LM (III runda) 1 mecz: JUVENTUS 4-0 Artmedia

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Juventino8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2008, 20:24

adrians10 pisze:napewno my jestesmy faworytami ale Artmedia już kiedys zrobil;a niespodziankę i wyeliminował jakiegoś faworyta(nie pamietam kogo), w napadzie wystawiłbym Vicenzo i Trezegola
Rzeczywiście, wtedy byli to Celtowie, jednak chyba nawet najbardziej zagożali kibice Artmedii nie wierzą zbytnio w to, że uda im się wejśc do LM naszym kosztem :) Zwyczajnie nie ma innej możliwości, jak ta, że to Bianconeri wyjdą z tego dwumeczu zwycięsko :P
Co do ataku to chętnie zobaczył bym dwójkę Treze - Alex, choć byćmoże Del Piero jest w nieco słabszej dyspozycji niż Iaquinta. W drugim spotkaniu obejrzemy mam nadzieję drugi duet napastników :prochno: Każdy z wyżej wymienianej czwórki zaliczy po trafieniu, bramkę dołoży Camor oraz w drugim meczu stracimy bramkę z rzutu karnego w końcówce.
Wynik dwumeczu Juve-Artmedia 5-1 :D

"Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają"
cysiekchmiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2008, 20:35

Venomik pisze:Nedved na pewno nie będzie grał na tej samej pozycji co Sissoko.
Powiem więcej: Nedved w ogóle nie zostanie wystawiony w tym meczu. Zamiast niego zagra Hasan. Bądź trójka z przodu.
no nie wystąpi bo dostał czerwoną kartkę w ostatnim meczu w LM:] tak jest napisane na JP :p

Kogut W.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2008, 23:54

Juventino8 pisze:Każdy z wyżej wymienianej czwórki zaliczy po trafieniu, bramkę dołoży Camor oraz w drugim meczu stracimy bramkę z rzutu karnego w końcówce.
To jeszcze powiedz czy będą jakieś kontuzje i czy Rai Uno zakodują? :smile:

bolec_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2008, 11:53

Dzisiejszy mecz Violi z Slavią jest na RAi Due więc jak ten zakodują\nie zakodują to tego samego będzie możńa sie spodziewac jutro na Rai Uno na naszym meczu.Mam wielką nadzieje że bede mógł se go oglądnąc.

No a co do meczu to przy kontuzji Zanettiego chyba bedziemy oglądali środek Poulsen-Momo i mam nadzieje że pokażą bardzo dobrą piłke.U siebie powinniśmy ograć Bianconerich z Bratyslavy ( :-D )2:0. Jedyna chyba nie wiadomą jest atak ale chyba Iaquinta...z Amaurim to by było najlepsze rozwiązanie na tą chwile.

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
Juventino8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2008, 11:59

Kogut Del Piero pisze:
Juventino8 pisze:Każdy z wyżej wymienianej czwórki zaliczy po trafieniu, bramkę dołoży Camor oraz w drugim meczu stracimy bramkę z rzutu karnego w końcówce.
To jeszcze powiedz czy będą jakieś kontuzje i czy Rai Uno zakodują? :smile:
Zakodują :( Niestety. Tak mi się dzisiaj śniło i z pewnością się to sprawdzi. :? A co do kontuzji to lekkiego urazu dostanie Mellberg, ale nie będzie on zbyt poważny i po kilku dniach wznowi treningi :lol:

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2008, 13:53

Nie musi być wcale łatwo. Liczę na wygraną jedna, góra dwoma bramkami.
W ataku powinien zagrać Del Piero, z racji tego, że grał ostatnio najlepiej i Trezeguet, jako, że jego instynkt strzelecki może być bardzo przydatny.
Ewentualnie Iaquinta za któregoś z nich.

Może będzie 2-0 :wink:
Del Piero :ball:
Trezeguet :ball:

Del

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2008, 14:18

Ja mysle, ze spokojnie trojka w napadzie mozna zagrac. Jak bedziemy sie murowac juz przed Artmedia to w ogole bedzie rzeznia. Od razu wystawic potezny napad z 3 atakujacymi i to oni beda musieli sie bac.

Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2008, 14:45

Del pisze:Ja mysle, ze spokojnie trojka w napadzie mozna zagrac. Jak bedziemy sie murowac juz przed Artmedia to w ogole bedzie rzeznia. Od razu wystawic potezny napad z 3 atakujacymi i to oni beda musieli sie bac.
Z jednej strony dobrze było by postawić na trzech napadziorów tym bardziej ze najprawdopodobniej Artmedia bedzie sie caly czas bronila i liczyla na kontry, ale z drogiej strony jezeli nasze ataki beda nieskuteczne (odpukac) a oni strzela nam bramke z kontry (rowniez odpukac) to bedzie nazawesolo... jeznad licze ze z trzema napastnikami powinnismy sobie zapewnic awans juz w Turynie. Nasi ludzie od strzelania (Alex Trezegol Iaquinta Amauri) powinni sobie ebz problemu poradzic z cobrona Artmedii jezeli myslimy o walce z najlepszymi w Europie.

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
Melex

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2008, 16:30

Ludzie, skoro nie wiecie to sie nie wypowiadajcie...

Mecz bedzie zakodowany na 100%, sprawdzone zrodlo info

na HotBird 13.0E 11.766 V 27500 2/3 - zakodowany w Seca 1 / Mediaguard

To samo z dzisiejszym meczem Violi.

A a propos jak odkodowac i obejrzec to trzeba miec SkyStara - jak ktos ma i nie wie jak to moge pomoc.

Majac dekoder C+ NIE OBEJRZYSZ tego meczu - C+ nie odkodowuje RAI

pozdr :-D

cysiekchmiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2008, 16:37

szkoda tylko że Giovinco i Nedved nie będą mogli pokazać swoich umiejętności w tym meczu:( pokazaliby na co ich stać. :whistle:

Juventino8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2008, 18:54

Cysiekchmiel pisze:szkoda tylko że Giovinco i Nedved nie będą mogli pokazać swoich umiejętności w tym meczu:( pokazaliby na co ich stać. :whistle:
Nedved z pewnością pokarze co potrafi w rewanżu :lol: Co do Giovinco to rzeczywiście szkoda, że nie będzie miał okazji do zaprezetowania swoich niewątpliwie nietuzinkowych umiejętności, jednak brak Seby nie powinien mieć większego wpływu na przebieg dwumeczu :-D Ten mecz po prostu, jak i rewanż wygrać musimy :D

cysiekchmiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2008, 21:10

Juventino8 pisze:
Cysiekchmiel pisze:szkoda tylko że Giovinco i Nedved nie będą mogli pokazać swoich umiejętności w tym meczu:( pokazaliby na co ich stać. :whistle:
Nedved z pewnością pokarze co potrafi w rewanżu :lol: Co do Giovinco to rzeczywiście szkoda, że nie będzie miał okazji do zaprezetowania swoich niewątpliwie nietuzinkowych umiejętności, jednak brak Seby nie powinien mieć większego wpływu na przebieg dwumeczu :-D Ten mecz po prostu, jak i rewanż wygrać musimy :D
mam taką nadzieję :D wygramy to :D 8)

slqa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2008, 22:26

mam dobra wiadomość dla mieszkańców południa i posiadaczy anten siatkowych wystarczy znaleść STV2 czyli słowacką dwójke i oglądamy
ja mieszkam w okolicach Tarnowa i mi odbiera więć możecie spróbować

drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2008, 22:40

mecz będzie można obejrzeć na bet365.com ... przed chwilą oglądałem Violę w akcji i od 60' także Almirona... jedno z jego dośrodkowań z rzutu wolnego trafiło do Pazzini'ego lecz ten spudłował no ale samo podanie było doskonałe 8) z niecierpliwością czekam na jutrzejszy mecz 8)

Obrazek
Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2008, 22:43

drozdi pisze:mecz będzie można obejrzeć na bet365.com ...
Dobrze, że chociaż tam ;) Przed chwilą kolega mi zrobił brzydki dowcip mówiąc, że obejrzał na Rai2 mecz Fiorentiny i Slavii :P

BTW. Na bet365 jest napisane, że mecz o 19.45 - o tej godzinie faktycznie leci czy o 20.45?

Zablokowany