Co nowego w kinie?
- steru
- Qualità Juventino
Oczywiście oglądałem Insanitarium.Juventino90 pisze:Insanitarium.
Moze cos wiecie o tych filmach. Wiem steru, ze w temacie Quiz filmowy zadales zagadke o tym filmie. Wiec pewnie juz go ogladales..
Niestety nie moge znalesc napisow do filmu.. Nie wiem czy czekac na napisy, czy moze obejrzec film bez..
I powiem, że się nie zawiodłem. Tego się spodziewałem : zombie, krew, szaleństwo. Wszystko to dostałem i to nawet w nadmiarze. No i szpital psychiatryczny - nie wiem czemu ale filmy osadzone w tym miejscu zawsze mi się podobają

A jaką wersję Insanitarium masz? Bestdivx?
Poszukam gdzieś tego filmu. Może znajdę coś co szybko pójdzie...Juventino90 pisze:Tego norweskiego filmu Hotel Smierci niestety nie sciagnelem. Trafilem wylacznie na linki z rapidshare. A takich nie sciagam.. Jednak sciagnelem Rovdyra.
Obejrzałem, zapomniałem, ... nie polecammateelv pisze:I ciekawi mnie jeszcze czy ktoś oglądał "Niepokój"?

Dla mnie film pierwsza klasa :Juventino90 pisze: Ogolnie macie jeszcze do polecenia jakies horrory lub komedie?
http://www.filmweb.pl/f467171/Wiecz%C3% ... zenie,2008
Komedia
- Nevermind
- Juventino
Disturbia.
Film calkiem przyjemny. W typowym amerykanskim stylu.. Zakonczenie przewidywalne, jednak film z cala pewnoscia mozesz obejrzec. Narzekac nie bedziesz..
A jezeli nie masz wiecej niz 18 lat to jestem pewny, ze film spodoba ci sie..
Co do Insanitarium. Napisy juz znalazlem.. Mam wersje bestdivx.
Teraz bedzie mial dylemat jakie filmy dzisiaj obejrzec.
Jednak pierwszenstwo bedzie miec The Strangers
A z innej beczki. Pisalem juz o Dragon Ball i jego premierze.
Tutaj mamy news o filmie:
http://www.filmweb.pl/Czy+producenci+ch ... s,id=45430
Jakos zaskoczony nie jestem..
PS: Czy to humor w typowo amerykanskim wydaniu? :lol:
No moze zakonczenie Mgly, chodz po filmie spodziewalem sie wiecej..
Hotel Smierci? Podobala mi sie chyba tylko gra kolesia od resslingu. Ogolnie to lipa.
, PS: Return to House on Haunted Hill. Ogladal ktos?
Film calkiem przyjemny. W typowym amerykanskim stylu.. Zakonczenie przewidywalne, jednak film z cala pewnoscia mozesz obejrzec. Narzekac nie bedziesz..
A jezeli nie masz wiecej niz 18 lat to jestem pewny, ze film spodoba ci sie..
Co do Insanitarium. Napisy juz znalazlem.. Mam wersje bestdivx.
Teraz bedzie mial dylemat jakie filmy dzisiaj obejrzec.
Jednak pierwszenstwo bedzie miec The Strangers

