Chelsea Londyn - TUTAJ WSZYSTKO !
- juveluck
- Juventino
Chelsea to teraz bardzi ciekawy klub, z wieloma wielkimi nazwiskami. Ale nazwiska to jeszce nie druzyna. Sadze ze beda potrzebowac troche czasu na zgranie. A Rannieri bedzie potrzebowal troche czasu na dobranie odpowiedniej taktyki. Przed nimi napewno duze sukcesy, ale moim zdaniem jeszce nie teraz. W lidze beda wysoko ale mistrzostwa nie zdobeda. W Champions League tez moga zajac wysoko ale jednak o zwyciestwie to nie za bardzo moga myslec. Moze Puchar Ligi, moze, tego nie wiem, zalezy z jakimm nastawieniem podejda do tych rozgrywek. Jezeli najblizszy sezon poswieca na dopasowanie wszystkich elementow swojej machiny to za dwa lata napewno beda bardzo grozni i wtedy spokojnie moge myslec o mistrzostwie angli
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2003, 15:51 przez juveluck, łącznie zmieniany 1 raz.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- 3d_man
- Juventino
tak tak oczywiscie...Rybeq pisze:A Ja uważam że skończą jak Lazio.
Bez większych sukcesów będą przejadać pieniądze R.A. któremu w końcu się to znudzi...
bez tych wiekszych sukcesow Lazio jest wyzej rozstawione wg Uefa od juve wiec przemysl te sprawe jeszcze raz kolego :!:
co do the blues - chelski ma teraz licencje na wygrywanie - takiej paki to ja juz dawno nie widzialem :!:
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- Reggie
- Juventino
Mam nadzieje że nareszcie powstanie w Angli fajna drużyna (taka w której anglicy i francuzi nie stanowią 90% składu
)
A tak w nawiasie to licze na ich mistrzostwo w lidze

A tak w nawiasie to licze na ich mistrzostwo w lidze
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Johnny777
- Juventino
A mi się wydaję że na początku będą "szaleć" i rozwalać wszystkich po drodze a potem już podpatrzą ich trochę przeciwnicy i jakiś sposób skuteczny na Chelsea znajdą. Podobnie jak Milan w zeszłym sezonie. Lecz nie sądzę aby w pucharach im szło za dobrze.
- Rybeq
- Juventino
Źle Mnie zrozumiałeś. Chodziło Mi o czas kiedy u Was rządził Crognatti (czy jak się to pisze). Wtedy mieliście wielkie chybione transfery, i chyba nie powiesz że jakieś wielkie sukcesy, ale przynajmniej nie takie jak oczekiwano. I skończyło się to wyprzedażą co lepszych zawodników.3d_man pisze:tak tak oczywiscie...Rybeq pisze:A Ja uważam że skończą jak Lazio.
Bez większych sukcesów będą przejadać pieniądze R.A. któremu w końcu się to znudzi...
bez tych wiekszych sukcesow Lazio jest wyzej rozstawione wg Uefa od juve wiec przemysl te sprawe jeszcze raz kolego :!:
co do the blues - chelski ma teraz licencje na wygrywanie - takiej paki to ja juz dawno nie widzialem :!:
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- JuveQL
- Juventino
To ja jednak wole zeby JUVE bylo nizej w rankingu niz zeby mialo takie "sukcesy" jak lazio.3d_man pisze: bez tych wiekszych sukcesow Lazio jest wyzej rozstawione wg Uefa od juve wiec przemysl te sprawe jeszcze raz kolego :!:
- 3d_man
- Juventino
jakie chybione transfery ?? jedynymi strasznymi pomylkami byli: De la Pena i Mendieta.
przecierz sprowadzilismy takich zawodnikow jak Vieri, Nedved, Veron, Crespo ktorych potem sprzedalismy z duzym zyskiem (choc zeby bylo jasne - ja bym ich w zyciu nie oddal :!: ). Ale wszystkie wprzedaze byly przez pieprzona rodzinke prezesa :evil: - wyobrazcie sobie ze Sandro Nesta wrecz pobil (jak to sie mowi we wloszech - sprzedal mu dwie pizze
) synalka kragnottiego gdy ten oznajmial mu po raz wtory (strasznie go nie lubil) zeby sie pakowal bo po sezonie wyjezdza...
oczywiscie moglismy zdobyc wiecej niz zdobylismy, ale ja nie bede plakal (hehe mamy w gablocie puchar zdobywcow pucharow (potem uefa zrezygnowala z tego turnieju)) no i wygrana z manchesterem (ktory wczesniej pokonal bayern) w montecarlo tez cieszy.
