Muzyka - tutaj wszystko.
- pan Zambrotta
- Juventino
Kiedy człowiek bardzo chce, ale jakoś nie umie posprzeczać się z innymi to robi wycieczki osobiste. Proste.Patrycja pisze:o. m . g. . Nie znasz się, to sie nie odzywaj, proszę Cię.
bo aż żal czytać
Najlepiej jest podążać za stereotypem, nie?
słuchałeś kiedykolwiek innych piosenek niż pop?
Próbuj dalej, a może kiedyś kogoś wciągniesz w te swoje rozmowy.
- przemo134
- Juventino
przechodzisz sama siebie. akceptuj to, ze ktos moze miec inny gust niz Ty. Za to Ty udowadniasz jak sie znasz. zalem moge nazwac czytaniem jak to na esce nie puszczaja prawdziwego hiphopu czy tez moze raczej rapu. a nawet ani jednego ani drugiego. Przesluchalem "for the kids" i mi sie spodobalo. dobra rozrywka:)Patrycja pisze:o. m . g. . Nie znasz się, to sie nie odzywaj, proszę Cię.pan Zambrotta pisze:Jeśli jakiegoś polskiego rapera nazywają Mickiewiczem naszych czasów, to już jest naprawdę źle.
Ja gorąco polecam stary album Gym Class Heroes - "for the kids". Chilloutowy krążek na właśnie lato. Jeśli jesteście znudzeni swoją muzyką, a chcecie posłuchać dobrych podkładów perkusyjno-gitarowych (choć w albumie "Papercut chronicles" są lepsze), a do tego jeszcze luźnej nawijki rapowej, to coś dla Was. A jak ktoś jeszcze zna dobrze angielski, to może pośmiać się o jakich pierdołach nawija Travisgość ma zdrowo narąbane pod kopułą.
bo aż żal czytać
Najlepiej jest podążać za stereotypem, nie?
słuchałeś kiedykolwiek innych piosenek niż pop?
- pan Zambrotta
- Juventino
Na jakiej podstawie od razu osądziłaś mnie, że nie znam wspomnianego Eldo? strasznie mnie to ciekawi
- JuventinoPS
- Juventino
- Wojt
- Juventino
Dobra, przerwę dyskusję o rapie 
Ostatnio wsłuchuję się w klasykę Heavy Metalu, DIO, Jethro Tull no i fenomenalne po prostu Rainbow z genialnymi Blackmore'm, Ronnie'm Dio i Cozym. To świetna muzyka, zwłaszcza polecam piosenki Tarot Woman i Gates of Babylon.

Ostatnio wsłuchuję się w klasykę Heavy Metalu, DIO, Jethro Tull no i fenomenalne po prostu Rainbow z genialnymi Blackmore'm, Ronnie'm Dio i Cozym. To świetna muzyka, zwłaszcza polecam piosenki Tarot Woman i Gates of Babylon.
From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
- juveman7
- Juventino
Ogólnie techno najbardziej mi odpowiada
Jest to najlepsza muza na imprezę, jeszcze dodając do tego nasz stan po kilku głębszych
Na dzień dzisiejszy polecił bym każdemy utwory ATB. Wprawiają nas w odpręzający nastrój, którego nie poczujemy przy innych wykonawcach.
Jest to najlepsza muza na imprezę, jeszcze dodając do tego nasz stan po kilku głębszych

Na dzień dzisiejszy polecił bym każdemy utwory ATB. Wprawiają nas w odpręzający nastrój, którego nie poczujemy przy innych wykonawcach.
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- Łukasz
- Juventino
Wojt pisze:Dobra, przerwę dyskusję o rapie

Lubię te klimaty, choć bardziej to klasyka hard rocka. Chociaż to zależy jak kto te gatunki pojmuje (kluczowy wydaje się tu być wpływ bluesa).
Od siebie polecam twórczość Sabbathów z Dio jako frontmanem ("Heaven And Hell", "Mob Rules", "Dehumanizer" - genialne płyty).
- Niasty
- Juventino
- Palladino
- Juventino
No to ja wrócę o dyskusji o rapie
Ostatnio zacząłem słuchać dość starego zespołu który już nie istnieje, a mianowicie Skazanych na Sukcezz. Fajne bity, fajne teksty, ogólnie ok, myślę o kupnie płyty (na allegro za 15zł).
Ostatnio naszło mnie również na słuchanie beefów. Żurom vs. Peja to najlepszy z tych najnowszych, zwłaszcza "Runda druga" Żuroma bardzo mi się spodobała.

