Wzmocnienie Sieny
- Alexxxxx
- Juventino
Norweski napastnik Tore Andre Flo przeszedł z Sunderlandu do beniaminka Seria A, Sieny – informuje jeden z piłkarskich portali.
Były piłkarz Chelsea i Glasgow Rangers przechodzi aktualnie testy medyczne we włoskim klubie. Po ich zakończeniu podpisze z Sieną kontrakt i najprawdopodobniej wystąpi już w sobotnim, towarzyskim meczu z Sampdorią Genua.
Kluby na razie nie podały do publicznej wiadomości szczegółów finansowych transferu.
------------------------------------------------------------------------------------
Fajnie lubiłem gościa jak grał w Chelsea, apotem zmizerniał
.Mam nadzieję, że się odbiję w takim klubie jak Siena :shock: , bo bedzie maił chyba miejsce w podstawowej jedenstce
.A wy co myslicie o Sienie, jej wzmocnieniach i o Tore Adre Flo.
8)
Były piłkarz Chelsea i Glasgow Rangers przechodzi aktualnie testy medyczne we włoskim klubie. Po ich zakończeniu podpisze z Sieną kontrakt i najprawdopodobniej wystąpi już w sobotnim, towarzyskim meczu z Sampdorią Genua.
Kluby na razie nie podały do publicznej wiadomości szczegółów finansowych transferu.
------------------------------------------------------------------------------------
Fajnie lubiłem gościa jak grał w Chelsea, apotem zmizerniał

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- BIANCONERI
- Juventino
Pamiętam tego zawodnika kiedy grał jeszcze w Chelsea.Wtedy był całkiem niezłym napastnikiem,strzelał sporo goli,jednak po odejściu z Chelsea do Rangersów nie mógł sie odnaleść i przeszedł do Sunderlandu z którym spadł z Premiership.Zobaczymy jak będzie sie prezentował we Włoszech.Siena będzie miała ciekawy atak Flo-Chiesa,ale i tak mysle,że Siena spadnie.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Rasi
- Qualità Juventino
Pamiętam jak mówili na niego Flonaldo. Że niby taki dobry jak Ronaldo
Potemo nim było cicho. Mam nadzieje ze sie chłop odnajdzie w Sienie.

- Johnny777
- Juventino
Tak...niech się odnajdzie i niech będzie jeszcze lepszy niż gruby świstak.... :twisted:Rasi pisze:Pamiętam jak mówili na niego Flonaldo. Że niby taki dobry jak Ronaldo![]()
- RUDI
- Juventino
NO niestety to nie ten sam Flo co wtedy to byl bardzo groznyzawodnik ale ciekawe jak sie sprawdzi w lidze wloskiejJohnny777 pisze:Tak...niech się odnajdzie i niech będzie jeszcze lepszy niż gruby świstak.... :twisted:Rasi pisze:Pamiętam jak mówili na niego Flonaldo. Że niby taki dobry jak Ronaldo![]()
FORZA JUVE
- Nowy
- Juventino
Nie wierzę by Flo się sprawdził w Serie A zwłaszcza, że jest zawodnikiem schodzącym. Chiesa będzie solidnym wzmocnieniem. Poza nimi Siena ma dwóch reprezentantów Urugwaju z Romy - Cufre i Gigu. To może być mimo wszystko za mało, ale dzięki tym wzmocnieniom powalczą o utrzymanie. Inauguracja w Perugii była obiecująca.
- Nowy
- Juventino
Jeszcze jest Ventola z Interu. Ma predyspozycje na dobrego strzelca. Może w Sienie zacznie grać na poziomie, którego od niego oczekiwano. Ventola uchodził za duży talent, ale w Interze nie rozwijał się prawidłowo. W Sienie będzie mógł się odrodzić.
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Jejciu jak ja dawno o nim nie słyszałam ale faktycznie grał dobrze Może będzie Tore Andre Flo Reanimacja
Ja mu życzę dobrze może się u nas znajdzie

Ja mu życzę dobrze może się u nas znajdzie

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Nowy
- Juventino
Mam takie przeczucie co do Flo, że skończy tak jak Jancer w Udinese. Wolałbym jednak żeby radził sobie lepiej i pomagał tej sympatycznej drużynie.
Siena zadebiutuje przed własną publicznością przeciwko Interowi. Zobaczymy, czy będzie ich stać na niespodziankę i remis. Ich zwycięstwo byłoby wielką sensacją, ale w to chyba nikt nie wierzy. Liczę na remis.
Siena zadebiutuje przed własną publicznością przeciwko Interowi. Zobaczymy, czy będzie ich stać na niespodziankę i remis. Ich zwycięstwo byłoby wielką sensacją, ale w to chyba nikt nie wierzy. Liczę na remis.