To się nazywa Rodzina jaką kiedyś był Juventus !!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2008, 21:20

Marcello Lippi pisze:(..)i teraz jeszcze gadac podobnie jak i reszta internistów jakie to Juve słabe i w ogóle...(...)
I To jest profesjnalna piłka!
Przecież oni w ten sposób pracują ...
Postaw siebie w sytuacji gdzie zarabiasz 3.5 tys (Oni 3.5 mln) i nagle ktoś musi ci obciąć 2.5 tys (im 2.5 mln) i jak wyżyjesz za tego 1 tysiaka :?
Gdy na utrzymaniu masz Ville Żone (wymagającą zmieniania garderoby) i dzieci często 2 czy 3? Do tego wakacje na koniec sezonu :?

Ja ich rozumiem że odeszli. Bo musieli. A pozatym Juve zyskało na nich więcej niż mieliby zostać w Serie B.

A co do Mutu to on chciał zostać i odwdzięczyć się Juve za to że mu zaufało po tym wszystkim.(Afera narkotykowa z nim w roli głównej)

Każda drużyna musi być rodziną mimo że Ibra pobił się z Vieirą na treningu to pogodzili się. Czy uważacie że teraz Juve nie jest rodziną? A wtedy było bo zaśpiewali piosenke:? Nie są rodziną przez Calciopoli?
Myśle że to ich jeszcze bardziej zbliżyło!

Obrazek
JuveR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2008, 21:28

DeViLl0o pisze:
Marcello Lippi pisze:(..)i teraz jeszcze gadac podobnie jak i reszta internistów jakie to Juve słabe i w ogóle...(...)
I To jest profesjnalna piłka!
Przecież oni w ten sposób pracują ...
Postaw siebie w sytuacji gdzie zarabiasz 3.5 tys (Oni 3.5 mln) i nagle ktoś musi ci obciąć 2.5 tys (im 2.5 mln) i jak wyżyjesz za tego 1 tysiaka :?
Gdy na utrzymaniu masz Ville Żone (wymagającą zmieniania garderoby) i dzieci często 2 czy 3? Do tego wakacje na koniec sezonu :?

Ja ich rozumiem że odeszli. Bo musieli. A pozatym Juve zyskało na nich więcej niż mieliby zostać w Serie B.

A co do Mutu to on chciał zostać i odwdzięczyć się Juve za to że mu zaufało po tym wszystkim.(Afera narkotykowa z nim w roli głównej)

Każda drużyna musi być rodziną mimo że Ibra pobił się z Vieirą na treningu to pogodzili się. Czy uważacie że teraz Juve nie jest rodziną? A wtedy było bo zaśpiewali piosenke:? Nie są rodziną przez Calciopoli?
Niektórzy nawet nie mają tych 3,5 tysiąca... Ale to już inna historia :whistle:
Ja bym jednak użył terminu koleżeństwo lub przyjaźń. Rodzina to znacznie ważniejsza, wyższa wartość...

forzaragazzi

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2008, 21:31

Ja preferuje zywsze rytmy :wink:

edit: nawet ładna ta piosenka w wykonaiu piłkarzy juve ale boje sie wiedziec o czym oni spiewaja :P
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2008, 21:40 przez forzaragazzi, łącznie zmieniany 1 raz.

Okoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2008, 21:31

Bimbo pisze:To się nazywa Rodzina jaką kiedyś był Juventus !!!
Co to znaczy, że kiedyś był Rodziną. A skąd wiesz, że teraz nie są? Bo nie śpiewają razem piosenek z polecenia zarządu? :roll: .Poza tym nikt z nas nie wie jaka panuje atmosfera w szatni Juventusu i jak traktują się piłkarze. A ta piosenka o niczym nie świadczy...

PS Nawet ładnie śpiewają. Szczególnie Zambrotta, a Buffon super wygląda w garniturze 8)

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2008, 21:35

Swoją drogą mielibyśmy teraz zawodnika, który musi zapłacić 18 mln euro :)
Szkoda mi go trochę.
Wiem, że za błędy się płaci. Za narkotyki zwłaszcza.
Ale aż tyle? :think:

Dirty mind
drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2008, 21:40

Okoni pisze:PS Nawet ładnie śpiewają. Szczególnie Zambrotta, a Buffon super wygląda w garniturze 8)
Ciro też dobrze szło :D

Obrazek
Tharp

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2008, 21:56

Jakies kompleksy?

Swoja droga, za Capello tez spiewali. "Juve storia di un grande amore". Ibra tez tam byl. To co, dlatego ze z decyzji zarzadu zaspiewali pioseneczke pod fanow, to znaczy sie ze sa kochajaca sie rodzina?
DeViLl0o pisze: (...)
Gdy na utrzymaniu masz Ville Żone (wymagającą zmieniania garderoby)(...)
Tak. Davida.
David Villa: Zlatan, kochanie, przydalby mi sie nowy sweterek...

