Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- Palladino
- Juventino
SASE to koperta z twoim adresem i znaczkiem zwrotnymNiasty pisze:Mam małe pytanie
Hmm co oznacza często używane słowo SASE?? Jest to znaczek zwrotny??
Szukałem ,ale nie mogłem znalezć. :oops:

- Pawełek
- Juventino
Proszę bardzo, nie jest to ten sam graf, ten jest napisany za czasów gry Ebiego w BVBKamil_on pisze:Wrzuć zdjęcie do tematu. Jeśli to taki autograf jak poniżej, to możliwe, że nie jest to orginał:Pawełek pisze:Kamil, po liście zwykłym? Wysyłałeś SAE, SASE ? Jak długo czekałeś ?
Ja dzisiaj dostałem graf od Ebiego
http://kamilonsphotos.fotopic.net/p49816240.html

Sky is the limit!
- Kamil_on
- Juventino
Czyli w 100% orginalny - gratulujęPawełek pisze:Proszę bardzo, nie jest to ten sam graf, ten jest napisany za czasów gry Ebiego w BVBKamil_on pisze:Wrzuć zdjęcie do tematu. Jeśli to taki autograf jak poniżej, to możliwe, że nie jest to orginał:Pawełek pisze:Kamil, po liście zwykłym? Wysyłałeś SAE, SASE ? Jak długo czekałeś ?
Ja dzisiaj dostałem graf od Ebiego
http://kamilonsphotos.fotopic.net/p49816240.html

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- Niasty
- Juventino
A ja dzisiaj od Arsenalu
.Standard czyli magazyn i nadrukowane grafy z sezonu 2007/08.
A i mam jeszcze kilka pytań jak piszecie do pojedynczego pilkarza to zamieszczacie Sase?
Czy dajecie jakąś kase(poza tą za która wysylacie list)
Przepraszam ze tak pytam ,ale dopiero co zaczynam wysyłąc więc sie nie za bardzo nie znam.
Dzięki za odpowiedz.
A często ci odpisują po SAE?
I czy pisząc do gracza piszecie że to do niego na kopercie czy w liście.? :oops:
Z góry dziękuje.

A i mam jeszcze kilka pytań jak piszecie do pojedynczego pilkarza to zamieszczacie Sase?
Przepraszam ze tak pytam ,ale dopiero co zaczynam wysyłąc więc sie nie za bardzo nie znam.
Do pozostałych wysyłam tylko SAE
Dzięki za odpowiedz.
I czy pisząc do gracza piszecie że to do niego na kopercie czy w liście.? :oops:
Z góry dziękuje.
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2008, 14:03 przez Niasty, łącznie zmieniany 2 razy.
- Kamil_on
- Juventino
Ja dołączam pieniądze lub kupon międzynarodowy, tylko do piłkarzy Juventusu (tzn. do tych, na których najbardziej mi zależy). Do pozostałych wysyłam tylko SAE.Niasty pisze:A ja dzisiaj od Arsenalu.Standard czyli magazyn i nadrukowane grafy z sezonu 2007/08.
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- Kamil_on
- Juventino
Niasty pisze: Dzięki za odpowiedz.
Z góry dziękuje.
Czasem odpisują, ale zazwyczaj muszę obejść się smakiem

- Kamil_on
- Juventino
*Birdman* pisze:A czy Sevilla, Real Madryt, Bayer L, Ajax, racing i OL odpisuja po SAE ??
Tak, wszystkie kluby, które wymieniłeś powinny odpisać
- Katalonczyk
- Juventino
Dziś :
- Red Bull Salzburg ; 6 oryginalnych grafów piłkarzy : Meyer, Bodnar, Kovac, Aufhauser, Mahop
- Molde Fotballklubb - Zdjęcie całego składu, i z tyłu nadruk. grafy
- Grupa kolarska Skil Shimano - dużo kart z kolarzami
- Brondbyvester - dwie duże naklejki, dwie wizytówki, gazeta o tej drużynie

- Red Bull Salzburg ; 6 oryginalnych grafów piłkarzy : Meyer, Bodnar, Kovac, Aufhauser, Mahop
- Molde Fotballklubb - Zdjęcie całego składu, i z tyłu nadruk. grafy
- Grupa kolarska Skil Shimano - dużo kart z kolarzami
- Brondbyvester - dwie duże naklejki, dwie wizytówki, gazeta o tej drużynie