Dlaczego Alex?
- RadeKas
- Juventino
Oh ja pamiętam ten mecz brdzo dobrze. Wtedy u mnie był wujek. Rzut wolny dla Juve. Powiedziałem, że Alex na pewno strzeli, a wujaszek oczywiście powiedział że bez szan. I kto miał racje 8) . A potem jescze dwie bramki z karnych. A dla Monaco strzelił Treze.
srali muszki będzie wiosna
- wojtek123
- Juventino
1. Bo Alex to Juve, a Juve to Alex.
2. Bo nikt tak jak On nie wykonuje rzutów wolnych (nawet ten laluś Beckham), szczególnie sprzed pola karnego.
3. Bo nikt tak jak On nie drybluje.
4. Bo nikt nie wpływa na drużynę tak jak On.
5. Bo nikt nie ma takiego wyczucia sytuacji jak On.
6. Bo nikt (no może prócz Maldiniego) nie jest tak wierny jak On.
I tylko jedna rzecz przeraża mnie: że kiedyś będzie musiał zakończyć karierę. Mam jednak nadzieję że będzie grał dłuzej od Zoffa, albo nawet i od Milli.[/list]
2. Bo nikt tak jak On nie wykonuje rzutów wolnych (nawet ten laluś Beckham), szczególnie sprzed pola karnego.
3. Bo nikt tak jak On nie drybluje.
4. Bo nikt nie wpływa na drużynę tak jak On.
5. Bo nikt nie ma takiego wyczucia sytuacji jak On.
6. Bo nikt (no może prócz Maldiniego) nie jest tak wierny jak On.
I tylko jedna rzecz przeraża mnie: że kiedyś będzie musiał zakończyć karierę. Mam jednak nadzieję że będzie grał dłuzej od Zoffa, albo nawet i od Milli.[/list]
Respekt dla Vittoria! Zawsze będziemy o Tobie pamiętać!
Piłka nożna to taki sport, w którym po boisku biega 22 zawodników a i tak zawsze wygrywa Juventus!
Obywatelu posłowie piją za twoje!
Piłka nożna to taki sport, w którym po boisku biega 22 zawodników a i tak zawsze wygrywa Juventus!
Obywatelu posłowie piją za twoje!
- daj5stuff
- Juventino
Alex jest poprostu boski. Lubię go dlatego że nigdy nie zdradził Juve. Cholera szkoda że miał te kontuzje (poważne) bo gdyby nie to byłby najlepszym napastnikiem świata - choć i tak jest według mnie a nie jakiś Raul jak niektórzy sądzą, albo van Nistelrooy :evil: To niekwestionowany idol i lider Juve dlatego właśnie Alex bo to 100% czystego piłkarskiego talentu
:D

- Alex-10
- Juventino
Shadow_Alex pisze:Wiesz co stary, moze wyda Ci sie to dziwne ale kiedys nie lubilem Del Piero!!!! Dopiero pozniej Bog mnie oswiecil i nawet nie wiem dlaczego... teraz jest moim idolem, razem z Zambrotta i Buffonem:)
POZDRO
hehe
Ja też kiedyś za Del Piero nie przepadałem.

Z tego wniosek, że powinienem chyba nienawidzieć wszystkich nowych w Juve :-D
Martwi mnie, iż lubię Miccoliego. A zapowiadał się na takiego dobrego zawodnika

I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
JU27
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja uwielbiam Alexa za jego grę wspaniałą technikę, omiejętność strzałów z wolnych i karnych oraz z gry, wspaniałe podania, bardzo wielką ilość wspaniałych zwodów którymi on dysponuje, piękne bramki,za to że jest to piłkarz który gra wszędzie na obronie,pomocy, napadzie a gdyby mógł to jeszcze na bramce by stał mógłbym tu siedzieć i wypisywać, powiem krótko za całokształt produkcji, oraz to co on zrobił dla naszego klubu.
Alex jest wielki jego po prostu trzeba uwielbiać, a jeżeli nie to przynajmnie szanować.
Alex jest wielki jego po prostu trzeba uwielbiać, a jeżeli nie to przynajmnie szanować.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero