LM (III runda) 1 mecz: JUVENTUS 4-0 Artmedia

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Donnie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2008, 11:31

Del Piero i Camoranesi na tle Artmedii przypominali mi starszych chłopców którzy przyszli na boisko gdzie grają małe dzieci, żeby im podokuczać i pobawić sie ich piłką, którą oni za wszelką cenę, aczkolwiek bezradnie próbują odzyskać.

Okoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2008, 11:49

Meczu nie oglądałem, ale z komentarzy i z relacji Live mogę stwierdzić, że to był dobry mecz w naszym wykonaniu :) . Wynik na pewno cieszy, chociaż myślałem, że będzie wyższy, ale z tego też jestem zadowolony :wink: . Ładna brameczka Alexa i dobre odegranie Poulsena :-D . Sądzę, że jak na pierwszy oficjalny mecz sezonu ten wypadł nam całkiem nieźle 8) .Brawo Juve oby tak dalej :bravo: :dance: .

PS szkoda, że nie było Nedzia, z nim wynik za pewne byłby wyższy :( .

karpiu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2008, 12:08

Zaluje strasznie ze nie moglem ogladać tego meczu ...... :evil: z tego co widzialem co sie dzialo w relacji live mozna sie tylko cieszyc Alex ,Camor, Momo<gra obronna tez bez większych zarzutow.... LM praktycznie jest juz nasza 8) zrobilismy to co trzeba bylo zrobic :)Wracamy na 'Europejskie salony" :prochno:

Obrazek
WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!
zidane10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2008, 12:39

wiecie moze jak tam poulsen zagral niestety nie moglem ogladac meczu niech ktos cos o nim napisze jak mu poszło?

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2008, 13:13

Wszystko zgodnie z planem, jestem bardzo zadowolony, ale wiadomo jaka była klasa rywala, w w zasadzie jej brak. 4-0 to jeszcze nie najwyższy wymiar kary. Piękny gol Del Piero, ozdobą meczu. Liga Mistrzów jest już nasza.

Tracimy kolejnego obrońcę? Oby nie,bo trzeba będzie brać chłopaków z Primavery :whistle:

Obrazek
slay_mac

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2008, 16:29

Szkoda Grygery, wyglądało groźnie chyba jakiś uraz głowy. Jak mamy taki środek pomocy, który czyści kompletnie wszystko to praktycznie nie musimy wystawiać stoperów :P (oczywiście trochę przesadzam), szkoda, że u Poulsena gorzej z podłączaniem się do akcji ofensywnych.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2008, 07:20

Jestem właśnie po obejrzeniu meczyku tzw. "na żywo" :D torrenty czynią cuda.

Molinaro znowu wraca do swojej formy dzisiaj grał kiepsko. W obronie niepewny, w ataku niecelne dośrodkowania - cały Christian. Ja chcę, by Azzurrini jak najszybciej odpadli, wtedy wróci De Ceglie i zacznie się jako taka konkurencja.
Na wielkie brawa zasługują Buffon, Chiellini, Sissoko, Camoranesi i Del Piero. Dobrze wypadli też Iaquinta i Amauri. Szkoda, że ten pierwszy nie zdobył bramki, bo grając na nietypowej dla siebie stronie miał sporo do zaoferowania w ofensywie.
Poulsen coraz lepiej. Ale oceniać go teraz nie ma sensu.

Czemu graliśmy w wyjazdowych koszulkach?

Pamiętajcie, żeby kibicować Atletico w dwumeczu z Schalke! Jak Niemcy odpadną, będziemy losowani z drugiego koszyka :P

Ah, jeszcze jedno - pierwszy oficjalny mecz w sezonie i już Marchionni kontuzjowany :lol:

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
slay_mac

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2008, 21:20

A ja nie będę jakoś szczególnie żałował jeśli będziemy w 3 koszyku, więcej ciekawych rywali, a Juve może konkurować na równi z każdym.

dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2008, 17:07

Miś Coccolino pisze:Ja chcę, by Azzurrini jak najszybciej odpadli, wtedy wróci De Ceglie i zacznie się jako taka konkurencja.
No i masz xD Żeś wykrakał :P

Pierwszy mecz 4:0 wygrany więc w rewanżu problemów być nie powinno.
Chociaz nie takie rzeczy się widziało. Mam nadzieję że te "plotki" o 30 mln za awans okażą się prawdą i sprowadzimy kogoś rewelacynego do naszej paczki jakiegoś Playmakera :)

Obrazek
mp1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2008, 21:25

tyle to moglibyśmy zarobić gdybyśmy wygrali LM :)

!!! Juventus Per Sempre !!!
matekkuba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2008, 22:57

Tulynek pisze:tyle to moglibyśmy zarobić gdybyśmy wygrali LM :)
Ale dojdzie kasa za transmisje itp. Ale ja już nie wierzę w żaden transfer, no może wypożyczenie obrońcy w miejsce Andrade.

Okoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2008, 10:48

Tulynek pisze:tyle to moglibyśmy zarobić gdybyśmy wygrali LM :)
Jakby za wygranie ligi mistrzów była nagroda 30 mln. euro to by trenerzy nie dawali 500 tyś euro za wygranie tego trofeum. Poza tym podczas wczorajszego meczu Arsenal - WBA komentator mówił, że za awans do Premier League WBA dostało (o ile mnie pamięć nie myli) 50 mln. funtów. Więc myślę, że za wygranie LM jest przewidziane ok. 90 mln. euro nagrody. Ale to tylko moje przypuszczenia ;). W każdym razie na pewno nie jest to 30 mln. euro

Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2008, 10:52

Tutaj jest wszystko, nie czytacie JuvePoland? :P
http://www.juvepoland.com/news.php?id=11073

33mln za samą wygraną + dużo kasy od sponsorów :P

Ale najpierw trzeba wygrać, nie ma co za dużo teraz dyskutować :wink:

Zablokowany