Terminarz Serie A 2008/2009
- Juventino8
- Juventino
Ja osobiście cieszę się, że na początek trafił nam się silny rywal. Z tego powodu, że jesli pokonamy Viole morale z pewnością znacznie wzrosną :-D Nie mniej jednak działa to w obie strony, zatem byćmoże lepiej byłoby gdyby na początek trafiła się nam jakaś słabsza ekipa i zaliczylibyśmy zwycięstwo. Jednak tak samo jak nikt nie ma stu procentowej pewności, ze pokonamy Fiorentine, tak samo nikt nie miałby jej, gdybyśmy trafili na kogoś mniej wymagającego.
Reasumując, lepiej byłoby gdybyśmy nie trafili na tak mocny zespół juz w pierwszej kolejce, jednak głęboko wierzę, że zaczniemy ten sezon od 3. oczek. Nie ma innej opcji
:twisted:
Reasumując, lepiej byłoby gdybyśmy nie trafili na tak mocny zespół juz w pierwszej kolejce, jednak głęboko wierzę, że zaczniemy ten sezon od 3. oczek. Nie ma innej opcji

"Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają"
- stahoo
- Juventino
Wreszcie na forum
Terminarz nie zły, nie mamy maratonów z silnymi rywalami, ale trzeba pamiętać o meczach LM, które moga nieco skomplikowac sprawę. Akurat to, z kim i kiedy gramy zależało od losu, teraz trzeba wziać sprawe we własne rece (nogi) i wygrać te mecze

Terminarz nie zły, nie mamy maratonów z silnymi rywalami, ale trzeba pamiętać o meczach LM, które moga nieco skomplikowac sprawę. Akurat to, z kim i kiedy gramy zależało od losu, teraz trzeba wziać sprawe we własne rece (nogi) i wygrać te mecze

- Niasty
- Juventino
- Mr Cezary
- Juventino
Zapomniał chłopak o Romiemrowka423 pisze:No Ameryki to ty chłopie nie odkryłeś... :roll:mlody7 pisze:Mi się coś wydaje ze najgorzej bedzie z Milanem Interem i Fiorentina...A z reszta powinna jakoś przejść 8)

- Okoni
- Juventino
O rly?mlody7 pisze:Mi się coś wydaje ze najgorzej bedzie z Milanem Interem i Fiorentina...A z reszta powinna jakoś przejść 8)

A ja mam zupełnie inne zdanie. Najtrudniej będzie ze "słabiakami" typu Torino, Cagliari, Catanią, Sieną itd. a z rywalami z "najwyższej półki" powinniśmy sobie jakoś przejść
- Niasty
- Juventino
Okoni pisze:Najtrudniej będzie ze "słabiakami" typu Torino, Cagliari, Catanią, Sieną itd.
Oj nawet tak nie mów :!: :twisted:

Mecze z takimi przeciętniakami będą kluczowe ,wystarczy zobaczyć że poważnie mogliśmy zawalczyć o mistrzostwo w poprzednim sezonie ,ale głupio traciliśmy punkty własnie z takimi ekipami.Jeśli dalej będą takie problemy to raczej o mistrzostwie możemy zapomnieć.

- mlody7
- Juventino
Nie zapomniałem o romie tylko domyslam sie ze z nimi powinniśmy gładko 2-0 lub 3-0 wygrać...
W romie mają tylko atak dobry...^^ Więc jak tylko Nasza obrona się postara to nie bedzie z "rzymianami":D problemu... Zobaczycie!!

WiErNi Po PoRaŻcE, dUmNi Po ZwYcIęStWiE...
OnLy *J*U*V*E*
OnLy *J*U*V*E*
- figc1898
- Juventino
Transmisje pierwszej kolejki Serie A w polskich stacjach:
Sobota 30.08 18:00 Udinese - Palermo: Polsat Sport
Sobota 30.08 20:30 Sampdoria - Inter: Polsat Sport
Niedziela 31.08 20:30 Fiorentina - Juventus: Canal+ Sport 2
Sobota 30.08 18:00 Udinese - Palermo: Polsat Sport
Sobota 30.08 20:30 Sampdoria - Inter: Polsat Sport
Niedziela 31.08 20:30 Fiorentina - Juventus: Canal+ Sport 2
- Okoni
- Juventino
figc1898 pisze:Niedziela 31.08 20:30 Fiorentina - Juventus: Canal+ Sport 2

- figc1898
- Juventino
W 111. rocznice powstania naszego klubu gramy z AS Romą. Ale wydarzenie! Dawno tak nie było, choć zdaje sobie sprawę że jest to spowodowane meczami Champions League.