Serie A (01): Fiorentina 1-1 JUVENTUS
- L u k
- Interista
Al Jazeera Sport +1
Boom Sport One
C+ Fútbol
C+ Sport 1 (D/F/N/S)
C+ Sport 2 (Poland)
DigitAlb SuperSport 1
DigitAlb SuperSport HD1
Fox Soccer Channel
La 7 Cartapiú A
Nova Sports 3
OBN BiH
Raitalia 3 Africa
Sky Calcio 1
Sky Sport 1 (Italy)
Sky Sport 16:9 (Italy)
Sky Sport HD1 (Italy)
Sport 1 (Ukr)
SuperSport 5 [ZA]
Telekanal Sport
TV Avala
TV7 Bulgaria
YES Sport 2
ps. Raczej nie. Chyba, ze masz RaiItalia international, ktory puszczaja poza Wlochami, w tym przypadku kanal, ktory nadaja do Afryki. Jest na HotBirdzie, czyli Sat, ktora nadaje Polsat, wiec mozesz szukac po kanalach. Ale nadziei za wielkich bym sobie nie robil.
Boom Sport One
C+ Fútbol
C+ Sport 1 (D/F/N/S)
C+ Sport 2 (Poland)
DigitAlb SuperSport 1
DigitAlb SuperSport HD1
Fox Soccer Channel
La 7 Cartapiú A
Nova Sports 3
OBN BiH
Raitalia 3 Africa
Sky Calcio 1
Sky Sport 1 (Italy)
Sky Sport 16:9 (Italy)
Sky Sport HD1 (Italy)
Sport 1 (Ukr)
SuperSport 5 [ZA]
Telekanal Sport
TV Avala
TV7 Bulgaria
YES Sport 2
ps. Raczej nie. Chyba, ze masz RaiItalia international, ktory puszczaja poza Wlochami, w tym przypadku kanal, ktory nadaja do Afryki. Jest na HotBirdzie, czyli Sat, ktora nadaje Polsat, wiec mozesz szukac po kanalach. Ale nadziei za wielkich bym sobie nie robil.
- Okoni
- Juventino
Wszytko wskazuje na to, że Treze nie zagra w meczu z Violą
. Ciekawe kto zagra u boku Alexa Maurycy czy Iaqu
źródło do newsa http://pilkanozna.pl/news.php?ID=96889

- chlodzio1989
- Juventino
Według mnie na 90% Amauri,Iaquinta jak zmiennik.
- Tharp
Troche stary news, bylo o tym jakis czas temu juz na JP.Okoni pisze:Wszytko wskazuje na to, że Treze nie zagra w meczu z Violą. Ciekawe kto zagra u boku Alexa Maurycy czy Iaqu
![]()
...
... kto to do jasnej cholery jest ta"Mauryca"?!
hmm w kontekscie braku Nedvena i Treze zaglabym 4-3-1-2
------------DP-----Amauri--------------
------------------------------------------
---------------Giovinco-----------------
----Marchiso---Poulsen----Camor----
De Ceglie -Mellberg-Legro-Grygera
choc rownie dobrze moglo by to byc 4-3-3 z DP i Giovinco bardziej po bokach. Nie widze innego wyjscia
bo Giovinco jako typowy skrzydlowy sie raczej nie sprawdzi bo nie gra wogole w defensywie.
------------DP-----Amauri--------------
---------------Giovinco-----------------
----Marchiso---Poulsen----Camor----
De Ceglie -Mellberg-Legro-Grygera
choc rownie dobrze moglo by to byc 4-3-3 z DP i Giovinco bardziej po bokach. Nie widze innego wyjscia

- Tharp
Chwile bys pomyslal, i zrozumialbys ze to pytanie bylo retoryczne.Okoni pisze:Chwile byś pomyślał jak kolega wyżej i zrozumiałbyś o kogo mi chodzi.Tharp pisze:... kto to do jasnej cholery jest ta"Mauryca"?!
Chcialem podkreslic, jak żenujące sa niektore 'ksywy', ktore na tym forum 'dostaja' nasi pilkarze.
- Donnie
- Juventino
Ja stawiam na 2:1 dla nas po bardzo ciężkim meczu. Dwie bramki Amauriego, dla Violi Gilardino.
Ciekawy jestem duetu w środku pola Poulsen - Marchisio, a także w środku obrony Legro - Melberg. Molinaro mam nadzieję złapie formę ze sparingów, a Grygera pokaże na co go naprawdę stać. Liczę też na występ Giovinco.
Ciekawy jestem duetu w środku pola Poulsen - Marchisio, a także w środku obrony Legro - Melberg. Molinaro mam nadzieję złapie formę ze sparingów, a Grygera pokaże na co go naprawdę stać. Liczę też na występ Giovinco.
- Marcin_ACM
- Milanista
Jest "Maurycy", więc może także "Aleksander"? 

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Dobrze by było,abyśmy zaczęli sezon silnym uderzeniem w postaci zdobycia 3 punktów na niezwykle gorącym terenie we Florencji...Nie ukrywam,że liczę na zwycięstwo naszych,które zapewne zdecydowanie podniosłoby morale piłkarzy przed kolejnymi spotkaniami ligowymi.Z kandydatów do zdobycia scudetto to właśnie my mamy najtrudniej-Viola wydała ogromne pieniądze na wzmocnienia i z całą pewnością tanio skóry nie sprzeda.Jakby nie było czuję,że wygramy ten jakże ważny,inauguracyjny mecz naszego zespołu,nawet pomimo braku kilku kluczowych graczy jak Treze,Chiellini czy Sissoko.W środku zapewne Ranieri postawi na duet Marchisio-Poulsen,który w spotkaniu rewanżowym z Artmedią prezentował się znakomicie,mimo że był to pierwszy wspólny mecz obu graczy.Atak stanowić będzie pewnie Del Piero oraz Amauri.Juve podąża drogą na szczyt-oby na koniec sezonu okazała się ona zwycięska...