Trofeo Birra Moretti:JUVE0-0k.5-4 Napoli,JUVE 0-0k.5-4 Milan
- darasjuve
- Juventino
Wejdź na www.rojadirecta.comBobek1991 pisze:a w necie cos? Na Soccer-Live jest tylko jakieś BEN Sports angielskie i polskie Public SportAle to zawsze jest niepewne, liczyłem np na Justin.tv jak w poprzednich meczach, dobrze się oglądało
Tu jest link na Justin.tv

Edit:
Ahh, mateelv szybszy.

- Bobeknaklo
- Juventino
Dzięki, tam nie sprawdzałem 

- ozi(Forza_Juve)
- Juventino
boją się kolejnej porazkidarasjuve pisze:Wie ktoś z Was z jakiego powodu Inter zrezygnował?

Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
- JuveR
- Juventino
Ciekawe czy Ranieri od początku wystawi De Ceglie i Giovinco. Jak dla mnie to powinien im dać troszeczkę odpocząć. Tak czy siak szykują się ciekawe meczyki
I jak jest mecz kodowany na Canale 5???
lol, nikogo nie ma na czacie
:-D

I jak jest mecz kodowany na Canale 5???
lol, nikogo nie ma na czacie
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2008, 20:52 przez JuveR, łącznie zmieniany 1 raz.
- risto
- Juventino
tutaj jest mecz http://www.justin.tv/
giovinco i de ceglie graja odpooczatku. Pierwszy w ataku z amauri a drugi na prawej pomocy zamiast camora.
giovinco i de ceglie graja odpooczatku. Pierwszy w ataku z amauri a drugi na prawej pomocy zamiast camora.
- mrowka423
- Juventino
Wkradł się mały błąd. De ceglie gra na lewej obronie a na prawej pomocy gra Fausto Rossi.risto pisze:tutaj jest mecz http://www.justin.tv/
- Nevermind
- Juventino
No i po pierwszym meczu Juventus-Napoli 0:0
Remis to zasluzony rezultat. W meczu wystapilo paru mlodych chlopakow : de Cegile, Giovinco, Rossi, Ekhdal czy Esposito.
Druzyna nie tworzyla monolitu.
Jednak musze wyroznic dwoch zawodnikow w naszej ekipie..
Giovinco- Gral ladnie, ebz kompleksow.. Wielki potencjal na nieszablonowego zawodnika. Przypadly mi do gustu dwie akcje.. Prostopadle podanie do Amauriego, ktore Brazylijczyk zmarnowal strzelac w nogi bramkarza Napoli, oraz ostatnia akcja meczu. Dynamiczne uwolnienie sie od krycia dwoch obroncow i strzal. Zabraklo troche precyzji.
Sissoko- Fenomenalny pilkarz. Gra dlugie przezuty, krotkie pilki. Jak na defensywnego pomocnika bardzo duzo widzi. W tej formie tacy zawodnicy jak Gattuso czy Vieira moga mu buty czyscic. I pisze to w pelni swiadomie
.
Mecz rozgrywany w szybki tempie..
Ciesze sie, ze do druzyny zostali wlaczeni Esposito i Rossi. Sa to bardzo blyskotliwi zawodnicy a od Nedveda moga nauczyc sie spokoju w grze. Widac, ze brakuje im doswiadczenie i w tym sezonie beda grali sporadycznie w Coppa Italia lub wcale.. Pozostaje im Primavera
Swoja droga. Kurde nigdy bym nie pomyslal, ze Nicola zacznie splacac zainwestowane w niego pieniadze, kiedy wykupilismy go z Chievo.
Swoja droga ile nas kosztowal?
Remis to zasluzony rezultat. W meczu wystapilo paru mlodych chlopakow : de Cegile, Giovinco, Rossi, Ekhdal czy Esposito.
Druzyna nie tworzyla monolitu.
Jednak musze wyroznic dwoch zawodnikow w naszej ekipie..
Giovinco- Gral ladnie, ebz kompleksow.. Wielki potencjal na nieszablonowego zawodnika. Przypadly mi do gustu dwie akcje.. Prostopadle podanie do Amauriego, ktore Brazylijczyk zmarnowal strzelac w nogi bramkarza Napoli, oraz ostatnia akcja meczu. Dynamiczne uwolnienie sie od krycia dwoch obroncow i strzal. Zabraklo troche precyzji.
Sissoko- Fenomenalny pilkarz. Gra dlugie przezuty, krotkie pilki. Jak na defensywnego pomocnika bardzo duzo widzi. W tej formie tacy zawodnicy jak Gattuso czy Vieira moga mu buty czyscic. I pisze to w pelni swiadomie
Mecz rozgrywany w szybki tempie..
Ciesze sie, ze do druzyny zostali wlaczeni Esposito i Rossi. Sa to bardzo blyskotliwi zawodnicy a od Nedveda moga nauczyc sie spokoju w grze. Widac, ze brakuje im doswiadczenie i w tym sezonie beda grali sporadycznie w Coppa Italia lub wcale.. Pozostaje im Primavera

