Skad nienawisc do Interu!!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2003, 20:20

TomekW pisze:
juveluck pisze:Wiedzialem ze wspomnisz o tych meczch, ale one to dawno i nie prawda :D
A ja wiedzialem, ze napiszesz, iz bylo to dawno. Ale dla duzej czesci forumowiczow mecz, o ktorym pisales, rowniez jest prehistoria.
No nie wiem czy 6 lat to prehistora moze dla znikomej czesci ale dla wiekszosc to tylko pare lat temu
TomekW pisze:
juveluck pisze:mozemy sie bawic dalej, z tym ze juz nie na forum :D .
A co? Boisz sie przy swiadkach? :wink:
Ja nie, prosze wtedy ja zaczelem teraz moze ty, czy sie boisz :wink: :?:
TomekW pisze:
juveluck pisze:Tych spotkan nie pamieta zaden z obecnych graczy Juve a mecz wspomniany przezemnie pamieta sporo graczy.
Przypadek ;) Z obecnego Milanu ten mecz pamięta jedynie Maldini.
Ale za to ilu graczy Juve, Del Piero Tacchinardi, Ferrara, Montero, Iuliano, Conte i Pessotto,
TomekW pisze:
juveluck pisze:Jako ze odbiegamy z lekka od tematu proponuje juz ta dyskosuje zakonczyc. Wrocmy to tematu Interu ktorego tez bardzo nie lubie :twisted:
Wiesz. Odbieglismy znacznie od tematu. Powinno byc teraz: "Skad nienawisc do Interu i Milanu!!" Jestes moderatorem i mozesz to zrobic. No chyba, ze sie boisz dalszej dyskusji :) A moze nie umiesz? :lol:
Powiedz mi jeszcze dlaczego musialem znow poprawiac cytaty w moim poprzednim poscie? Czyzbys ingerowal w jego tresc?
Nie boje sie, umiem i moge dalej dyskutowac. A dlaczego musiales poprawiac cytaty nie wiem. Zdrowa dyskusja jak najbardziaj ale te posadzena sa z lekka niesmaczne, nigdy nie osmielil bym sie zmienic nikogo wypowiedzi(jedynei usuwam wulgaryzmy) wiec naprawde prosze bez takich oskarzen[/quote]
TomekW pisze:. W meczu o SPW byl remis, ktory uratowaliscie zreszta cudem.
Zart sie ciebie trzyma :D Cud taki jak najwieksza nadzieje brazylijskiej pilki Kaka(nie bierz tego za zlosliwe uwagi, taki jestem :wink: ). Ze Buffon obronil dwa czy trzy strzaly na bramke to odrazu cud, to umiejetnosci naszego bramkarza. A strzaly wcale jakies cudowne nie byly. To ze mieliscie ogromne szczescie przy strzale zambrotty to zapomniales oczywiscie :wink: zaraz ktos napisze ze colline przekupilismy :wink: Mecz byl wyrownany (jezeli to nie my w 90 minutach bylismy blizsi strzelenia gola). A wygrana w karnych to oczywiscie nasze szczescie bo one zawsze sa loteria

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
ForzaInter

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2003, 20:46

Heh. :-D :-D Mam nadzieje ze was nie obraze jesli powiem ze prawie nie czytam tego co piszecie po prostu mi sie nie chce. Ja tu wale pytania o nienawisci do Interu, a wy tylko o meczach Juve z Milanem o Pucharze Europy (konkretnei finale) :wink: :wink: . I jka tu nie dodac: Gdzie sa ci Moderatorzy. :wink: :wink: Hehe :-D :D

Forza Ragazzi Fateci Sogniare
Inter Campeone
Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2003, 20:54

ForzaInter pisze:. I jka tu nie dodac: Gdzie sa ci Moderatorzy. :wink: :wink: Hehe :-D :D
Spokojnie, jak bys czytal to bys zobaczyl ze w ta rozmowe wlaczylo sie dwoch modow(ja i Bianconeri) wiec wszystko jest pod kontrola. Nie ruszamy sie narazie z Mediolanu wiec sie nie boj :P :D :wink:

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2003, 21:14

a czy Wisła z Legią się lubią - nie to samo Arsenal-Mu i Real-Barca więc Juve z Interem taki jest Footbal

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
Alex-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2003, 01:14

juveluck pisze: zaraz ktos napisze ze colline przekupilismy
Juveluck mówiłeś, że mnie nigdy nie wydasz!!!
Przecierz nikt nie miał się dowiedzieć o tym, że przez te wszystkie dni od finału LM zbieraliśmy kasę, a ja dałem ją Collinie. Teraz mnie non stop szuka policja i carabinieri i ANAS i AISCAD i Societa Autostrade (czy jakoś tak) i Jennifer Lopez (ona chce mi podziękować). Czy Ty chcesz zdekonspirować całą naszą mafię. Musimy trwać dalej, chćby ze względu na zasługi. Kto jak nie my by sfingował to losowanie w 1913 i w ogóle powiększył wtedy ligę? Kto by spuścił Milan do Serie B? Kto by Pitbulla nafaszerował? W końcu kto by dał kasę zarządowi FIGC, Lega Calcio, CONI (i tych innych), żeby wywalili już za pół roku z Serie A tym razem na zawsze Romę, Lazio, Milan - no kto? A o tym zamachu Libijczyków na samolot Milanu jak będą lecieć do Tokio już nie wspomnę...

I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2003, 13:42

Ale o to chodzi że jak sie dwa kluby nienawidzą to wtedy jest większe widowisko!!!!!

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2003, 14:08

Ja tam do Interu nic nie mam, nie darzę ich sympatią, ale nienawiścią też nie. Nienawidzę to ja dopiero realu i milanu. :lol:

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2003, 14:41

mój najlepszy kolega kibicuje Interowi, więc nie czuje do nich nienawiści, gdy gra mecze kibicuje im, chyba że grają na juve, wtedy jest odwrotnie , chcy aby przegrali

behemot

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2003, 14:49

we mnie nie ma ni kszty nienawisci do interu. do milanu zreszta tez. mam kolege z czasow liceum. ja kibicuje juve on interowi. jestesmy bardzo dobrymi kumplami i fakt ze kibicujemy druzynom, ktore z gory skazane sa na rywalizacje nigdy nie przelozyl sie jakiekolwiek zle relacje miedzy nami. pilka nozna to tylko pilka noza. nie dajmy sie zwariowac. w zyciu jest wiele wazniejszych rzeczy...

wake up! catch the rising sun!
Czarek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2003, 15:08

Nie lubię Interu za ich styl gry i za to, że wydają tyle kasy na czasami nie potrzebne transfery. A co do Milanu, to nie lubię ich kibiców (nie wszystkich), chodzi mi o tych, którzy wchodzą na czat JP, piszą że Juve to **** i od razu wychodzą (tak było np. podczas ostatniego meczu o Puchar Berlusconiego).

Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2003, 16:10

kouba pisze:mój najlepszy kolega kibicuje Interowi, więc nie czuje do nich nienawiści, gdy gra mecze kibicuje im, chyba że grają na juve, wtedy jest odwrotnie , chcy aby przegrali
Ty jestes kibicem Juve ?? jesli Juve jest na 1 miejscu i ma 1 pkt przewagi nad 2 Interem to kibicujesz Interowi żeby Wygał i Ty się nazywasz Kibic Juve

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
ODPOWIEDZ