Quiz (Filmy)
- NeBu
- Juventino
no bez przesady, mały jak mały ale ja jeszcze nie obejrzałam (filmu) i już wiem co to...mumia grobowiec cesarza smoka?
trzeba było sprawdzić swojego pomysła bo był właściwy^^

film co prawda nie miał polskiej premiery ale nie jest nowy i nie zapowiada się żeby ją miał
widzisz...nie wielkość ma znaczeniesteru pisze: HA! Też pomyślałem o Mumii, ale premiera dopiero dziś więc... nie myślałem, że to realne :roll:
owszemsteru pisze:Czy rozmawiam z kobietą ?

film co prawda nie miał polskiej premiery ale nie jest nowy i nie zapowiada się żeby ją miał
siKwiAtek pisze:Domino?
Ostatnio zmieniony 03 sierpnia 2008, 18:05 przez NeBu, łącznie zmieniany 1 raz.
'this crazy shine it never lets you die'
- KwiAtek
- Juventino
Domino?
Ten film nie mial jeszcze premiery w Polsce, ale nie zapowiada sie zeby w najblizszym czasie mial :roll: -

Ten film nie mial jeszcze premiery w Polsce, ale nie zapowiada sie zeby w najblizszym czasie mial :roll: -

Tak jest, film zrobil na mnie spore wrazenie, takze jak najbardziej polecam!steru pisze:Felon ?
Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2008, 20:08 przez KwiAtek, łącznie zmieniany 1 raz.
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- steru
- Qualità Juventino
Felon ?
Moja zagadka :

Film miał premierę u nas w kraju
Podobał mi się bardzo
No to podpowiedź :

Może teraz lepiej pójdzie
Jakiego Pudelka? Jakie filmy klasy C? Czy ja o czymś nie wiem
?
A w główce to mi się już dawno pomieszało, teraz zaczynam wychodzić na prostą
Terapia w grupie "Feniks" działa 
I przestań się wreszcie jąkać i zadawaj
Za film zabieram się od kilku dni ale jakoś ostatnio czasu mało. W wolnej chwili obejrzę...KwiAtek pisze:Tak jest, film zrobil na mnie spore wrazenie, takze jak najbardziej polecam!
Moja zagadka :

Film miał premierę u nas w kraju
Podobał mi się bardzo

No to podpowiedź :

Może teraz lepiej pójdzie
O ja głupi nie sprawdziłem. No cóż, chyba tak bardzo przypadła mi go gustu tytułowa Sekretarka, że świat przestał się liczyć...bblackk pisze:Sekretarka - film już był, sam go zadawałem...
steru, przestań czytać Pudelka i oglądać nielegalne kopie niemieckich filmów akcji klasy "C" bo już Ci się w główce od tego miesza
Jakiego Pudelka? Jakie filmy klasy C? Czy ja o czymś nie wiem

A w główce to mi się już dawno pomieszało, teraz zaczynam wychodzić na prostą

I przestań się wreszcie jąkać i zadawaj
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2008, 11:57 przez steru, łącznie zmieniany 2 razy.
- bblackk
- Juventino
- bblackk
- Juventino
Pfff... wpisałem w "szukaj" na forum i nic nie znalazło. O! Jestem niewinny, to spisek grupy "Feniks"! :lol:steru pisze:88 minut, wiem bo sam go zadawałem![]()
Co Ty teraz na to powiesz ?
Wygląda na to, że nasze dzieci spotkają się w grupie wsparcia dla DDA 8)steru pisze:A co do DDA. To raczej to się będzie tyczyć moich dzieci ( oby nie trafiły na Twoje na swojej drodze życia )

- steru
- Qualità Juventino
Na pierwszym spotkaniu mówią żeby nie polegać na diabelskiej wyszukiwarce a zacząć polegać na sobiebblackk pisze:Pfff... wpisałem w "szukaj" na forum i nic nie znalazło. O! Jestem niewinny, to spisek grupy "Feniks"! :lol:

Mówi się trudno i żyje się dalejbblackk pisze:Wygląda na to, że nasze dzieci spotkają się w grupie wsparcia dla DDA 8)

A żeby było śmieszniej to :

Skoro podobizna bblackka nikogo nie nakierowała co to za film to dam bardziej znaną facjatę :

Oczywiście, że tak :!: Świetna sieczkaJuventino90 pisze:Insanitarium?

Ostatnio zmieniony 08 sierpnia 2008, 19:54 przez steru, łącznie zmieniany 2 razy.
- Nevermind
- Juventino
Insanitarium?
Mowisz, ze polecasz?
Na filmwebie ma.. kiepska srednia ;P
A teraz moja zagadka:
Nie zbaczajac tematu nadal tematyka "horror"

Twoja kolej
Przyznam sie, ze nie ogladalem. Zasugerowalem sie aktorem grajacym w filmie, poniewaz jakis czas temu z dziewczyna ogladalem "glupkowaty filmu o tytule " Jon Tucker Must Die" ;Psteru pisze:Oczywiście, że tak :!: Świetna sieczkaJuventino90 pisze:Insanitarium?
Mowisz, ze polecasz?
A teraz moja zagadka:
Nie zbaczajac tematu nadal tematyka "horror"

Tak. Mi sie film podobal..steru pisze:Rec ?

Twoja kolej
Ostatnio zmieniony 08 sierpnia 2008, 21:34 przez Nevermind, łącznie zmieniany 1 raz.
- steru
- Qualità Juventino
Rec ? 
No to moja zagadka :

Zadawaj!

