Italia - Kamerun (Pekin 2008)
- Kogut W.
 - Juventino

Już jutro o godzinie 11:00 czasu polskiego Italia rozegra swój ostatni mecz grupowy. Rywalem będzie Kamerun, który w przeciwieństwie do Włochów nie zapewnił sobie jeszcze awansu. Póki co na liveonsat.com są tylko trzy programy, które przeprowadzą transmisję z tego meczu (wszystkie kodowane), ale mam nadzieję, że do jutra to się zmieni 

- Juventino8
 - Juventino

A nie ma przypadkiem transmisji na Eurosport, bądź też TVP Sport  

Przyznam, że nie oglądałem pierwszego spotkania Włochów na tym turnieju. Oglądałem za to drugi mecz i muszę przyznać, że Giovinco mnie nie zachwycił.  :roll: Mam nadzieję, ze w meczu z Kamerunem Atomowa Mrówka pokarze na co go naprawdę stać  

"Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają"
						- Sapo
 - Juventino

Jutro na Eurosportach nie leci żaden mecz :? O północy jest tylko 'Piłka nożna - podsumowanie meczów fazy grupowej'stahoo pisze:W programie telwizyjnym jest napisane, że Eurosport i Eurosport2 pokazują jakieś finały (nie wiadomo tylko czego)
Na soccer-live.pl na razie bida
- Giorgio_Chiellini
 - Juventino

Mecz w internecie będzie tu. 
http://www.eurovisionsports.tv/olympics/
Bez ciec na 512, bez komentatorów, transmisja przy dzwieku trybun - jak na prawdziwym meczu, świetnie się ogląda :o

http://www.eurovisionsports.tv/olympics/
Bez ciec na 512, bez komentatorów, transmisja przy dzwieku trybun - jak na prawdziwym meczu, świetnie się ogląda :o
- Valkyr
 - Juventino

- dzodzik
 - Juventino

http://pekin.onet.pl/tv.html tutaj można znaleźć program z transmisjami z igrzysk. wynika z niego, że mecz będzie transmitowany na tvp sport

- alexgol
 - Juventino

pekin.itvp.pl   ----> wybieracie kanał Tvp Sport i macie 

P.S. po raz pierwszy nie postawiłem na azzurich kasy na tych igrzyskach ;] troche sie obawiam że jednak może byc remis
P.S. 2 na dwóch kanałach leci piłka nożna na itvp a na żadnym nie komentuje Szpaqu :snooty: dali Darka na wioślarstwo :rotfl: :rotfl:
A tak w ogóle to Ci co komentują nawet nieźle to robią... na pewno lepiej niż Iwański czy Jasina, a Iwański pewnie dzisiaj bedzie komentował Wisłe :doh:

P.S. po raz pierwszy nie postawiłem na azzurich kasy na tych igrzyskach ;] troche sie obawiam że jednak może byc remis
P.S. 2 na dwóch kanałach leci piłka nożna na itvp a na żadnym nie komentuje Szpaqu :snooty: dali Darka na wioślarstwo :rotfl: :rotfl:
A tak w ogóle to Ci co komentują nawet nieźle to robią... na pewno lepiej niż Iwański czy Jasina, a Iwański pewnie dzisiaj bedzie komentował Wisłe :doh:
- Conrad JUVE
 - Juventino

Wiecie moze w jakim skladzie gra Italia bo ogladam dopiero od 30 minuty i zauwazylem chyba De Ceglie i Criscito a Seba gra nie wiecie moze ?
EDIT: tak widze juz Sebe a wiec w pierwszym skladzie z naszych mlodych graczy sa na pewno De Ceglie , Criscito i Giovinco tylko pytanie co z Marchisio on jest chyba kontuzjowany czy sie myle ?
A warto wspomniec ze od 32 minuty Kamerun gra w 10 po czerwonej kartce dla Georges'a Mandjeck'a
To moze mi sie wydawalo ze widzialem Criscito bo jednak na tej stronie co podales czesto sprawdzam wyniki i patrzylem teraz skjlady i w 1 skladzie z "naszych" jest Seba i De Ceglie a Criscito na lawce

EDIT: tak widze juz Sebe a wiec w pierwszym skladzie z naszych mlodych graczy sa na pewno De Ceglie , Criscito i Giovinco tylko pytanie co z Marchisio on jest chyba kontuzjowany czy sie myle ?
A warto wspomniec ze od 32 minuty Kamerun gra w 10 po czerwonej kartce dla Georges'a Mandjeck'a
To moze mi sie wydawalo ze widzialem Criscito bo jednak na tej stronie co podales czesto sprawdzam wyniki i patrzylem teraz skjlady i w 1 skladzie z "naszych" jest Seba i De Ceglie a Criscito na lawce
					Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2008, 11:44 przez Conrad JUVE, łącznie zmieniany 2 razy.

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
						- ~LoKeR~
 - Juventino

wejdź na http://www.livesports.pl/ , naciśnij na mecz Kamerun - Włochy i tam zmień zakładkę na SKŁADY  [nie gwarantuje że tam nie ma pomyłki]

- Sapo
 - Juventino

Marchisio z powodu choroby i kontuzji prawej łydki został odesłany do domu. Giovinco nieźle, parę ładnych rajdów, trochę przekombinował przy swojej bramkowej akcjiConrad JUVE pisze:EDIT: tak widze juz Sebe a wiec w pierwszym skladzie z naszych mlodych graczy sa na pewno De Ceglie , Criscito i Giovinco tylko pytanie co z Marchisio on jest chyba kontuzjowany czy sie myle ?
BTW. Bramkarz Kamerunu w ostatniej minucie :lol:
- zenek gepardovic
 - Juventino

Crisito nie gra w wyjściowym składzie jestem tego pewny, nawet komentator mówił że go nie ma.

JUVE is the best!!!
						- drozdi
 - Juventino

z naszych dziś mogliśmy oglądać De Ceglie i Giovinco ale cóż z tego jak na tym meczu można było spać... Giovinco pokazał parę ciekawych zagrań... Kamerun najpierw nie wykorzystał karnego a potem stracili 1 piłkarza... już chyba od 60' to wyglądało jak szachy... gra na czas i nuda... nawet kibice buczeli na obie reprezentacje trudno mi sie temu dziwić... generalnie ja bym sie domagał zwrotu hajsu za bilet 
 albo za kupon ktory moge wyrzucić...

- Sapo
 - Juventino

Przez drugą połowę głownie ziewałem z nudów i patrzyłem na zegar, nawet czasem sobie wchodziłem na inne strony, tak żenująca była druga połowa :doh: Giovinco miał tam parę swoich rajdów znowu ale wszystko tracił, raz zdołał odzyskać piłkę i podać do kolegi z drużyny, a ten strzelił w środek bramki wprost w bramkarza. De Ceglie jedną czy tam dwie sytuacje miał, jakby panikował, ale ogólnie spokój.
Idę spać.

Idę spać.