Napoli-Juve
- krzysztof13
- Juventino
raczej wiekszość z nas nie ma tego kanału to jak byś była tak miła i komentowala go na czacie
- Yari
- Juventino
też jestem za czatowaniem , nie ma to jak to jak wspólny tłok:). Nie rozumiem tylko czemu wszyscy tak sie palą do gadania , rozumiem że po strzeleniu gola oki ale wczasie komentowania dajcie sobie ludzie na wstrzymanie co niektórzy.
- Alexxxxx
- Juventino
No właśnie. Chcialbym aby był niekodowany to bym se obejżał.Ale lepjej nasza miła Medi niech lepjej komentuje zawsze miło poczytać jak ktos tak ładnie komentuje. Myśle, że Juve wygra z 5:0, 3:0. W koncu trzeba obejżeć formę Juve tuż przed meczem z Empoli na poczatke sezonu.(mam jeszcze dzisiaj możliwośc obejżenia Wisła K. - Górnik Z., ale i tak chce mecz Juventusu :twisted: )juveluck pisze:Wlasnie wiekszosc osob nie ma, a nawet jak juz ktos ma to to wspaniale zakodowywanie obrazu :? Wiec ja jestem za zlotem na czacie.
Ps. Medi ten mecz leci może też na innym kanale

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- BIANCONERI
- Juventino
Niby mam Rai2 ale u mnie kodowanie wygląda w ten sposób,że wogóle nie ma obrazy,możliwe że i dzis tak będzie,więc pozostaje mi chat.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- daj5stuff
- Juventino
No ja niestety nie mam Rai2 więc chyba z chatem lepszy pomysł. Mecz zapowiada się interesująco chyba padnie dużo bamek dla Juve oczywiście. Tak poza tematem: juveluck masz fajnego nowego avatarka i podpis
:D

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja podobnie jak większość niemam tego kanału. Ale jak najbardziej spędzę ten czas na czacie z wami
A co do meczu. to ostani sprawdzian(nielicząc gry między sobą)przed sezonem. Napoli to rywal nie aż tak wymagający ale niewygodny. zespół z tradycją. Mimo to niepowinien w żaden sposób przeszkodzić w odniesieniu zwycięstwa. Ten mecz powien pokazać w jakiej dyspozycji są zawodnicy i jaki skład na sezon będzie awizował Lippi. Stawiam na 3-0 dla JUVE. Tylko bez żadnycj kontuzji prosimy :!:
A co do meczu. to ostani sprawdzian(nielicząc gry między sobą)przed sezonem. Napoli to rywal nie aż tak wymagający ale niewygodny. zespół z tradycją. Mimo to niepowinien w żaden sposób przeszkodzić w odniesieniu zwycięstwa. Ten mecz powien pokazać w jakiej dyspozycji są zawodnicy i jaki skład na sezon będzie awizował Lippi. Stawiam na 3-0 dla JUVE. Tylko bez żadnycj kontuzji prosimy :!:

- kouba
- Qualità Juventino
ja ma ten program ale to wie czy go zakodują , również jestem za aby był komentowany , oczywiście przez wspaniałą Medi. Chociaż komentarz nie zastąpi transmisji w TV to jednak gdy go będzie komentowała Medi mecz będzie równie ekscytujący
- Peja48
- Juventino
podobnie jak u mnie na na satelicie to są jakieś kwadraciki i paskiBIANCONERI pisze:Niby mam Rai2 ale u mnie kodowanie wygląda w ten sposób,że wogóle nie ma obrazy,możliwe że i dzis tak będzie,więc pozostaje mi chat.
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Medi
- Qualità Juventino
Niestety z tego co ja wiem, to będzie tylko na Rai2Alexxxxx pisze: Ps. Medi ten mecz leci może też na innym kanale:-D
Oki, to umawiamy sie na czacie, prosze o punktualność bo o 21.00 zaryglowujemy drzwi
PS. Dzięki za komplementy, tylko troche ich za dużo, grozi uderzeniem wody sodowej do głowy, a już i tak jestem wystarczająco upierdliwa