Sparing (23.08): JUVENTUS A 8-0 JUVENTUS B
- tabo89
- Juventino

Mecz towarzyski: JUVENTUS A - JUVENTUS B
Czas
2008-08-23 (sobota)
godzina 17:00
Miejsce:
Villar Perosa (Turyn)
Mecz na żywo w TV:
Juventus Channel
źródło: www.juventus.com
--------------------------------------
tradycyjny mecz rozgrywany na zakończenie okresu przygotowań, ciekawa rzecz, chłopaki myśle sobie postrzelaja i pokaża kilka fajnych zagrań więc warto bedziee obejrzec skrót spotkania chyba że ktoś ma Juventus Channel to zazdroszcze

- Arcadio
- Juventino
Kurcze szkoda, że nigdzie to nie leci(prócz Juventus Channel)- choć mam nadzieję, że się myle... Mam nadziję, że to będzie taki większy trening dla młodych zawodników, znowu się troszke ograją grając z najlepszymi
czy przeciwko nim
póki co oglądam lige angielską na cyfrze +, ale jakby się okazało, że gdzieś leci ten meczyk to prosze o info :-D PeAcE

póki co oglądam lige angielską na cyfrze +, ale jakby się okazało, że gdzieś leci ten meczyk to prosze o info :-D PeAcE
- Gigi Buffon
- Juventino
Mnie ciekawi tylko jedno . Jakich piłkarzy Ranieri powołał na ten mecz . Słyszałęm coś ,że brat Giovinco otrzymał powolanie . Oprócz niego jeszcze kilku z sektora Berreti ... Jakby ktoś mógl dać całą listę na ten sparing ,to bym się bardzo ucieszył .... Wynik ? Myślę ,że wygramy 3-0 

Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- mateusz1897
- Juventino
A więc tak:Gigi Buffon pisze:Mnie ciekawi tylko jedno . Jakich piłkarzy Ranieri powołał na ten mecz . Słyszałęm coś ,że brat Giovinco otrzymał powolanie . Oprócz niego jeszcze kilku z sektora Berreti ... Jakby ktoś mógl dać całą listę na ten sparing ,to bym się bardzo ucieszył .... Wynik ? Myślę ,że wygramy 3-0
Juventus A:
Amauri, Camoranesi, Chimenti, Ekdal, Legrottaglie, Marchisio, Mellberg, Molinaro, Poulsen, Sissoko, Trezeguet, Ariaudo, Pasquato, Rossi, Nocchi, Giuseppe Giovinco, Duravia, De Paola, D’Elia, Daud.
Trener: Claudio Ranieri
Juventus B:
Bramkarze: Pinsoglio, Piccolo
Obrońcy: Alcibiade, Bamba, Crivello, Ferrero, Mignano, Romano, Serino, Silvestri
Pomocnicy: Boniperti, Castiglia, Gerbaudo, Lazzeri, Marrone, Pirrotta, Toukam,
Napastnicy: Belcastro, Carta, Curcio, Immobile
Trener: Massimiliano Maddaloni
Informacje na temat składów są tutaj: http://juventus.com/site/eng/NEWS_newse ... 0F2E6B.asp
EDIT:
A oto wyjściowe jedenastki:
JUVENTUS A: Chimenti, Duravia, Mellberg, De Paola, Molinaro, Giuseppe Giovinco, Sissoko, Ekdal, Daud, Trezeguet, Pasquato
JUVENTUS B: Pinsoglio, Bamba, Alcibiade, Ferrero, Serino, Boniperti, Pirrotta, Marrone, Castiglia, Curcio, Immobile
Źródło: http://juventus.com/site/ita/NEWS_newse ... EBA327.asp
- nels87
- Juventino
Pasquato dwie bramki. Jak dotąd 2 - 0
a to wyjściowa 11:
Chimenti
DePaola-----Mellberg----Ariaudo----Molinaro
G Giovinco---Sissoko---Ekdal----Daud
Trezeguet----Pasquato
już 3 - 0 --> Pasquato
a to wyjściowa 11:
Chimenti
DePaola-----Mellberg----Ariaudo----Molinaro
G Giovinco---Sissoko---Ekdal----Daud
Trezeguet----Pasquato
już 3 - 0 --> Pasquato

Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2008, 17:31 przez nels87, łącznie zmieniany 1 raz.
- nels87
- Juventino
- Arcadio
- Juventino
4-0 Treze, asysta Pasquato 
przepraszam chyba anulowana bramka :oops:
4-0 Amauri
5-0 Pasquato :-D
6-0 Amauri
7-0 Pasquato
!!!
8-0 Pasquato
Pasquato strzelił 6 brameczek co moim zdaniem jest świetny wynik:P a oglądając Go w poprzednich sparach dałbym mu szanse pokazania się w meczu el.Ligii Mistrzów :-D
Co myślicie?

przepraszam chyba anulowana bramka :oops:
4-0 Amauri
5-0 Pasquato :-D
6-0 Amauri
7-0 Pasquato

8-0 Pasquato
Pasquato strzelił 6 brameczek co moim zdaniem jest świetny wynik:P a oglądając Go w poprzednich sparach dałbym mu szanse pokazania się w meczu el.Ligii Mistrzów :-D
Co myślicie?
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2008, 19:58 przez Arcadio, łącznie zmieniany 2 razy.
- Gigi Buffon
- Juventino
To tylko sparing . W dodatku z Primaverą ,ale co tam !!
Brawa dla Pasquato ,który strzelił 5 goli+ asysta ! Cieszą dwie bramy Amaurieo . Może się chłopak odblokuje :roll: :lol: Po tym meczu w kadrze Juve powinien się znaleść jeszcze Pasquato !! Takiego talentu nie możemy zmarnować !!
Może mi ktoś napisać jak poszczegółni zawodnicy się spisali ?? Nie oglądałem meczu ,a bardzo jestem ciekaw ... Prosiłbym jeszcze o podanie minut , w których strzelaliśmy bramki . Jeśli to nie problem ...

Może mi ktoś napisać jak poszczegółni zawodnicy się spisali ?? Nie oglądałem meczu ,a bardzo jestem ciekaw ... Prosiłbym jeszcze o podanie minut , w których strzelaliśmy bramki . Jeśli to nie problem ...
Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- bastuś
- Juventino
mlodym powinni dac szanse w meczu z artmedia
giovinco , rossi,pasquato
swoja droga ciekawe co znim zrobia jezeli taki napad mamy a ten chlopak tak bramy pakuje :C
2 POST:
niech mi ktos napisze kto ogladal ten mecz jak gral brat giovinco?
giovinco , rossi,pasquato
swoja droga ciekawe co znim zrobia jezeli taki napad mamy a ten chlopak tak bramy pakuje :C
2 POST:
niech mi ktos napisze kto ogladal ten mecz jak gral brat giovinco?
- Venomik
- Juventino
Panowie, spokojnie, to wciąż nastolatek i najgorsze co można zrobić to kazać mu walczyć o skład z Treze czy Del Piero. Pograłby bardzo mało, a to tylko pierwszy krok do zmarnowania kariery.
Poza tym, jak juz było mówione, ten sparing to nawet nie przeciwko primaverze, ale wielu z nich to gracze Berretti, zawodnicy bodaj 15-16 letni. A najlepsi z primavery to i tak grali po przeciwnej stronie
Więc olbrzymie brawa dla młodego gracza, ale o jego przydatności wciąż niech decyduje Ranieri. Wątpię by treningi bez gry w pierwsszym zespole dały mu tyle co regularna gra.
bastuś - pewnie nikt nie oglądał
Poza tym, jak juz było mówione, ten sparing to nawet nie przeciwko primaverze, ale wielu z nich to gracze Berretti, zawodnicy bodaj 15-16 letni. A najlepsi z primavery to i tak grali po przeciwnej stronie

Więc olbrzymie brawa dla młodego gracza, ale o jego przydatności wciąż niech decyduje Ranieri. Wątpię by treningi bez gry w pierwsszym zespole dały mu tyle co regularna gra.
bastuś - pewnie nikt nie oglądał

Dirty mind
- nels87
- Juventino
proszę, wszystkie bramki
- brat Giovinco nie dość że z wyglądu podobny do Seby to i sposób poruszania się identyczny
http://www.vecchiasignora.com/index.php?showtopic=58624

http://www.vecchiasignora.com/index.php?showtopic=58624