A z innej beczki. Pisalem juz o Dragon Ball i jego premierze.
Tutaj mamy news o filmie:
http://www.filmweb.pl/Czy+producenci+ch ... s,id=45430
Jakos zaskoczony nie jestem..
Juz zassysam. Dziekisteru pisze:
Dla mnie film pierwsza klasa :
http://www.filmweb.pl/f467171/Wiecz%C3% ... zenie,2008
Komedia
Ogladalem wszystkie.. Chyba zaden nie zrobil na mnie wrazenia.oliver pisze:
A tak od siebie to polecam Hotel Śmierci, Outlaw, Mgła - the Mist.
No moze zakonczenie Mgly, chodz po filmie spodziewalem sie wiecej..
Hotel Smierci? Podobala mi sie chyba tylko gra kolesia od resslingu. Ogolnie to lipa.
, PS: Return to House on Haunted Hill. Ogladal ktos?
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2008, 13:39 przez Nevermind, łącznie zmieniany 2 razy.
- oliver
- Juventino
Jason Statham kto nie lubi z nim filmów. Crank 1 był super. Do Filmów z Statham to dodam trochę starszy Italian Job. Bank Job to druga część ?steru pisze: Jason Statham. Lubię tego aktora. Lubię go za Transportery, Porachunki czy teraz Bank Job. Ale muszę przyznać, że najlepszy film jaki z nim oglądałem to "Crank". Film mistrzostwo świata. Każdemu w ciemno polecam.
Piszę o tym bo czeka nas miła niespodzianka, a mianowice Crank 2 High Voltage. Na ten moment jest to dla mnie najbardziej wyczekiwana premiera 2009 roku i szczerze nie wiem czy coś ją przebije.
Dokładnie film dla 14 latków. Mnie się podobał średnio. Jakieś kary w wakacje zakas wychodzenia z domu. Można przysnąć na nim, aż do scen z sąsiadem mordercą. W końcu w filmie zaczyna się coś dziać a tu już koniec.mateelv pisze: I ciekawi mnie jeszcze czy ktoś oglądał "Niepokój"?
Ten młody aktor który grał kiedyś w serialu "Świat nonsensów u Stevensów" gra w coraz to większych produkcjach. Co do filmu, zupełnie się przy nim nie nudziłem, jednak fabuła mogłaby być bardziej ambitnia. Taki troszkę film dla 14 latków.
A tak od siebie to polecam Hotel Śmierci, Outlaw, Mgła - the Mist.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- steru
- Qualità Juventino
Tak. Ale dawno nie widziałem tak porządnej komedii. Jest nagość, seks, obrzydliwe motywy a nawet nawiązanie do Polski. Czego więcej trzebaJuventino90 pisze: Juz zassysam. Dzieki![]()

Bank Job to zupełnie inny film. Inspirowany prawdziwymi wydarzeniami na dodatekoliver pisze:Jason Statham kto nie lubi z nim filmów. Crank 1 był super. Do Filmów z Statham to dodam trochę starszy Italian Job. Bank Job to druga część ?
Kane rządi!! Big red machineJuventino90 pisze: Hotel Smierci? Podobala mi sie chyba tylko gra kolesia od resslingu. Ogolnie to lipa.

P.S. WRESTLINGU
- Nevermind
- Juventino
Wybacz nie ogladam. Jak dla mnie aktorstwo. Moj bladsteru pisze:
P.S. WRESTLINGU

The Bank Job bardzo mi sie podobal.
A co powiecie o innym filmie waszego ulubienca. Ekranizacji gry Dungeon Siege? ;D
O juz nawet film sciagnalem.
Steru a ogladales inna amerykanska komedie-Old School?:D
O znalazlem na kompie film White Noise 2. Wie ktos moze, ze kontynuacja tego tytulu jest rownie dobra jak pierwsza czesc?
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2008, 13:50 przez Nevermind, łącznie zmieniany 1 raz.
- J1897
- Juventino
fajny thriller na wieczór, mi się naprawdę podobał! zdecydowanie wart polecenia!mateelv pisze:No to idealnie! : )J1897 pisze:film całkiem fajny, z ciekawym zakończeniem, ale bez fajerwerków! nie ma szybkiej akcji, więc jeśli ktoś wytrzyma film w wolnym tempie, to niech obejrzy!steru pisze: Film daje radę. Fajnie wpasowana obsada, dość nietypowa fabuła. Ogólnie mógłbym go polecić. Warto go obejrzeć choćby ze względu na bardzo realnie przedstawione sekcje zwłok. Dla miłośników flaków na wierzchu![]()
I ciekawi mnie jeszcze czy ktoś oglądał "Niepokój"?
Ten młody aktor który grał kiedyś w serialu "Świat nonsensów u Stevensów" gra w coraz to większych produkcjach. Co do filmu, zupełnie się przy nim nie nudziłem, jednak fabuła mogłaby być bardziej ambitnia. Taki troszkę film dla 14 latków.
- steru
- Qualità Juventino
Dwa słowa i wszystko jasne - Uwe BollJuventino90 pisze:A co powiecie o innym filmie waszego ulubienca. Ekranizacji gry Dungeon Siege? ;D

Daaaawno temuJuventino90 pisze:Steru a ogladales inna amerykanska komedie-Old School?:D

Ogólnie tego typu filmów w historii było multum. Ciężko spamiętać co człowiek widział a czego jeszcze nie. Wiem tylko tyle, że komedie mi się nigdy nie znudzą

