Trofeo Birra Moretti:JUVE0-0k.5-4 Napoli,JUVE 0-0k.5-4 Milan

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2008, 00:23

Jestem bardzo zadowolony z naszych mlodzikow! A szczegolnie z Fausto Rossiego! Chlopak gra konkretnie i bez kompleksow! Tiago nawet dosc sie zaprezentowal;p! Ogolnie pozytywnie;) Mam nadzieje ze Posiowi nic sie nie stalo

Nevermind

Juventino
Juventino

To teraz o meczu z Milanem.
Obiektywnie oceniajac mecz, bylismy strona przewazajaca. Mialn wylacznie ograniczal sie do kontr.
Mozliwe, ze rzeczywiscie Pasquato jest Milanista, bo bramki wbic Kalacovi zbyt specjalnie nie chcial :lol: ( Taki zarcik..)
W spotkaniu nie wyroznilbym zadnego zawodnika.. Dobrze zagral srodek obrony i.. to na tyle.
Przede wszystkim brakowalo skutecznosci.
Niestety przytrafila sie kontuzja Nedveda. Przykro bylo mi patrzec jak tracimy kolejnego zawodnika z pierwszej jedenastki.
Sytuacja podobna z ta w ktorej skrecil kolano Kielon. Mam nadzieje, ze ten uraz az tak ciezki nie bedzie. Winy pilkarza atakujacego nie widze.. Zwyczajnie Nedved zle stanal na murawie.

Karne przebiegaly w sympatycznej atmosferze.
Ladnie zaprezentowal sie Chimenti. Wyczuwal intencje strzelcow, jednak zwyczajnie brakuje mu juz dynamiki.
A bramka? Na starosc rosnie nam nowy Rodrigo Ceni :smile: .

Zawiodl mnie Amauri. Zarowno w meczach jak i w wykonywaniu karnego. Gral bardzo samolubnie czesto tracac pilke, zreszta podobnie Nedved w spotkaniu z Milanem..
Strzal z rzutu karnego sygnalizowany i zwyczajnie za slaby. Mam nadzieje, ze na rozgrywki ligowe Amauri trafi z forma.. W innym wypadku posiedzi na lawce.
A wkoncu kazdy z naszych napastnikow grajac regularnie gwarantuje minimum 15 bramek w sezonie ligowym..

Tiago bezbarwnie. Juz mecza mnie jego wrzutki do "nikogo" w pole karne Milanu. Kompletny brak zaangazowania. Ja nie wiem jaka rpzyszlosc widzi dla siebie Tiago.. Mam nadzieje, ze nie w Juventusie.

Ide zadowolony po zwycieztwie towarzyskiego turnieju spac..
Pozdrawiam i Dobranoc :wink:
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2008, 00:24 przez Nevermind, łącznie zmieniany 1 raz.

drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Mati pisze:
JuveFilip_8_ pisze: Juventus WYGYRYWA TROFEO BIRRA MORETTI!!!!!!!
Jesteś pewien ? Mamy tyle samo punktów co Milan, a oni lepszy bilans bramkowy, bo Paloschi strzelił z Napoli.
ale pokonaliśmy Milan więc chyba powinniśmy być wyżej... niewiem jak to tam jest wyłączyłem już Canale 5... oby Nedvedowi nic nie było :/

Obrazek
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2008, 00:24

kropek pisze:Molinaro golodupiec :D
Ma to ktoś? Proszę o linka. Musze to zobaczyć.

No i wygraliśmy jakże ważny turniej. Nic tylko się cieszyć.

Fajnie widzieć taką atmosferę, uśmieszki itd., szkoda tylko Nedveda. Mam nadzieję, że to nic poważnego.

Pozdro

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
Łyko

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Dobrze ze mlodziez pograla chociaz troszke, to byla praktycznie jedyna szansa dla nich aby sie wykazac podczas meczy z takimi druzynami.

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Po zejściu Nedveda, to niezła kopanina była.
Pochwalić chłopaków, a zwłaszcza młodzików za dobrą grę w obu meczach.
Chimenti - wesoły facet, nie ma, co, a widać, że z karnych brał przyjemność.

Tylko co z Nedvedem teraz będzie...
Dobrze, że Giovinco już jest.
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2008, 00:25 przez Push3k, łącznie zmieniany 1 raz.

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Ten cały turniej ... :rotfl: Będę szczery, na serio bawił mnie ten mecz, Molinaro przy karnym, nasz bramkarz. :D

Bardzo podobało mi się poświęcenie naszych graczy. Te przewrotki ... cudo. Chyba Sissoko nie próżnował na treningach i ich nauczył podstawowych ruchów :D

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2008, 00:25

adp88 pisze:co ten pasquato zrobil? lol

gdyby nie to i parady Kalaca - 3:0 dla nas...
adp88 pisze:oby nie kontuzja Nedveda...

jak narazie gra sie wyrównała... bez wiekszych emocji mecz chyba dotrwa do konca i beda karne...
adp88 pisze:i tak oto wygralismy w karnych :)

FORZA JUVE!
artur_89 pisze:Maaaaamy ich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dance:
Jakaś mini relacja na żywo?