No to moja zagadka :

Baaardzo interesującym zakończeniuJuventino90 pisze:Butterfly on a Wheel?
Film o interesujacym zakonczeniu
Zadawaj!
Ostatnio zmieniony 09 sierpnia 2008, 10:04 przez steru, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nevermind
- Juventino
Butterfly on a Wheel?
No to teraz czas na moja zagadke:
Trudna nie bedzie

No to teraz czas na moja zagadke:
Trudna nie bedzie

Tak. Twoja kolejsteru pisze:Awake?
Ostatnio zmieniony 09 sierpnia 2008, 11:18 przez Nevermind, łącznie zmieniany 1 raz.
- J1897
- Juventino
Zombie Strippers
Zagadka:

nie było premiery pl, ale film jest z 2007...
jasne! bardzo przyjemna komedia!
Zagadka:

nie było premiery pl, ale film jest z 2007...
i Palec Śmierci!KwiAtek pisze:Hehe, "Big Stan" - David Carradine jako mistrz wymiata :lol:

jasne! bardzo przyjemna komedia!
Ostatnio zmieniony 10 sierpnia 2008, 13:06 przez J1897, łącznie zmieniany 1 raz.
- KwiAtek
- Juventino
Hehe, "Big Stan" - David Carradine jako mistrz wymiata :lol:

Mamy szczesliwego zwyciezce!bblackk pisze:Sposób na blondynkę

Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2008, 20:44 przez KwiAtek, łącznie zmieniany 1 raz.
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- bblackk
- Juventino
Sposób na blondynkę

Widzę, że nie idzie Wam za dobrze, chociaż na screenach macie głównego bohatera i jest on dość znanym aktorem
Dorzucam kolejne dwie foty...

Chciałbym też zgłosić pisemne zażalenie na kolegę steru, który złożył mi poprzez pw korupcyjna ofertę, która zakładała, iż wspomniany jegomość przekaże mi swojego osła o imieniu Pablo i odda kolekcje magnesów na lodówkę w kształcie warzyw i owoców, wzamian za cynk co do tytułu filmu. Żalił się, że bez tego nie ma szans, bo jego wiedza filmowa opiera się na tym co ogląda sąsiad z naprzeciwka i czy zasłonił dziś okno. A przyświeca mu szczytny cel, bo chciałby osiągnąć 3000 postów do końca miesiąca.
Dlatego dla ułatwienia dodam, że reżyserem tego filmu jest WES CRAVEN
P.S.2. Już nie mogę się doczekać mojej nowej kolekcji magnesów... a osiołkowi napewno będzie pasować imię "steru" :C
P.S.3. Wal się na cyce!

Widzę, że nie idzie Wam za dobrze, chociaż na screenach macie głównego bohatera i jest on dość znanym aktorem

Chciałbym też zgłosić pisemne zażalenie na kolegę steru, który złożył mi poprzez pw korupcyjna ofertę, która zakładała, iż wspomniany jegomość przekaże mi swojego osła o imieniu Pablo i odda kolekcje magnesów na lodówkę w kształcie warzyw i owoców, wzamian za cynk co do tytułu filmu. Żalił się, że bez tego nie ma szans, bo jego wiedza filmowa opiera się na tym co ogląda sąsiad z naprzeciwka i czy zasłonił dziś okno. A przyświeca mu szczytny cel, bo chciałby osiągnąć 3000 postów do końca miesiąca.
Dlatego dla ułatwienia dodam, że reżyserem tego filmu jest WES CRAVEN
P.S. Wal się na cyce, ale zgadłeś (o dziwo!)steru pisze:P.S. "Wąż i tęcza"
P.S.2. Już nie mogę się doczekać mojej nowej kolekcji magnesów... a osiołkowi napewno będzie pasować imię "steru" :C
P.S.3. Wal się na cyce!
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2008, 10:33 przez bblackk, łącznie zmieniany 1 raz.

- steru
- Qualità Juventino
W sprawie zażaleń. Użytkownik o jakże głupim nicku : bblackk, wysyła mi prywatne wiadomości przesycone wulgaryzmami i groźbami w moim kierunku. Żąda comiesięcznego haraczu za zamknięcie swojej japy. Nie wiem jak moderatorzy do tego podchodzą ale mnie się wydaje że należy mu wpisać w odpowiednim miejscu słowo "banan" i w miejsce jego jakże idiotycznego avatara wstawić owego banana.
Nie zostawię tej sprawy. Strzeż się :!:
P.S. "Wąż i tęcza"
Magnesy jak magnesy, ale osioł od dawna reaguje na inne imię a mianowicie Luksernowskiemnordeskelionterno. Mam nadzieję, że jesteś w stanie to ogarnąć.
A to zagadka z dedykacją dla naczelnego <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> forum :

No i tak na koniec masz tu :

Nie zostawię tej sprawy. Strzeż się :!:
P.S. "Wąż i tęcza"
Oto dowód na nagminne łamanie regulaminu pana bblackka! Tym razem się nie wywiniesz!bblackk pisze:P.S. Wal się na cyce, ale zgadłeś (ty dziwko!)
bblackk pisze:P.S.2. Już nie mogę się doczekać mojej nowej kolekcji magnesów... a osiołkowi napewno będzie pasować imię "steru" :C
Magnesy jak magnesy, ale osioł od dawna reaguje na inne imię a mianowicie Luksernowskiemnordeskelionterno. Mam nadzieję, że jesteś w stanie to ogarnąć.
U2bblackk pisze:P.S.3. Wal się na cyce!

A to zagadka z dedykacją dla naczelnego <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> forum :

No i tak na koniec masz tu :