Wiem o co ci chodzilo, ale smiesznie wypadla ta literowka :-P
DeViLl0o pisze: Każda drużyna musi być rodziną mimo że Ibra pobił się z Vieirą na treningu to pogodzili się. Czy uważacie że teraz Juve nie jest rodziną? A wtedy było bo zaśpiewali piosenke:? Nie są rodziną przez Calciopoli?
Igor Tudor (spedzil w Juve 9 lat) troche inaczej to widzi. Z tego co mowil, wynika, ze Juve nie tylko nie jest 'rodzina' , a tak zimnej atmosfery na treningach nie spotkal w zadnym innym klubie. Vieira mowil cos podobnego. Wg. Tudora, po treningach kazdy wsiada w swoj samochod, i jedzie w swoja strone, sam. A domysly, jakto Del Piero z Trezeguetem i Nedvedem spedzaja ze soba weekendy, a na treningach do trenera sie mowi per "tato"... to tylko wyobraznia fanow.

Przykro mi jesli zepsulem czyjas fantazje o "bialo-czarnej kompanii bracii", czy jakto sobie tam wyobrazaliscie... :<

A tak, Ciro fajnie spiewa. Cannavaro i Nedved tez calkiem niezle to wyszlo, na tej 'pozniejszej' piosence ;-p

Pawcio Nedved

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2008, 22:02

Venomik pisze:
Swoją drogą mielibyśmy teraz zawodnika, który musi zapłacić 18 mln euro :)
Szkoda mi go trochę.
Wiem, że za błędy się płaci. Za narkotyki zwłaszcza.
Ale aż tyle? :think:
Ja myślę że uda mu się odwołać od kary.

dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2008, 22:16

Igor Tudor (spedzil w Juve 9 lat) troche inaczej to widzi. Z tego co mowil, wynika, ze Juve nie tylko nie jest 'rodzina' , a tak zimnej atmosfery na treningach nie spotkal w zadnym innym klubie. Vieira mowil cos podobnego. Wg. Tudora, po treningach kazdy wsiada w swoj samochod, i jedzie w swoja strone, sam. A domysly, jakto Del Piero z Trezeguetem i Nedvedem spedzaja ze soba weekendy, a na treningach do trenera sie mowi per "tato"... to tylko wyobraznia fanow.

ale to nie zmienia tego że inni piłkarze Juventusu mogą się między sobą przyjaźnić. Skąd wiesz że tak nie jest? Może Tudor nie był lubiany :prochno: a Vieira pograł sobie rok w Juve.
...a tak zimnej atmosfery na treningach nie spotkal w zadnym innym klubie.
Alpy są blisko, może czasem zawiało chłodem :P

Cube - fan Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2008, 22:30

Atmosfera na treningach to tak swoją drogą zależy przede wszystkim od trenera, więc nie dziwię się, że za Capello "wiało chłodem"... :P Chyba wszyscy pamiętamy jego kamienne spojrzenia na każdym meczu, nawet wygrywanym różnicą kilku bramek :prochno:

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2008, 22:35

Cube - fan Juve pisze:Atmosfera na treningach to tak swoją drogą zależy przede wszystkim od trenera, więc nie dziwię się, że za Capello "wiało chłodem"... :P Chyba wszyscy pamiętamy jego kamienne spojrzenia na każdym meczu, nawet wygrywanym różnicą kilku bramek :prochno:
Co do Capello, to polecam przeczytać ten news z solojuve. Może wielu ludzi nielubiących Wielkiego Don Fabio i jego 1:0 doceni jego klasę. Dla mnie najlepsi, niedoścignieni ostatnich pokoleń do Lippi i Capello. basta.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2008, 22:59

Ehh.... Ciro, Tacch, Pessotto.. To naprawdę była była paka. Rozumiem, co czułeś, kiedy znalazłeś to nagranie. Coś w sobie ma. Szkoda, że później stało się, jak się stało. A swoją drogą: Edgar wygląda w gajerze.... niewąsko :D

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
mp1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2008, 23:21

no dla mnie niektórzy nie zasłóżyli na miano rodziny Juve... chociaż na tej aferze Juve straciło dużo kasy i nie było by ich stać na utrzymanie tylu piłkarzy (tej klasy) :cry: teraz to nie wiem co o tym myśleć :|

!!! Juventus Per Sempre !!!
Nedvedinhoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2008, 00:00

co prawda to prawda . ale jak powiedzial PAVEL NEDVED: "Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają"

Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby, którą się jest.
mp1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2008, 00:11

ktoś wcześniej powiedział, że im sie nie dziwi bo nie mieli by za co utrzymać domu itd... Ciekawe jak żyli w tym czasie Alex, GiGi, Mauro, Pavel i reszta tych co została?? a skoro ktoś ma taką żone, że potrzebuje częstej wymiany garderoby to krzyżyk na droge :prochno: zaraz widać na czym jej zależy

!!! Juventus Per Sempre !!!
ODPOWIEDZ