Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)
- tabo89
- Juventino
- Niasty
- Juventino
Dzisiaj nabylem dodatek Ligi wloskiej Przegladu Sportowego.
Wrzucam skan o Juve.8)
Edit
Troche wieksza rozdzielczosc.
Ale mozna przytrzymac ctrl i rolke w myszce (ewentualnie ctrl i +)

Wrzucam skan o Juve.8)
Edit
Troche wieksza rozdzielczosc.
Ale mozna przytrzymac ctrl i rolke w myszce (ewentualnie ctrl i +)

Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2008, 12:55 przez Niasty, łącznie zmieniany 2 razy.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Moglbys dac tego skana w wiekszej rozdzielczosci?
Psss. Chodzi mi o jeszcze wieksza rozdzielczosc.
Ooo prosze, co za sztuczka 8)sekundo pisze:wystarczy kliknąc w zdjecie (juz po powiększeniu) i sie jeszcze powiekszy
Psss. Chodzi mi o jeszcze wieksza rozdzielczosc.
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2008, 12:21 przez Radek_88, łącznie zmieniany 1 raz.
- alex_KiNiO
- Juventino
Mam ten dodatek z Przeglądu Sportowego i muszę przyznać, że rewelacji nie robi. Ale ewidentnie przyda się
Muszę też powiedzieć, że urzekła mnie ocena Juventusu, a w szczególności fragment ,,Mistrzem nie będzie, ale odzyskanie wiarygodności i miejsca w europejskiej elicie jest cenniejsze." Skąd ta pewność tego całego Daniela Rupińskiego, który dokonywał oceny Juve, że ,,mistrzem nie będzie"...? Zastanawia mnie też dlaczego za postać zespołu wybrano Amauriego, a nie np. Buffona czy Del Piera?

- tabo89
- Juventino
wydaje mi sie ze wybierali nowe twarze - głośne transfery np jest w Milanie Ronni a w Interze Mancini chociaz w niektorych klubach sa tez dawni zawodnicy np De Rossialex_KiNiO pisze:Zastanawia mnie też dlaczego za postać zespołu wybrano Amauriego, a nie np. Buffona czy Del Piera?
a jesli potrzeba skanu w dobrej rozdzielczosci to wystarczy napisac - zrobie i wrzuce
- Sapo
- Juventino
W Bravo Sporcie był plakat 'Gwiazd Ligi Włoskiej' : Zlatana, Tottiego i Del Piero, ktoś go ma? I czy jest to jeden plakat czy trzy osobne? Nie wiem czy latać po sklepach i kioskach by znaleźć ten numer BS bo nie chcę wieszać Zlatana na ścianie, jeśli to jeden plakat :>
- drozdi
- Juventino
byłbym wdzięczny. Najlepiej cały skarb Serie A ale jeśli nie masz ochoty bądź czasu to wystarczy sama strona o Juvetabo89 pisze:a jesli potrzeba skanu w dobrej rozdzielczosci to wystarczy napisac - zrobie i wrzuce

- darek
- Juventino
To było w ostatnim numerze?Sapo_JuveFan pisze:W Bravo Sporcie był plakat 'Gwiazd Ligi Włoskiej' : Zlatana, Tottiego i Del Piero, ktoś go ma? I czy jest to jeden plakat czy trzy osobne? Nie wiem czy latać po sklepach i kioskach by znaleźć ten numer BS bo nie chcę wieszać Zlatana na ścianie, jeśli to jeden plakat :>
- Sapo
- Juventino
Tak, w tym:darek pisze:To było w ostatnim numerze?Sapo_JuveFan pisze:W Bravo Sporcie był plakat 'Gwiazd Ligi Włoskiej' : Zlatana, Tottiego i Del Piero, ktoś go ma? I czy jest to jeden plakat czy trzy osobne? Nie wiem czy latać po sklepach i kioskach by znaleźć ten numer BS bo nie chcę wieszać Zlatana na ścianie, jeśli to jeden plakat :>
http://www.bravo.pl/magazyn/bravo_sport ... da,260255/
Z nudów sobie spojrzałem jakie były plakaty w BS. Przegapiliśmy

- Mati
- Juventino
Na okładce jest napisane "2 plakaty" : coś tam plus gwiazdy ligi włoskiej, więc ja sobie odpuszczę
.
Swoją drogą ciekawy dylemat: czy bardziej lubię Del Piero, czy nie lubię Tottiego i Ibrahimovica razem wziętych
.

Swoją drogą ciekawy dylemat: czy bardziej lubię Del Piero, czy nie lubię Tottiego i Ibrahimovica razem wziętych

Ostatnio zmieniony 01 września 2008, 15:49 przez Mati, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sapo
- Juventino
Właśnie mi kumpel kupił, Tottiego aż tak bardzo nie cierpię, Zlatanka można zbeszcześcićMati pisze:Na okładce jest napisane "2 plakaty" : coś tam plus gwiazdy ligi włoskiej, więc ja sobie odpuszczę.

- tabo89
- Juventino
postaram sie jeszcze dziś :-Ddrozdi pisze:byłbym wdzięczny. Najlepiej cały skarb Serie A ale jeśli nie masz ochoty bądź czasu to wystarczy sama strona o Juvetabo89 pisze:a jesli potrzeba skanu w dobrej rozdzielczosci to wystarczy napisac - zrobie i wrzuce
edit: tak jak obiecałem, mam juz zeskanowane i teraz pomału wrzucam na fotosik i podaje juz link do albumu:
http://tabo89.fotosik.pl/albumy/499042.html
beda sie tam pojawiały coraz to nowe strony a wszystkich jest 27
jak znajde wiekszą chwilkę to wrzuce tez na jakis serwer (chyba na sendspace najwygodniej mi bedzie) wszystkie skany spakowane rarem i podam link w tym poście