- pan Zambrotta
- Juventino
A na co ja pójdę do kina ?
http://www.filmweb.pl/f379398/Wyspa,2006
i
http://www.filmweb.pl/f449973/Fala,2008
Dwa filmy nieamerykańskie. Dwa filmy bardzo dobitne. Dwa filmy warte obejrzenia. podobno
http://www.filmweb.pl/f379398/Wyspa,2006
i
http://www.filmweb.pl/f449973/Fala,2008
Dwa filmy nieamerykańskie. Dwa filmy bardzo dobitne. Dwa filmy warte obejrzenia. podobno
Ostatnio zmieniony 20 października 2008, 15:54 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- oliver
- Juventino
Ja oglądałem. Film równie głupkowaty jak te inne typu American Pie tylko trochę gorszy jak dla mnie.Juventino90 pisze: Steru a ogladales inna amerykanska komedie-Old School?:D
Trudno mi powiedzieć oglądałem tylko 2 . Film podobał mi się i szukałem części pierwszej ale jakoś od razu nie znalazłem, a później zapomniałem. Dzięki za małe przypomnienie teraz poszukam i obejrzę.Juventino90 pisze: O znalazlem na kompie film White Noise 2. Wie ktos moze, ze kontynuacja tego tytulu jest rownie dobra jak pierwsza czesc?
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Nevermind
- Juventino
Uwielbiam ogladac takie filmy po.. tym, albo tymoliver pisze:Ja oglądałem. Film równie głupkowaty jak te inne typu American Pie tylko trochę gorszy jak dla mnie..Juventino90 pisze: Steru a ogladales inna amerykanska komedie-Old School?:D

Swoja droga. Znalazlem jakas komedie romantyczna. Wiec juz mam seans gotowy z dziewczyna.
To "Na pewno, byc moze".
Ogladal ktos? Wytrzymam ze zasniecia?
( Musze przyznac, ze przy ogladaniu P.S Kocham Cię troche sie zdrzemnelem na kilka minutek, ale fabuly nie stracilem

Ogladalem tylko film o Pszczolach. Mi sie ta bajka nie podobala.. Niczym sie nie wyrozniala, byla nudna i przewidywalna. Ni to smieszne, ni to fajne, ni to smutne. Powiedzialbym wrecz, ze z du.. wyjete
Kung Fu Pandy i Hortona nie ogladalem.. Ale podobnie bajki pierwsza klasa.
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2008, 16:19 przez Nevermind, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sapo
- Juventino
Ostatnio sobie załatwiłem parę bajek:
'Horton słyszy ktosia'
'Film o pszczołach'
'Kung Fu Panda' <- dziś chcę obejrzeć
Co o nich sądzicie?
I czy znacie jeszcze jakieś ciekawe bajki które ostatnio wyszły, szczerze to mam straszne zaległości w oglądaniu bajeczek 
'Horton słyszy ktosia'
'Film o pszczołach'
'Kung Fu Panda' <- dziś chcę obejrzeć
Co o nich sądzicie?

- steru
- Qualità Juventino
Ja wytrzymałem i nawet się nie zorientowałem jak mi czas zleciał. Fajny film - trochę inny niż reszta tego typu produkcji.Juventino90 pisze: Swoja droga. Znalazlem jakas komedie romantyczna. Wiec juz mam seans gotowy z dziewczyna.
To "Na pewno, byc moze".
Ogladal ktos? Wytrzymam ze zasniecia?
Jakbym nie był facetem to powiedziałbym, że się wzruszyłem przy tym filmieJuventino90 pisze:( Musze przyznac, ze przy ogladaniu P.S Kocham Cię troche sie zdrzemnelem na kilka minutek, ale fabuly nie stracilem)

Kung Fu Panda - spoko.Juventino90 pisze:Kung Fu Pandy i Hortona nie ogladalem.. Ale podobnie bajki pierwsza klasa.
Horton - tragedia... Rozmowy z małymi ludzikami mieszkającymi w pyłku do mnie nie przemawiają
Trochę z innej beczki. Przypomniał mi się film, który niedawno oglądałem : Ben X. Świetny film holenderski. Chwycił mnie za serce. Mało tego, mimo iż jest to film o autystycznym chłopcu, cały film się z nim utożsamiałem

