Davids w Chelsea? Dziś kolejne rozmowy
- Alexxxxx
- Juventino
Dziś dojdzie do kolejnego spotkania przedstawicieli Chelsea Londyn i Juventusu Turyn. Tematem rozmów będzie transfer holenderskiego pomocnika Edgara Davidsa.
Włoskie media sugerują, że Chelsea jest gotowy wyłożyć za reprezentant Holandii 8 milionów funtów. Natomiast sam piłkarz za rok gry w londyńskiem zespole miałby otrzymywać 3,5 miliona funtów.
Dyrektor Juventusu Luciano Moggi nie odrzucił oferty i zapowiedział dalszy ciąg rozmów w dniu dzisiejszym.
Wiadomość znalazłem na pilkanozna.pl
Włoskie media sugerują, że Chelsea jest gotowy wyłożyć za reprezentant Holandii 8 milionów funtów. Natomiast sam piłkarz za rok gry w londyńskiem zespole miałby otrzymywać 3,5 miliona funtów.
Dyrektor Juventusu Luciano Moggi nie odrzucił oferty i zapowiedział dalszy ciąg rozmów w dniu dzisiejszym.
Wiadomość znalazłem na pilkanozna.pl
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- JuveQL
- Juventino
Ja rowniez mam nadzieje ze Moggi nie sprzeda Davidsa. Niby mama Appiaha, no ale dobrych zawodnikow nigdy za wiele
Swoja droga ta sytuacja zaczyna mnie juz smieszyc. Jednego dnia czytam ze Davids na 100% przejdzie do Chelsea, potem czytam iz własnie ma podpisac nowy kontrakt z Juve. Normalnie paranoja :!:
Swoja droga ta sytuacja zaczyna mnie juz smieszyc. Jednego dnia czytam ze Davids na 100% przejdzie do Chelsea, potem czytam iz własnie ma podpisac nowy kontrakt z Juve. Normalnie paranoja :!:
- juveluck
- Juventino
Ja juz mam tego gadana dosc, nie wywiera na mnie chyba juz zadnego wrazenia. Co chwiel cos innego raz Davids odchodzi, innym razem przedluza kontrakt. Niech sobie te pismaki gadaj juz co chca. Ja poczekam do konca wakacja albo na jakies oficjalne oswiadczenie w tej sprawie, to przynajmniej bedzie pewne i bede mial wiedzial ze za chwile nie przeczytam czegosc skrajnie innego

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Ironek
- Juventino
Qrde no już myślałem, że podpisze kontrakrt. 8 mln. funtów to jak dla mnie o wiele za mało, powinien kosztować przynajmniej 15 mln., ale niech on nie odchodzi. A może on się czuje zagrożony, że APPIAH będzie grał w pierwszym składzie i dlatego chce odejść
:!: 

- Villya
- Juventino
nie wiadomo czy Davids chce odejść.....kouba pisze:przecież nie możemy na siłe przedszymywać Davidsa w zespole, skoro już nie będzie chciał grać w juve to nie , Lippi musiał to przewidzieć i przez to kupił Apiaha
Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
- Machlik
- Juventino
jakby nie chciał to już dawno podpisałby nowy kontrakt z Juve, ale tego nie zrobił...Villya pisze:nie wiadomo czy Davids chce odejść.....kouba pisze:przecież nie możemy na siłe przedszymywać Davidsa w zespole, skoro już nie będzie chciał grać w juve to nie , Lippi musiał to przewidzieć i przez to kupił Apiaha
ja też wolałbym żeby został, ale nie ma nic na siłe...bedzie trzeba sie pogodzić, mam nadzieje że Appiah bedzie sie prezentował podczas sezonu równie dobrze jak podczas przygotowań, wtedy nie bedzie aż tak widać braku Edgara, choć jeszcze raz powtarzam, lepiej jakby przedłużył kontrakt i został
- DeeJay
- Juventino
Ja już kompletnie nic nie rozumie w sprawie Davidsa. Jego agent mówi, że chce odejść, on podobno mówił że chce zostać... ale kontraktu nowego nie podpisze, Moggi podobno prowadzi rozmowy z Chelseą a Lippi zaprzecza jakim kolwiek pogłoskom na temat jego odejścia........

- Rasi
- Qualità Juventino
A mam już to gdzieś !!! Jeśli chce odejść bo zależy mu na kasie to niech sie wynosi i nie zawraca dup^* !!! Trzeba to w końcu wyjaśnić !!! Albo oficjalnie mówi, ze zostaje albo, że odchodzi !!! Tak niepewność mnie dobija.
- Gathafi
- Juventino
szczerze mówiąc to davids taki dobry to nie jest ...
co mecz żółta bądz czerwona kartka... :?
a na niego mniejsce znajdzie się lepszych np:vicente (młody talent z valenci) czy, Stanković , Fiore (kiedyś grał po lewej)
a 8 mln euro to nie za mało ani nie za dużo tylko w sam raz :!: :!: :!:
a na niego mniejsce znajdzie się lepszych np:vicente (młody talent z valenci) czy, Stanković , Fiore (kiedyś grał po lewej)
a 8 mln euro to nie za mało ani nie za dużo tylko w sam raz :!: :!: :!:
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Hehehe sorry ale rozmieszyłeś mnie, Davids niejest dobry? Ciekawe ciekawe. Absolutnie się z tym niezgadzam! Ciekawe na jakiej podstawie to stwierdzasz? chyba mało meczów JUVE oglądałeś.Azteck pisze:szczerze mówiąc to davids taki dobry to nie jest ...
Aco do kartek to jak mogłeś sie zorientować ten Davids co kiedyś łapał kartki już się zmienił, teraz gra owiele bardziej fair i niełapie głupich kartoników. Zmądrzał i nieosłabia drużyny. Ja Davidsa bronić niebędę bo niezdążył bym wypisać tych wszystkich pozytywnych argumentów