LM (III runda) 1 mecz: JUVENTUS 4-0 Artmedia
- tabo89
- Juventino

pierwszy mecz III rundy eliminacji do Ligi Mistrzów: JUVENTUS - Artmedia
Czas:
2008-08-13 (środa)
Godzina 20:45
rewanż: 2008-08-26
Miejsce:
Stadio Olimpico di Torino
Pojemność 27 168
O przeciwniku:
Pełna nazwa FC Artmedia Bratysława
Barwy biało-czarne
Data założenia 1898
Stadion Štadión Za Starym Mostom,
Bratysława, Słowacja
Liczba miejsc 7.100 (5.600 siedzących)
Prezes Słowacja Vladimír Bajan
Trener Vladimír Weiss
Liga Corgoň Liga
2007-08 1. miejsce
http://www.fcartmedia.sk/
mecz na żywo w TV:
RaiUno (nie wiadomo czy nie zakodują)
źródła: www.juvepoland.com , www.liveonsat.com , www.wikipedia.pl , www.stadiony.net
wszelkie błędy proszę kierować na PW - na pewno wprowadzę poprawki
-------------------------------------------------------------------------------
moje zdanie? mam nadzieje ze to bedzie dla naszych chłopców spacerek i ze juz zapewnia sobie awansa

a co do składu to mam nadzieje iz trafilem w konkursie JP:
Gigi - Grygera, Kielon, Mellberg, Molinaro - Camor, Sissoko, Poulsen, Nedved - Alex i Treze
Ostatnio zmieniony 09 sierpnia 2008, 22:28 przez tabo89, łącznie zmieniany 2 razy.
- Canna
- Juventino
tabo89 pisze:
mecz na żywo w TV:
RaiUno (nie wiadomo czy nie zakodują)
na Rai Uno pewnie znowu zakoduja
:? trzeba poszukac innej transmisji :evil:
TAK SIE ZACZEŁO
"Spotkajmy sie o czwartej tak jak zwykla na ławce na Corsa Re Umberto."---rok 1897.Grupa uczniów załozyła klub sportowy ze szczególnym naciskiem na piłke nozna.Forza Juve
"Spotkajmy sie o czwartej tak jak zwykla na ławce na Corsa Re Umberto."---rok 1897.Grupa uczniów załozyła klub sportowy ze szczególnym naciskiem na piłke nozna.Forza Juve
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Mnie jednak martwi to,że nie zobaczę tego spotkania-tak ważny pojedynek,a ja nie będę jego świadkiem...Polsat Sport wybrał już inne mecze,ale w sumie nie ma się co dziwić,bo zarówno Arsenal,jak i Atletico mają teoretycznie o wiele ciekawszych przeciwników od nas.No cóż...Nie wyobrażam sobie oglądania tego spotkania przez internet,bo jakość mnie nie zadowala,a dodatkowo liczba osób oglądających ten mecz z całą pewnością tylko pogorszy sprawę.
- Juventino8
- Juventino
Cóż, mam nadzieję, że nie będzie żadnych porblemów z drużyną z Bratysławy... Oczywiście Artmedia może zaskoczyć, ale nie wydaje mi się zbytnio prawdopodobnym, abyśmy mieli z nimi jakieś większe problemy
Nie odpowiada mi tylko perspektywa obejrzenia tego meczu przez internet 

"Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają"
- Niasty
- Juventino
- Simi
- Qualità Juventino
No mam nadzieje ze wygramy ten mecz bez żadnego problemu , podkreślam , bez żadnego.Juventus to uznana marka wśród innych klubów , choc dwa lata temu bylismy w Serie B z wiadomo jakich powodów.Mam nadzieje ze pokarzemy każdemu klubowi na co nas stac.
Skład wg mnie będzie wyglądac tak :
Buffon
Grygera - Mellberg - Chiellini - Molinaro
Camoranesi - Sissoko - Poulsen - Nedved
Iaquinta - Del Piero
Dlaczego Mellberg a nie Legro ? ponieważ Mellberg sie bardzo ładnie pokazał grajac z Chiellinim na stoperze.Molinaro zaś o ile wyzdrowieje , mam nadzieje ze w tym meczu zagra i pokarze ze nauczył sie czegos po roku spędzonym w Juventusie.Poulsen za Zanettiego , poniewaz Zanetti ostatnio nie grał,i Iaquinta wiadomo , starał sie chłopak to mu sie należy.
PS. Czy ktos by mi mógł wynik meczu i strzelców wysłac SMS-em na komórke , ponieważ wyjeżdzam na wieś i nie będe miec kontaktu z internetem.Numer komórki jak cos podam na priv.EDIT już załatwione , dzieki Drozdi 8)
Skład wg mnie będzie wyglądac tak :
Buffon
Grygera - Mellberg - Chiellini - Molinaro
Camoranesi - Sissoko - Poulsen - Nedved
Iaquinta - Del Piero
Dlaczego Mellberg a nie Legro ? ponieważ Mellberg sie bardzo ładnie pokazał grajac z Chiellinim na stoperze.Molinaro zaś o ile wyzdrowieje , mam nadzieje ze w tym meczu zagra i pokarze ze nauczył sie czegos po roku spędzonym w Juventusie.Poulsen za Zanettiego , poniewaz Zanetti ostatnio nie grał,i Iaquinta wiadomo , starał sie chłopak to mu sie należy.
PS. Czy ktos by mi mógł wynik meczu i strzelców wysłac SMS-em na komórke , ponieważ wyjeżdzam na wieś i nie będe miec kontaktu z internetem.Numer komórki jak cos podam na priv.EDIT już załatwione , dzieki Drozdi 8)
Ostatnio zmieniony 09 sierpnia 2008, 14:59 przez Simi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sapo
- Juventino
Juventus to nie byle Celtic, Porto czy Rangersi by przegrywać z Artmedią 8) Naprawdę mam nadzieję na cały worek goli wpakowany do bramki Słowaków by udowodnić, że nasi snajperzy się nie zablokowali
Na razie znalazłem transmisję tylko na Rai Uno, ale tam pewnie zakodują :evil:

