Trofeo Birra Moretti:JUVE0-0k.5-4 Napoli,JUVE 0-0k.5-4 Milan

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2008, 20:08

W rojadirecta masz linki do justina.

darasjuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2008, 20:09

Bobek1991 pisze:a w necie cos? Na Soccer-Live jest tylko jakieś BEN Sports angielskie i polskie Public Sport :| Ale to zawsze jest niepewne, liczyłem np na Justin.tv jak w poprzednich meczach, dobrze się oglądało
Wejdź na www.rojadirecta.com
Tu jest link na Justin.tv :)
Edit:
Ahh, mateelv szybszy.

Obrazek
Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2008, 20:25

Dzięki, tam nie sprawdzałem :)

ozi(Forza_Juve)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2008, 20:27

darasjuve pisze:Wie ktoś z Was z jakiego powodu Inter zrezygnował?
boją się kolejnej porazki :D dwie przegrane w lidze i ostatnia porazka w turnieju towarzyskim plus ewentualna w pucharze włoch wystarcza na sezon xD

Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
JuveR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2008, 20:41

Ciekawe czy Ranieri od początku wystawi De Ceglie i Giovinco. Jak dla mnie to powinien im dać troszeczkę odpocząć. Tak czy siak szykują się ciekawe meczyki :D
I jak jest mecz kodowany na Canale 5???
lol, nikogo nie ma na czacie :cry: :-D
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2008, 20:52 przez JuveR, łącznie zmieniany 1 raz.

risto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2008, 20:46

tutaj jest mecz http://www.justin.tv/
giovinco i de ceglie graja odpooczatku. Pierwszy w ataku z amauri a drugi na prawej pomocy zamiast camora.

mrowka423

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2008, 21:11

risto pisze:tutaj jest mecz http://www.justin.tv/
giovinco i de ceglie graja odpooczatku. Pierwszy w ataku z amauri a drugi na prawej pomocy zamiast camora.
Wkradł się mały błąd. De ceglie gra na lewej obronie a na prawej pomocy gra Fausto Rossi.

meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2008, 21:31

Buhahahaha...reklama mineralnej z Alexem w roli głównej wygrała :rotfl: Meczu nie idzie oglądać...kopanina niczym w Polsce na 2iej lidze :|

Obrazek
Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2008, 21:40

No i po pierwszym meczu Juventus-Napoli 0:0
Remis to zasluzony rezultat. W meczu wystapilo paru mlodych chlopakow : de Cegile, Giovinco, Rossi, Ekhdal czy Esposito.
Druzyna nie tworzyla monolitu.
Jednak musze wyroznic dwoch zawodnikow w naszej ekipie..
Giovinco- Gral ladnie, ebz kompleksow.. Wielki potencjal na nieszablonowego zawodnika. Przypadly mi do gustu dwie akcje.. Prostopadle podanie do Amauriego, ktore Brazylijczyk zmarnowal strzelac w nogi bramkarza Napoli, oraz ostatnia akcja meczu. Dynamiczne uwolnienie sie od krycia dwoch obroncow i strzal. Zabraklo troche precyzji.

Sissoko- Fenomenalny pilkarz. Gra dlugie przezuty, krotkie pilki. Jak na defensywnego pomocnika bardzo duzo widzi. W tej formie tacy zawodnicy jak Gattuso czy Vieira moga mu buty czyscic. I pisze to w pelni swiadomie :wink: .

Mecz rozgrywany w szybki tempie..
Ciesze sie, ze do druzyny zostali wlaczeni Esposito i Rossi. Sa to bardzo blyskotliwi zawodnicy a od Nedveda moga nauczyc sie spokoju w grze. Widac, ze brakuje im doswiadczenie i w tym sezonie beda grali sporadycznie w Coppa Italia lub wcale.. Pozostaje im Primavera ;)
przemo134 pisze: swietnie Legro, chyba Mellberg w tym sezonie na lawce sobie posiedzi. cieszy wynik
Chyba nie na poczatku sezonu bo kontuzjowany jest Kielon..

Swoja droga. Kurde nigdy bym nie pomyslal, ze Nicola zacznie splacac zainwestowane w niego pieniadze, kiedy wykupilismy go z Chievo.
Swoja droga ile nas kosztowal?
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2008, 21:52 przez Nevermind, łącznie zmieniany 1 raz.

meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2008, 21:49

W końcu jest co oglądać...baaardzo ładna Pani :lol: Co do gry Naszych - widać, że to "zbieranina" i brakuje zgrania(+ brak doświadczenia u młodych). Ale pierwszy mecz do przodu, teraz czas na Milan :twisted:

Obrazek
przemo134

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2008, 21:49

http://www.calcion.altervista.org/ tu jest mecz. przynajmniej byl:p teraz spiewa jakas pani.

a co do meczu to srednio gra sie mogla podobac. kopanina, ale nic dziwnego. wielu nowych nie zgranych ze soba graczy. troche slabo De Ceglie, za to swietnie Legro, chyba Mellberg w tym sezonie na lawce sobie posiedzi. cieszy wynik, karny Nedveda- genialna sprawa:)

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2008, 21:50

Nasi mlodzicy - widac ze potrzebuja doswiadzczenia, wygladaja na zdenerwowanych ''pod presja''. Boja sie ze zrobia cos zle i az za bardzo sie staraja i w rezultacie im cos nie wychodzi. Mam nadzieje ze sie beda uczyc od starej gwardi.

Esposito - on wogole gral w tym meczu? :wink:

Coz, przynajmiej ten mecz nam uswiadomil dwie rzeczy:
1. Wiemy kto nie bedzie wykonywal rzutow wolnych w tym sezonie. :roll:
2. Jesli w trakcie sezonu bedzie przeciwko nam karny, wiemy kogo wrzucamy na bramke. :prochno:

alex1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2008, 21:51

meda11 pisze:Buhahahaha...reklama mineralnej z Alexem w roli głównej wygrała :rotfl: :|
hehe dokładnie tak samo pomyslalem :D
hehe Giovinco wcale nie jest gorszy od Amauriego :D

Obrazek
Desant.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2008, 21:52

No po pierwszym meczu mogę powiedzieć, że jestem zadowolony z gry, choć na rezultatach specjalnie mi nie zależy.

Chłopaki pokazali, że potrafią grać i to mnie cieszy, cieszy mnie też to, że w meczu wystąpiło kilku młodych graczy, którzy dzięki takim meczom i takim sprawdzianom mogą nabrać doświadczeni, bo jak już ktoś napisał w tym sezonie za wiele do grania raczej mieć nie będą.

Trochę obawiałem się o naszą bramkę, bo jak wszyscy wiemy bez Buffona to nie jest to samo, ale jednak nie było tak źle.Być może w drugim meczu wystąpi Manninger i wtedy będziemy też mogli zaobserwować naszego drugiego bramkarza w akcji.

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2008, 21:53

szkoda ze byly zwykle karne a nie tradycyjne juz dla tego turnieju shootouty

no cóz teraz czekamy na milan :P

Obrazek
Zablokowany