłki nożnej, ale także za to jakim jest człowiekiem. W złości mówimy różne rzeczy ale Del Piero to już świętość, legenda. Śmiało można go wymienić pośród najlepszych piłkarzy wszech czasów obok Platiniego. Takich zawodników cenię najbardziej, wolę Aleksa który jest po prostu sobą, cieszy się grą w piłkę, to jego pasja, ale i poza światem piłki jest wielkim człowiekiem. Nie lubie za to takich gwiazdeczek jak Ronaldy i takie inne, wszystko robią, żeby jak najlepiej wypaść w mediach, czasami myślę, że jest cienka granica między sportowcem a modelem, "playboyem". Tacy piłkarze grają dla sławy, popularności, odwala im później jak np naszemu Borucowi niestety, no i są też ci którzy grają dla kasy, przykład to Anelka, ale to inna historia.

Idol to wzór do naśladowania, autorytet. Jeżeli chodzi u nas, w Polsce o taki autorytet to myślę, że jest to Małysz, a przynajmniej był. Można go porównać z Aleksem, bardzo skromny człowiek, robi to co kocha, docenia wartości rodzinne.

Do napisania posta w tym temacie zainspirowała mnie dzisiejsza lekcja języka angielskiego, gdzie padło pytanie: "Tell about famous person who you like"

rafakoper

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2008, 19:30

Moim idolem jest Alex Del Piero!!! jest znakomitym piłkarzem kibicuje Juve od 8lat i zawsze bede kibicować JuVe!!! :bravo:
Alex- :dance:

ODPOWIEDZ