Oglądałem tylko drugi mecz i powiem, że bardzo źle nie było :P. Amauri mógł chyba trochę więcej popracować, ale na krytykę jest zdecydowanie za wcześnie. Cieszy wygrana w turnieju, bo choć to turniej towarzyski, to jednak zawsze jakaś mobilizacja to pracy na przyszłość i pewność siebie zostaje i się, mam oczywiście nadzieje, przyda (zwłaszcza przy pierwszych, waznych spotkaniach o punkty ligowe).

adp88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2008, 00:27

darek pisze:szkoda tylko Nedveda. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Pozdro
tez mam taka nadzieje... jutro sie dowiemy...

a co do meczu to trzeba przyznac ze nasza mlodziez sie dzisiaj dobrze pokazala, choc nie daruje tej 100% sytuacji Pasquato...

Punk's Not Dead!
szczerbi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2008, 00:28

Fajnie, że Juventus wygrał puchar, młodzi się ograli, widać, że mają potencjał. Giovinco wymiata! Amauri mnie powoli rozczarowuje, mam nadzieję, że w meczach o stawkę będzie grać swoje. Chimenti ładnie obronił trzy karne.
Najbardziej rozwalił mnie tekst komentatora:
Molinaro, che fa il grande lavoro
Jednakowoż stwierdzam, że Molinaro robi postępy :-)

adp88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

staralem sie jak moglem ;p

Punk's Not Dead!
darasjuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Młodziki dobrze pogrywali. Szkoda tej szansy Pasquato.
Chimenti w meczu właściwie nie musiał się wysilać,
ale w karnych pokazał się z dobrej strony, nawet sobie strzelił :lol: .
No i oby z Pavlem było wszystko w porządku, bo kontuzji już nie potrzebujemy :roll: .

Obrazek
Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2008, 00:35

Co jak co ale nie powiecie, że nie mamy utalentowanej młodzieży: Giovinco, Pasquato, De Ceglie, F. Rossi, Ekdal... Młode Zebry szaleją :D Podobają mi się takie turnieje, zawsze panuje miła atmosfera, dużo śmiesznych sytuacji i uśmiechów ;) Martwię się o Nedveda, ale dobrze, że w razie czego mamy Giovinco ;) Miło się oglądało Mrówę w akcji, brał wszystkich na szybkość, szkoda, że nie dali mu wolnego strzelić bo Amauri chyba nie ma do tego talentu :P De Ceglie może konkurować z Molinaro, według mnie zagrał dobrze. ;)

Wiecie co Secco gadał na temat Tiago?
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2008, 00:37 przez Sapo, łącznie zmieniany 1 raz.

NoWaCzEk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2008, 00:35

Powiem tyle: Giovinco full wypas:D Tiago ... niestety... do dzisiaj myślałem ze sie obudzi... Przykro mi bo chłop grać potrafi tylko cos jest z jego psychiką...:/ Nawet zawodnicy mówili ze na treningach gra świetnie i w ogóle tylko jeszcze żeby to na mecze przełożył i byłoby git... Ostatnią jego szansą bedzie mecz z Artmedią (o ile ten turniej nie był jego ostatnią szansą). Pozatym sam zawodnik nie wyraził chęci odejścia do innego klubu. I co tu z nim zrobić?;/ FORZA!! Ps:D BRAWO CHIMENTI:D

NOI VOGLIAMO QUESTA VITTORIA!
oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2008, 00:42

Mati pisze:
JuveFilip_8_ pisze: Juventus WYGYRYWA TROFEO BIRRA MORETTI!!!!!!!
Jesteś pewien ? Mamy tyle samo punktów co Milan, a oni lepszy bilans bramkowy, bo Paloschi strzelił z Napoli.
Zasady są takie same jak na turnieju parę tygodni temu z Milanem i Interem. Czyli dziś okazaliśmy się nieco lepsi wygraliśmy dwa mecze. Nie ma się co jarać to tylko sparingi.
adp88 pisze:
staralem sie jak moglem ;p
Dziwie się , że Ci się obeszło bez kartki. Z reguły od takich rzeczy jest chat. ;-)

Brawo dla naszych młodych grajków. Kolejny raz pokazują , że w przyszłości przyniosą nam wiele radości. Tylko trzeba im dać szanse gry w meczach ligowych.

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
Zablokowany