LM (III runda) rewanż: Artmedia 1-1 JUVENTUS [AWANS!]
- Radek_88
- Qualità Juventino
A to dlatego, ze Sissoko jest zdyskwalifikowany za czerwona kartke jaka otrzymal w ostatnim meczu poprzedniego sezonu z Sampa, i z Viola nie zagra. Mozliwe wiec, ze Ranieri przetestuje srodek Poulsen-Marchisio, aczkolwiek nie jest to oczywista oczywistoscia.Venomik pisze:Ale jakoś dziwne mi się wydaje, by ustalał skład już na mecz dalej.
- Mati
- Juventino
O to właśnie chodzi. Skoro Sissoko jest wykluczony, a Zanetti kontuzjowany, w dodatku Tiago wydaje się być już przekreślony (w zasadzie w trakcie meczu może już nie być naszym piłkarzem), to zostaje nam Poulsen, Ekdal i Marchisio. Dlatego wybranie takiego a nie innego ustawienia w meczu z Fiorentiną wydaje się być rozsądne i możliwe.Radek_88 pisze:A to dlatego, ze Sissoko jest zdyskwalifikowany za czerwona kartke jaka otrzymal w ostatnim meczu poprzedniego sezonu z Sampa, i z Viola nie zagra. Mozliwe wiec, ze Ranieri przetestuje srodek Poulsen-Marchisio, aczkolwiek nie jest to oczywista oczywistoscia.Venomik pisze:Ale jakoś dziwne mi się wydaje, by ustalał skład już na mecz dalej.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Tylko, ze my mowimy o meczu z ArtmediaMati pisze:O to właśnie chodzi. Skoro Sissoko jest wykluczony, a Zanetti kontuzjowany, w dodatku Tiago wydaje się być już przekreślony (w zasadzie w trakcie meczu może już nie być naszym piłkarzem), to zostaje nam Poulsen, Ekdal i Marchisio. Dlatego wybranie takiego a nie innego ustawienia w meczu z Fiorentiną wydaje się być rozsądne i możliwe.
- Mati
- Juventino
Tak tak, właściwie zapomniałem napisać konkluzji
.
Zmierzałem właśnie do tego, że moim zdaniem argumenty Venomika - jakoby Ranieri mówił już o meczu z Artmedią a nie Fiorentiną - nie są wystarczające. Ja natomiast wysunąłem te, które pokazują, że to właśnie pojedynek na ligowym podwórku miał na myśli.
Tak więc zgadzam się z Tobą Radek, że moim zdaniem Sissoko ma jak najbardziej możliwość gry w jutrzejszym meczu
.

Zmierzałem właśnie do tego, że moim zdaniem argumenty Venomika - jakoby Ranieri mówił już o meczu z Artmedią a nie Fiorentiną - nie są wystarczające. Ja natomiast wysunąłem te, które pokazują, że to właśnie pojedynek na ligowym podwórku miał na myśli.
Tak więc zgadzam się z Tobą Radek, że moim zdaniem Sissoko ma jak najbardziej możliwość gry w jutrzejszym meczu

- zagroo
- Juventino
http://www1.myp2p.eu/broadcast.php?matc ... art=sportsmirek91 pisze:mógłby ktoś podać link do strony na której będzie leciał mecz
http://livetv.ru/en/eventinfo/12691/
- Ivory
- Juventino
Panowie mam nadzieję, że za 90 minut będziemy wznosić wysoko ręce w geście tryumfu.
Nieważne z kim zagramy w fazie grupowej czy będziemy losowani z 2 cz 3 koszyka. My mamy wygrywać.
Artmedia - Juve 0:1 bramka Alex
FJ!!!!!!!!!!!!!!
Nieważne z kim zagramy w fazie grupowej czy będziemy losowani z 2 cz 3 koszyka. My mamy wygrywać.
Artmedia - Juve 0:1 bramka Alex
FJ!!!!!!!!!!!!!!
- Loremaster
- Juventino
z tego co zauważyłem gra
Buffon
Grygera - Legro - Melberg - Molinaro
Camoranesi - MArchisio - Poulsen?? - Nedved
Amauri - Iaquinta
Buffon
Grygera - Legro - Melberg - Molinaro
Camoranesi - MArchisio - Poulsen?? - Nedved
Amauri - Iaquinta
- Judzio
- Juventino
Skład taki jak pisali poprzednicy.
Ogółem przeważamy, chociaż Artmedia troche dostała skrzydeł grając u siebie, z tym że na trybunach słychać tylko naszych ragazzi :twisted:
Ta bramka Artmedii to jakieś nieporozumienie, gość oddał strzał życia, niech się cieszy, w drugiej połówce dokładamy 1 lub 2 gole i tyle
Forza !!
Ogółem przeważamy, chociaż Artmedia troche dostała skrzydeł grając u siebie, z tym że na trybunach słychać tylko naszych ragazzi :twisted:
Ta bramka Artmedii to jakieś nieporozumienie, gość oddał strzał życia, niech się cieszy, w drugiej połówce dokładamy 1 lub 2 gole i tyle

Forza !!

- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mnie tam nikt nie przekonuje. A najgorzej to Grygera(zawinił przy golu) z Marchisio. Co to ma być? Grygera sie rozpędza skrzydłem i nagle podaje do tyłu do Legro lub Poulsena. Co za badziewny gracz. A Marchisio? Tak podobno sie dobrze rozumiał z Poulsenem, że oboje tworzą wielką kupkę a nie futbol. Wszyscy boją się wziąć odpowiedzialność na siebie i pognać do przodu, zero kontroli piłki, byle do przodu. Właśnie .. jeśli jeden z drugim wybitnych Molinarów nie umie grać długich piłek to po co je kopie? Syf, jeden wielki syf.
Druga połowa musi być lepsza.
Druga połowa musi być lepsza.
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2008, 21:34 przez mateelv, łącznie zmieniany 1 raz.