Ostatnio zacząłem słuchać dość starego zespołu który już nie istnieje, a mianowicie Skazanych na Sukcezz. Fajne bity, fajne teksty, ogólnie ok, myślę o kupnie płyty (na allegro za 15zł).
Ostatnio naszło mnie również na słuchanie beefów. Żurom vs. Peja to najlepszy z tych najnowszych, zwłaszcza "Runda druga" Żuroma bardzo mi się spodobała.

- Wojt
- Juventino
Ogólnie Dio to świetny wokalista, wszystkie jego płyty są świetne, chociaż mi jednak w Sabbath odpowiadał bardziej głos Ozzy'ego.Łukasz pisze:Wojt pisze:Dobra, przerwę dyskusję o rapie
Ostatnio wsłuchuję się w klasykę Heavy Metalu, DIO, Jethro Tull no i fenomenalne po prostu Rainbow z genialnymi Blackmore'm, Ronnie'm Dio i Cozym. To świetna muzyka, zwłaszcza polecam piosenki Tarot Woman i Gates of Babylon.![]()
Lubię te klimaty, choć bardziej to klasyka hard rocka. Chociaż to zależy jak kto te gatunki pojmuje (kluczowy wydaje się tu być wpływ bluesa).
Od siebie polecam twórczość Sabbathów z Dio jako frontmanem ("Heaven And Hell", "Mob Rules", "Dehumanizer" - genialne płyty).
From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
- Łukasz
- Juventino
Ja stawiam oba te geniane składy na równi.Wojt pisze: Ogólnie Dio to świetny wokalista, wszystkie jego płyty są świetne, chociaż mi jednak w Sabbath odpowiadał bardziej głos Ozzy'ego.
Uwielbiam zarówno płyty z Ozzem, z ten klimat: ciężkość, mroczność, prostotę, za te tępe, powalające riffy ...no i za samego Ozzy'ego: wokalistę-kretyna.
Równie ważne są dla mnie płyty z Ronnie'm, który jest równie wielką osobowośią sceniczną jak Osbourne, a wokalnie "księcia ciemności" przewyższa. W Black Sabbath zmiana wokalisty pociągnęła za sobą też zmiany muzyczne: partie riffów zostały zagęszczone, solówki bardziej rozbudowane. To wiązało się tak z osobą samego Dio, znakomitego, charyzmatycznego artysty, jak i z tym, że u progu lat 80-tych Iommi bardzo rozwinął się jako gitarzysta.
A co do płyt Dio jeszcze: jak wspomniałem - Dio to wielki wokalista (mimo tego, że mioerzy coś koło 1,6 m), ale też miał okazję współpracować ze znakomitymi gitarzystami, jak Doug Aldrich (obecnie w trzecim, zdecydowanie najlepszym wcieleniu Whitesnake, na koncertach grupa prezentuje się fenomenalnie), czy Vivian Campbell.
P.S. Z innej beczki: oglądałeś "Tenacious D: Pick of Destiny"?
- matuszmiras
- Juventino
A ja słucham najwięcej metalu, i nie takich zespołów typu metallica itp, tylko Dimmu Borgir, Gorgoroth, Immortal, Heaven Shall Burn itp, czyli ogólnie bardzo ostrej muzy
Ale nie zatrzymię się tylko na metalu, lubię też reggae, z hip hopu tylko Cypress Hill ( smoke weed everyday
) i to wszystko chyba ;D
AVE SATAN! AVE JUVE \m/

Ale nie zatrzymię się tylko na metalu, lubię też reggae, z hip hopu tylko Cypress Hill ( smoke weed everyday

AVE SATAN! AVE JUVE \m/
Milan i Inter niech szambo zbierają...
bo Bianconerim nigdy nie dorównają!!!!
FORZA JUVE!!!!
bo Bianconerim nigdy nie dorównają!!!!
FORZA JUVE!!!!