- drozdi
- Juventino
Jeśli dalej szukasz kogoś kto wyśle Ci wyniki to napisz mi numer.Simi pisze:PS. Czy ktos by mi mógł wynik meczu i strzelców wysłac SMS-em na komórke , ponieważ wyjeżdzam na wieś i nie będe miec kontaktu z internetem.Numer komórki jak cos podam na priv.
Pierwszy mecz gramy u siebie. Myśle że 2:0 ewentualnie 3:0 powinno załatwić sprawe i móc spokojnie podejść do meczu rewanżowego...
co do składu jaki podał Simi to raczej sie z tym zgadzam tylko mam wątpliwości czy zobaczymy Del Piero czy Amauri'ego od 1'

- Palladino
- Juventino
Liczę na wysokie zwycięstwo i na spokojny rewanż. Drużyna ze Słowacji nie ma co liczyć na walkę jak równy z równym, zapewne będzie murować dostęp do swojej bramki, ale myślę, że nasz znakomity atak dobierze się do skóry naszym południowym sąsiadom. Mój typ: 4-0.
- Desant.
- Juventino
Ja liczę na dobrą grę, ale rzecz jasna także na zwycięstwo.Mam nadzieję, że nasi chłopcy wygrają tak, aby spokojnie i na lekkim luzie podejść do spotkania rewanżowego.Wiadomo, że nie wolno lekceważyć przeciwnika, ale przecież Artmedia to nie jest Bóg wie jaki klub, żeby się go bać, jesteśmy lepsi i na papierze i mamy lepszą kadrę, więc wg. mnie nie mamy się czego bać.
Ma ktoś może informacje gdzie w internecie będzie można obejrzeć to spotkanie??Czy będzie można na bet365.com??
Z góry dzięki
Ma ktoś może informacje gdzie w internecie będzie można obejrzeć to spotkanie??Czy będzie można na bet365.com??
Z góry dzięki

- artoni
- Juventino
A pamiętacie eliminacje LM w sezonie 06/07...
Artmedia ograła Celtic Glazgow 5:0 w pierwszym meczu i dzięki temu zanotowała awans, mino iż w drugim meczu padł wynik 0:4 dla Celtów. Dzięki temu dwumeczowi do bramki Celtów wskoczył Artek Boruc.
Artmedia ograła Celtic Glazgow 5:0 w pierwszym meczu i dzięki temu zanotowała awans, mino iż w drugim meczu padł wynik 0:4 dla Celtów. Dzięki temu dwumeczowi do bramki Celtów wskoczył Artek Boruc.
- C-Bart
- Juventino
Cóż, gracze Artmedii nie sprawiają wrażenia wymagającego przeciwnika ale właśnie z takimi zespołami Juventus nie popisywał się za bardzo w poprzednim sezonie. Trzeba wyjść zwycięsko z tego dwumeczu bo nie wyobrażam sobie kolejnej Ligi Mistrzów bez Juve.
- matekkuba
- Juventino
Nie oszukujmy się - Juventus musi zagrać w LM. Nawet jeżeli trafilibyśmy na Barcelonę, czy Arsenal (nie mogła się zdarzyć taka sytuacja, ale gdyby tak się stało) i tak, w mojej opinii, wygralibyśmy, bo: piłkarze tacy jak Nedved, Buffon, Camoranesi, Trezeguet czy Alex są głodni gry w CL. Oni po to zostali w Juve, żeby poczuć smak tych rozgrywek raz jeszcze. Artmedia to zespół ekhm... gorszy od Juventusu, a my musimy to tylko udowodnić. Głód, o którym wspominałem, powinien wyeliminować możliwość zlekceważenia rywala, a umiejętności naszych zawodników powinny wystarczyć na pokonanie Artmedii.
Skład:
----------------Buffon-----------------
Grygera-Mellberg-Chiellini-Molinaro
------------Sissoko-Zanetti-----------
Camoranesi-------------------Nedved
??????????????????????????????????
Nie mam pojęcia kto zagra z przodu. Niestety nie dlatego, że nie wiem kogo Ranieri posadzi na ławce, a dlatego że nie wiem kogo nie posadzi. Może trochę panikuje, ale w ostatnich meczach atak mnie nie zachwycał. Z Milanem i Interem było w miarę dobrze, ale z Arsenalem (oglądałem do 60 minuty retransmisję) i ManU, a zapewne z HSV także nasz atak nie zachwycił mnie.
Skład:
----------------Buffon-----------------
Grygera-Mellberg-Chiellini-Molinaro
------------Sissoko-Zanetti-----------
Camoranesi-------------------Nedved
??????????????????????????????????
Nie mam pojęcia kto zagra z przodu. Niestety nie dlatego, że nie wiem kogo Ranieri posadzi na ławce, a dlatego że nie wiem kogo nie posadzi. Może trochę panikuje, ale w ostatnich meczach atak mnie nie zachwycał. Z Milanem i Interem było w miarę dobrze, ale z Arsenalem (oglądałem do 60 minuty retransmisję) i ManU, a zapewne z HSV także nasz atak nie zachwycił mnie.