Del Piero - The Best Player... Forever (kompilacja)
- KeRmit19
- Juventino
Moim zdaniem kompilacja bardzo fajna
Ogladalem 2 razy, a niektore fragmenty po kilka(jak np fragment swietowanie 26 scudetto, niektore bramki mimo, iz widzialem je juz setki razy itd
). Bez zadnych efektow specjalnych udalo Ci sie stworzyc cos przyzwoitego i nawet w miare zgrywalo sie to z muzyka
Fajny wstep, Zakonczenie tez przyjemne dla oczu
Nie podobal mi sie tylko napis LUKEN na dole przez cala kompilacje.. Radzilbym umieszczac go, np na 10s poczatku kompilacji lub napisac cos na poczatku i tyle Podsumowujac - ocena POZYTYWNA 

- sisman
- Juventino
Fajna Kompilacja... chociaż było już takich wiele... Fajne momenty zgrane z muzyką, chociaż mi sie nie podobała... moja ocena 8/10... robiłeś ją w Sony Vegasie?
Day after day I'm getting better and better.
- koki90
- Juventino
Jak dla mnie to właśnie muzyka jest dobra... ale jak ktoś wcześniej mówił - kwestia gustu. Ogólnie kompilacja nie jest rewelacyjna, ale patrząc na to, iż jest to 1 kompilacja naszego drogiego autora..;p to jest ona jak najbardziej na +
- mati888
- Juventino
powiem,że po minucie najechałem kursorem na "Favourite" i po obejrzeniu do końca nie żałowałem. Muza moim zdaniem pasuje, może ciut więcej efektów by się przydało (np. przy przejściach), ale generalnie można powiedzieć,ze masz talent i życzę kolejnych udanych produkcji 
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'