do kolegi JuveQL - oczywiscie ze juve osiagnelo znacznie, znacznie wiecej i nie zamierzam sie klocic o rzeczy oczywiste, ale musisz przyznac ze w ostatnich pieciu latach (a tyle czasu bierze pod uwage Uefa gdy sporzadza rankingi) wasz dorobek na boiskach europejskich wyglada dosyc marnie (w tym roku dopiero przebudzenie)
przecierz sprowadzilismy takich zawodnikow jak Vieri, Nedved, Veron, Crespo ktorych potem sprzedalismy z duzym zyskiem (choc zeby bylo jasne - ja bym ich w zyciu nie oddal :!: ). Ale wszystkie wprzedaze byly przez pieprzona rodzinke prezesa :evil: - wyobrazcie sobie ze Sandro Nesta wrecz pobil (jak to sie mowi we wloszech - sprzedal mu dwie pizze
oczywiscie moglismy zdobyc wiecej niz zdobylismy, ale ja nie bede plakal (hehe mamy w gablocie puchar zdobywcow pucharow (potem uefa zrezygnowala z tego turnieju)) no i wygrana z manchesterem (ktory wczesniej pokonal bayern) w montecarlo tez cieszy.
do kolegi JuveQL - oczywiscie ze juve osiagnelo znacznie, znacznie wiecej i nie zamierzam sie klocic o rzeczy oczywiste, ale musisz przyznac ze w ostatnich pieciu latach (a tyle czasu bierze pod uwage Uefa gdy sporzadza rankingi) wasz dorobek na boiskach europejskich wyglada dosyc marnie (w tym roku dopiero przebudzenie)
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
- JuveQL
- Juventino
Tutaj sie z Toba zgodze. Rzeczywiscie przez ostatnie piec lat na boiskach europejskich(nie liczac ostatniego roku) lepiej zaprezentowalo sie Lazio, a 1999 rok (Puchar Zdobywcow Pucharow, Superpuchar Europy) byl chyba jednym z lepszych sezonow dla Lazio.3d_man pisze: do kolegi JuveQL - oczywiscie ze juve osiagnelo znacznie, znacznie wiecej i nie zamierzam sie klocic o rzeczy oczywiste, ale musisz przyznac ze w ostatnich pieciu latach (a tyle czasu bierze pod uwage Uefa gdy sporzadza rankingi) wasz dorobek na boiskach europejskich wyglada dosyc marnie (w tym roku dopiero przebudzenie)
Jednak ja jako kibic Juve mam nadzieje ze to wlasnie Juve bedzie sie lepiej prezentowalo nie tylko od Lazio ale takze od wszystkich innych zespolow
- JuveQL
- Juventino
A co do Chelsea to mysle ze lepiej powiedze im sie w Lidze mistrzow niz w Premiership.
Chelsea sprowadzila pilkarzy bardzo dobrych technicznie (Veron, Mutu, Cole) a takim zawodnikom ciezko gra sie w Anglii. Natomiast Champions League jest dla nich wymarzonym miejscem. Tutaj wiekszosc zespolow gra pilke mniej silową niz w Anglii a bardziej techniczną. Doskonałym przykaldem jest Veron. Grajac w MU regularnie zawodzil w Premiership a w Lidze Mistrzow brylował.
Dlatego moje typy to:
- Liga angielska - góra 3 miejsce (MU wydaje sie poza zasiegiem, a Arsenal tez moze byc zbyt wymagajacym przeciwnikiem.
- Liga Mistrzow - tu moze byc roznie jednak jej szanse nie sa duzo mniejsze niz Manchesteru, JUVE czy Realu.
Chelsea sprowadzila pilkarzy bardzo dobrych technicznie (Veron, Mutu, Cole) a takim zawodnikom ciezko gra sie w Anglii. Natomiast Champions League jest dla nich wymarzonym miejscem. Tutaj wiekszosc zespolow gra pilke mniej silową niz w Anglii a bardziej techniczną. Doskonałym przykaldem jest Veron. Grajac w MU regularnie zawodzil w Premiership a w Lidze Mistrzow brylował.
Dlatego moje typy to:
- Liga angielska - góra 3 miejsce (MU wydaje sie poza zasiegiem, a Arsenal tez moze byc zbyt wymagajacym przeciwnikiem.
- Liga Mistrzow - tu moze byc roznie jednak jej szanse nie sa duzo mniejsze niz Manchesteru, JUVE czy Realu.