Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- Pawełek
- Juventino
A czy on tutaj napisał, że wysłał 200 czy ileś maili? Mógł wysłać jednego i też dostać paczkęTom@s pisze:Oczywiście po meilu![]()
![]()
![]()
![]()

Palladino pisze:Wcale nie zaczynałem od maili :o Dla mnie wysyłanie maili jest bez klasy.
Po pierwsze zaprzeczasz sam sobie, a po drugie, tak jak sam napisałeś, jesteś bez klasy, bo wysyłałeś mailePalladino pisze:Oczywiście, że wysyłałem ale nie 200 dziennie :lol:

Sky is the limit!
- Palladino
- Juventino
Zaczynałem od listów, potem wysyłałem przez któtki okres czasu listy i maile, a potem zdecydowałem się wysyłać tylko listy i zbierać tylko grafy. Ale może masz rację, że trochę śpieszę się z krytyką, może Tom@s i rezta też zmądrzeją. Koniec tematu 

- slay_mac
- Juventino
Wysłałem właśnie list tradycyjny do Arsenalu (po tym jak napisali mi w mailu, żebym wysłał właśnie taki list). Słyszałem, że Juventus nie odpowiada na maile, więc chciałbym wysłać list np. do Buffona, możecie mi powiedzieć jak się do tego zabrać i na jaki adres wysłać list?
- Tom@s
- Juventino
Dzisiaj z LA LAKERS, naklejka, zdjęcie zespołu na sezon 07/08 i list z podziękowaniami.
Kod: Zaznacz cały
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/fb6e4f606b3fd7a6.html
- Nicolas
- Juventino
No ja to już dostaje padaki
Wysłałem ponad 8 listów a odpowiedzi żadnej.. Czekam ponad 2 miechy(może mało, ale mnie rozrywa czekanie) Ale niektóre listy dopiero co wysłałem ale i tka jestem niecierpliwy ..

- Pawel1897
- Juventino
to samo + naklejkaTom@s pisze:Dzisiaj z LA LAKERS, naklejka, zdjęcie zespołu na sezon 07/08 i list z podziękowaniami.
Kod: Zaznacz cały
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/fb6e4f606b3fd7a6.html