Chyba nie na poczatku sezonu bo kontuzjowany jest Kielon..przemo134 pisze: swietnie Legro, chyba Mellberg w tym sezonie na lawce sobie posiedzi. cieszy wynik
Swoja droga. Kurde nigdy bym nie pomyslal, ze Nicola zacznie splacac zainwestowane w niego pieniadze, kiedy wykupilismy go z Chievo.
Swoja droga ile nas kosztowal?
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2008, 21:52 przez Nevermind, łącznie zmieniany 1 raz.
- meda11
- Juventino
- przemo134
- Juventino
http://www.calcion.altervista.org/ tu jest mecz. przynajmniej byl:p teraz spiewa jakas pani.
a co do meczu to srednio gra sie mogla podobac. kopanina, ale nic dziwnego. wielu nowych nie zgranych ze soba graczy. troche slabo De Ceglie, za to swietnie Legro, chyba Mellberg w tym sezonie na lawce sobie posiedzi. cieszy wynik, karny Nedveda- genialna sprawa:)
a co do meczu to srednio gra sie mogla podobac. kopanina, ale nic dziwnego. wielu nowych nie zgranych ze soba graczy. troche slabo De Ceglie, za to swietnie Legro, chyba Mellberg w tym sezonie na lawce sobie posiedzi. cieszy wynik, karny Nedveda- genialna sprawa:)
- Monte Cristo
- Juventino
Nasi mlodzicy - widac ze potrzebuja doswiadzczenia, wygladaja na zdenerwowanych ''pod presja''. Boja sie ze zrobia cos zle i az za bardzo sie staraja i w rezultacie im cos nie wychodzi. Mam nadzieje ze sie beda uczyc od starej gwardi.
Esposito - on wogole gral w tym meczu?
Coz, przynajmiej ten mecz nam uswiadomil dwie rzeczy:
1. Wiemy kto nie bedzie wykonywal rzutow wolnych w tym sezonie. :roll:
2. Jesli w trakcie sezonu bedzie przeciwko nam karny, wiemy kogo wrzucamy na bramke.
Esposito - on wogole gral w tym meczu?
Coz, przynajmiej ten mecz nam uswiadomil dwie rzeczy:
1. Wiemy kto nie bedzie wykonywal rzutow wolnych w tym sezonie. :roll:
2. Jesli w trakcie sezonu bedzie przeciwko nam karny, wiemy kogo wrzucamy na bramke.

- Desant.
- Juventino
No po pierwszym meczu mogę powiedzieć, że jestem zadowolony z gry, choć na rezultatach specjalnie mi nie zależy.
Chłopaki pokazali, że potrafią grać i to mnie cieszy, cieszy mnie też to, że w meczu wystąpiło kilku młodych graczy, którzy dzięki takim meczom i takim sprawdzianom mogą nabrać doświadczeni, bo jak już ktoś napisał w tym sezonie za wiele do grania raczej mieć nie będą.
Trochę obawiałem się o naszą bramkę, bo jak wszyscy wiemy bez Buffona to nie jest to samo, ale jednak nie było tak źle.Być może w drugim meczu wystąpi Manninger i wtedy będziemy też mogli zaobserwować naszego drugiego bramkarza w akcji.
Chłopaki pokazali, że potrafią grać i to mnie cieszy, cieszy mnie też to, że w meczu wystąpiło kilku młodych graczy, którzy dzięki takim meczom i takim sprawdzianom mogą nabrać doświadczeni, bo jak już ktoś napisał w tym sezonie za wiele do grania raczej mieć nie będą.
Trochę obawiałem się o naszą bramkę, bo jak wszyscy wiemy bez Buffona to nie jest to samo, ale jednak nie było tak źle.Być może w drugim meczu wystąpi Manninger i wtedy będziemy też mogli zaobserwować naszego drugiego bramkarza w akcji.