- pan Zambrotta
- Juventino
A oglądał ktoś "Poznaj moich Spartan" ?
:lol: :rotfl: 
kocham komedie, od których się mózg lasuje.
Wczoraj ze znajomymi wlewaliśmy sobie litry piwa i oglądaliśmy film. I rżeliśmy ze smiechu.
Ale dzisiaj jak oglądałem urywki, to aż głupio mi się zrobiło że wybrałem taki kicz. Dziwne, że Kevin Sorbo chciał iść do takiego kina.
Ale plus dla filmu za dużo smaczków i podtekstów.
PS. "Zablokuję cię na myspace" :C

kocham komedie, od których się mózg lasuje.
Wczoraj ze znajomymi wlewaliśmy sobie litry piwa i oglądaliśmy film. I rżeliśmy ze smiechu.
Ale dzisiaj jak oglądałem urywki, to aż głupio mi się zrobiło że wybrałem taki kicz. Dziwne, że Kevin Sorbo chciał iść do takiego kina.
Ale plus dla filmu za dużo smaczków i podtekstów.
PS. "Zablokuję cię na myspace" :C
- Nevermind
- Juventino
Ogladalem. Przyznam sie, ze bardziej idiotycznego filmu nie ogladalem.. W dodatku byl to chyba najkrotszy film jaki ogladalem. Komedia dla malolatow lub "epoki bravo". Jak sam napisales film obejrzy sie wylacznie pod wplywem alkoholu. Wtedy moze byc naprawde smeiszne. Wczoraj ogladalem z kolegami kreskowki na 4fun tv i.. bylo wesoloMiś Coccolino pisze:A oglądał ktoś "Poznaj moich Spartan" ?:lol: :rotfl:

A wracajac do przeszlosci pamietam dosc niedawno kiedy z kump-lami ogladalismy Scary Movie i Scary Movie 2 po znacznej ilosic alkoholu..
Bylo smiesznie

Jezeli lubicie takie "puste" komedie to polecam - Epic Movie czy Date Movie..
A teraz moje pytanie. Ogladal juz ktos film "Wanted"? Zastanawiam sie, czy nie wybrac sie do kina ze znajomymi. Ale jak juz mam wydac troche pieniedzy na kino i dziewczyne.. Chcialbym wiedziec, czy warto
Ja dzisiaj i wczoraj sciagnelem takie filmy jak "In Bruges", 30 dni i nocy, Wolf Creek, Believers, The Ruins, Harold i Kumar 2 oraz Chlopaki tez placza.
Filmy sciagalem z DC++ wiec transfer byl szybki, a obecnosc przy komputerze zbedna. Moglby ktos napisac, ktore filmy warto obejrzec?
Pozdrawiam
- steru
- Qualità Juventino
Jest to zwyczajny film akcji. Taki jakich wiele. Wyróżniający się tylko kilkoma efektami specjalnymi. Fabuła przewidywalna, Angelina Jolie słaba, główna postać pasuje bardziej do dramatu ( Ostatni król Szkocji ) niż do sensacji. No i Morgan Freeman, który ostatnio grywa same drugoplanowe role. Obejrzeć? Można. Wydać na to kasę? Nie warto.Juventino90 pisze: A teraz moje pytanie. Ogladal juz ktos film "Wanted"? Zastanawiam sie, czy nie wybrac sie do kina ze znajomymi. Ale jak juz mam wydac troche pieniedzy na kino i dziewczyne.. Chcialbym wiedziec, czy warto
Z tych filmów widziałem : "30 dni nocy" ( przyjemnie spędziłem przy nim czas, mimo że nie lubię Josha Hartnetta ), Harold i Kumar 2 ( każdy który bawił się dobrze na pierwszej części może oglądać ten film w ciemno, bo warto ) no i "Chłopaki też płaczą" ( osobiście jedna z przyjemniejszych filmów jakie ostatnio oglądałem, Marshall z How i met you mother i Mila Kunis - świetny duetJuventino90 pisze:Ja dzisiaj i wczoraj sciagnelem takie filmy jak "In Bruges", 30 dni i nocy, Wolf Creek, Believers, The Ruins, Harold i Kumar 2 oraz Chlopaki tez placza.

Wczoraj oglądałem WAZ ( a raczej WdeltaZ ) i polecam go wszystkim lubiącym morderstwa, mroczny klimat, brutalne sceny i tego typu smaczki