Sparing (06.08): Manchester 0-0 JUVENTUS
- olecki1
- Juventino
- stahoo
- Juventino
Właśnie widzę... :lol: :Na samym wyniku jakoś szczególnie mi co prawda nie zależy
Chyba, że mówiąc o tym, ze nie zalezy Ci na wyniku, masz na myśli, że Juve nie musi wygrać 5-0... Wystarczy to 3:0 :lol:olecki1 pisze:Mam nadzieję że udowodnimy, że potrafimy wygrywać z najlepszymi.
A jak Juve przegra to co wtedy? Splamimy nasz herb?Del pisze:ja mam nadzieje, ze zaprezentujemy sie z duma
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Jeżeli przetrawiać porażkę to tylko po dobrym meczu. Tak żeby nie trzeba się było wstydzić za grę poszczególnych piłkarzy.
Mam nadzieje zobaczyć dobry występ Tomka Kuszczaka przez choćby 45 min., Van Der Sar'owi mogą bramki strzelać. Stawiam na 3-2 dla lepszych
Mam nadzieje zobaczyć dobry występ Tomka Kuszczaka przez choćby 45 min., Van Der Sar'owi mogą bramki strzelać. Stawiam na 3-2 dla lepszych

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Chyba, że tak. Nie wiem jak sytuacja miała się w drużynie, ale nie przypominam sobie, że Edwin odchodził z Juve w jakiejś złej atmosferze. Miał pecha, raz, że nie grał wtedy porywającego futbolu, a dwa to trafił na 'erę' Ancelottiego, kiedy to cała drużyna nie prezentowała sie zbyt dobrze. Kto wie, gdyby Juve wtedy grało lepiej to być może Van der Sar nie zostałby wtedy zastąpiony Buffonem.Tharp pisze:Nie mialem na mysli 'przedstawienia' van der Sara jako poszkodowanego, ktorego Juventus sie pozbyl, tylko, wbrew temu co napisal poprzedni koles - van der Sar nie "zdradzil" Juve, po prostu zostal sprzedany.Siewier pisze:A Juve nie kupiło sobie tego lepszego Buffona, tylko dlatego, że biedny Van der Sar nie wywiązywał się z roli zastępcy Peruzziego i najzwyczajniej w świecie nie dawał rady?Tharp pisze:Pozwol ze cie oswiece: zostal SPRZEDANY jak niechciane gacie, bo Juve kupiło sobie lepszego Buffona.
Do nas trafił najlepszy bramkarz Włoch, a Edwin pojechał do Fulham gdzie się ponownie odrodził, dzięki czemu dzisiaj gra tam gdzie gra, tak więc obu stroną wyszło to na dobre.
- Marcello Lippi
- Juventino
Ja stawiam 2-0 dla Juve,wierzę że się podniesiemy po klęsce z hamburgiem i pokażemy że jesteśmy GRANDE!!!
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
w końcu przeciwnik z wyższej półki. Mam nadzieję żę zagrają w miarę możliwośći w pełnym składzie. Wtedy będziemy mogli patrzeć poprzez ten mecza na pryzmat ligi mistrzów.
Mecz pewnie będzie retransmitowany na Polsacie Sport lub Polsacie Sport Extra
Bo jak wiadomo Polsat pokazuje mecze Manu bo mają prawa do Manu TV
Może będzie na żywo?
W Czwartek jest
Piłka Nożna:Mecze towarzyskie
16:50 Manchester Utd – Juventus Turyn
A wszyscy wiemy jak to jest z CP
Nigdy nie wiadomo co leci na żywo
Ostatnio tak było w meczu Atalanta -Juve niby retransimsja a jednak leciał live
Mecz pewnie będzie retransmitowany na Polsacie Sport lub Polsacie Sport Extra

W Czwartek jest

Piłka Nożna:Mecze towarzyskie
16:50 Manchester Utd – Juventus Turyn
A wszyscy wiemy jak to jest z CP

Nigdy nie wiadomo co leci na żywo

Ostatnio tak było w meczu Atalanta -Juve niby retransimsja a jednak leciał live

- Sapo
- Juventino
Raczej wątpię żeby mecz leciał LIVE przed północąDeViLl0o pisze:Ostatnio tak było w meczu Atalanta -Juve niby retransimsja a jednak leciał live

Mam nadzieję, że nie zakodują meczu na Rai Uno skoro nie leci na żywo na Polsacie.

- alexgol
- Juventino
A ja mam pytanko z innej beczki: kiedy zdrów bedzie Zanetti? (bo dla mnie, choć pewnie 95% z Was krzyknie że bluznie, Cristiano jest lepszym zawodnikiem od Poulsena i wolałbym ogladac Zanetto - Sissoko w środku)
A co do meczu to postawie kilkadziesiąt zeta na Juve i mam nadzieje że nie strace (choć u buków Juve wielkich szans nie ma - na bet-at-home kurs 4,20) ;]
A co do meczu to postawie kilkadziesiąt zeta na Juve i mam nadzieje że nie strace (choć u buków Juve wielkich szans nie ma - na bet-at-home kurs 4,20) ;]
- bolec_juve
- Juventino
Do posiadaczy satek z Rai Uno.Na 80% mecz nie bedzie kodowany na Hotbirdzie 1 czyli bedziemy mogli sobie prawdopodobnie obejrzeć na dużym ekranie (no chyba ze ktoś ma telewizor mniejszy od okienka w SopCascie albo monitora-w przypadku FUll Screen- to wtedy lepiej niech se na necie oglądnie
)
Co do meczu to chciałbym żebyśmy tym bucom dokopali.Mam dużo klegów którzy kibicują Manchasterowi i chętnie ich wyśmieje.Pozatym to to bedzie bardzo prestiżowy mecz bo przeceiż ManU wygrało LM.
PS: <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i hamstwo rudych angoli na jednym z forum MU.Zdjęcie na którym nazwali naszego Momo osłem
...chyba że źle zrozumiałem ale pod tym zdjęciem sie jeszcze śmieją z Sissoko np. "Sissoko'll be shadow of Giggs tomorow, he's very poor.

Co do meczu to chciałbym żebyśmy tym bucom dokopali.Mam dużo klegów którzy kibicują Manchasterowi i chętnie ich wyśmieje.Pozatym to to bedzie bardzo prestiżowy mecz bo przeceiż ManU wygrało LM.
PS: <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i hamstwo rudych angoli na jednym z forum MU.Zdjęcie na którym nazwali naszego Momo osłem

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
- Sapo
- Juventino
Czyli jest nadzieja.bolec_juve pisze:Do posiadaczy satek z Rai Uno.Na 80% mecz nie bedzie kodowany na Hotbirdzie 1 czyli bedziemy mogli sobie prawdopodobnie obejrzeć na dużym ekranie (no chyba ze ktoś ma telewizor mniejszy od okienka w SopCascie albo monitora-w przypadku FUll Screen- to wtedy lepiej niech se na necie oglądnie)
Prestiżowy to by był gdyby grali w LM czy w innym pucharze, ale nie mam nic przeciwko byśmy z nimi wygralibolec_juve pisze:Co do meczu to chciałbym żebyśmy tym bucom dokopali.Mam dużo klegów którzy kibicują Manchasterowi i chętnie ich wyśmieje.Pozatym to to bedzie bardzo prestiżowy mecz bo przeceiż ManU wygrało LM.

Sami sobie wystawiają świadectwo o swej inteligencji