wyjazd do Bratysławy
- piter_b
- Juventino
wiec albo jestes albo Cie nie ma. Jasne jak kryształ , absolutnie przejrzyste.Bobek1991 pisze:Da się. Zapisałem się teraz ale oficjalnie zostanę członkiem po zamknięciu zapisów, wtedy zostanę także dopiero zarejestrowany we Włoszech więc spełniam wymogi aby być członkiem lecz nie jest to oficjalnie potwierdzone. i nie wiem czy będę mógł jechać na mecz.
Więc co cię tak bawi? Jakiś niedorozwinięty jesteś? :doh:
A co do niedorozwinięcia to poszukaj takich osób w rodzinie!! Na drugi raz postaraj się nikogo nie obrżać dzieciaku bo napewno Ci się to nie opłaci
- Bobeknaklo
- Juventino
Ja wysłałem tydzień temu i też nie doszło, pytałem..bolec_juve
członkami JPC będziemy w chwili kiedy nasze zgłoszenia zostaną odebrane i będzie wszystko ok nieoficjalnie, a oficjalnie 30 września po zakończeniu zapisów ale nie chodzi o JPC tylko o CCJDC. Czasami trzeba być tam zgłoszonym, aby dostać bilet, a będziemy tam zgłoszeni po zakończeniu zapisów, a właściwie kiedy JPC wyśle nasze zgłoszenia co pewnie będzie po 30 września na pewno nie wcześniej. Tam na miejscu we Włoszech też weryfikacja naszych zgłoszeń pewnie potrwa, czyli może minąć duużo czasu zanim będziemy (nowi członkowie) mogli jechać na mecz.
Pominąłem coś?
PS: Wie ktoś kiedy zostaniemy zatwierdzeni przez to CCJDC? Chodzi mi o to, czy wystarczy poczekać aż odbiorą zgłoszenie od JPC i zatwierdzą, czy maja jakiś okres kiedy przyjmują nowych?
---
Sory za topiter_b pisze:A co do niedorozwinięcia to poszukaj takich osób w rodzinie!! Na drugi raz postaraj się nikogo nie obrżać dzieciaku bo napewno Ci się to nie opłaci
Nie bawiłem się w pytanie czemu się śmiejesz bo tu wszyscy na forum cię wyśmiewają, obrażają zanim złożysz wyjaśnienia więc dopasowałem się :p
No i co za tym idzie, odwdzięczyłem się, twoja reakcja też nie napawała respektem i uprzejmością, szczególnie że nie wiedziałeś jaka jest moja sytuacja "dzieciaku"
- Supersonic
- Juventino
Byłbym chętny na wyjazd z Krakowa lub Katowic.
- dawidpln
- Juventino
nie legitymacji jpc! taka legitymacje to wszyscy maja w glebokim powazaniu ja tez! ona nie jest wogole przydatna! jak kupujesz bilet za posrednictwem juventusu na mecz wyjazdowy to musisz byc zarejestrowany! klub musi miec informacje o tobie gdyby byly jakies bojki itp zeby szybciej zidentyfikowac dana osobe i nie wpuszczac go wiecej na stadion! wiem ze zyjemy w zacofanym kraju ale naprawde nie wiedzieliscie tego?bolec_juve pisze:Czyli chcecie powiedzieć że nawet jak se kupie bilet na necie na ten mecz pojade tam to mnie nie wpuszczą bez pokazania im legitymacji JPC?To trohe bezsensu i pierwszy raz sie z tym spotykam.dawidpln-Czy mógł byś mi pokazać źródło takiej informacji?
Nie wiem jakie zasady obowiazuja jesli kupuje sie bilet na trybune neutralna lub za posrednictwem innych firm. wczoraj widzialem bilet na mecz z bratyslawa (w turynie) za 190 euro! a na mecz w slowacji ceny beda wyzsze bo bedzie wieksze zainteresowanie a zbyt tak czy innaczej tez bedzie... taki bilet mozna smialo kupowac ale nie wiem z kim bedziecie kibicowac... jaki sektor itp, jak ja mialbym wydac 600 zl na bilet i jeszcze sam kibicowac to wole mecz w tv obejrzec
Forza Juventus
- bolec_juve
- Juventino
Ty jak tak wszystko wiesz to weś mi jescze powiedz bo wybieram sie w tym sezonie na mecz albo z Milanem albo z Interem tam zależy na jaki wyjazd bedzie i chce wiedieć czy bede mógł już jechać w listopadzie? :-D A co to tego to nie wiedziałem że tak jest, mój brat pojechał z kolegami na mecz Barcelony ligowy organizowany przez nieoficjalną strone Barcy i moge ci powiedziećna 100% że żadna z osó które pojechały nie były w żadnym oficjalnym fanklubie zarejstrowane.dawidpln pisze:nie legitymacji jpc! taka legitymacje to wszyscy maja w glebokim powazaniu ja tez! ona nie jest wogole przydatna! jak kupujesz bilet za posrednictwem juventusu na mecz wyjazdowy to musisz byc zarejestrowany! klub musi miec informacje o tobie gdyby byly jakies bojki itp zeby szybciej zidentyfikowac dana osobe i nie wpuszczac go wiecej na stadion! wiem ze zyjemy w zacofanym kraju ale naprawde nie wiedzieliscie tego?bolec_juve pisze:Czyli chcecie powiedzieć że nawet jak se kupie bilet na necie na ten mecz pojade tam to mnie nie wpuszczą bez pokazania im legitymacji JPC?To trohe bezsensu i pierwszy raz sie z tym spotykam.dawidpln-Czy mógł byś mi pokazać źródło takiej informacji?
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
- dawidpln
- Juventino
ale nie o tego typu rozmowy chodzi wybierzcie jedna badz kilka osob ktore sie wszystkim zajma i dowiedza co z biletami przejazdem ew noclegami... o to w tym temacie chodzi bo jak dalej ma wygladac rozmowa tak jak teraz to sory ale za 2 lata nawet nie wyjedziecie nawet do krakowa!
Forza Juventus
- Pawełek
- Juventino
Pomysł super, niepowtarzalna okazja takiego wyjazdu. Ja się piszę na to
Wyjazd z Krakowa/Katowic? Obojętne mi to. Najlepszym pomysłem byłoby wynajęcie busa i dobrze byłoby, gdyby ktoś z w/w miast dowiedział się czegoś na ten temat.

Sky is the limit!
- dawidpln
- Juventino
szczerze tak nabazgrales ze nie wiem o co ci chodzi... "wes mi jeszcze powiedz bo wybieram sie w tym sezonie na mecz albo z milanem albo z interem tam zalezy na jaki wyjazd bedzie..." sorki ale wogole nie rozumiem takiego belkotu!bolec_juve pisze:
Ty jak tak wszystko wiesz to weś mi jescze powiedz bo wybieram sie w tym sezonie na mecz albo z Milanem albo z Interem tam zależy na jaki wyjazd bedzie i chce wiedieć czy bede mógł już jechać w listopadzie? :-D A co to tego to nie wiedziałem że tak jest, mój brat pojechał z kolegami na mecz Barcelony ligowy organizowany przez nieoficjalną strone Barcy i moge ci powiedziećna 100% że żadna z osó które pojechały nie były w żadnym oficjalnym fanklubie zarejstrowane.
tak jak pisalem jest mozliwosc wyjazdu ale za znacznie wieksze pieniadze, przeciez wyjazdy na mecze sa rowniez organizowane przez biura podrozy! ale ceny takich wyjazdow sa duuuzo wyzsze
Forza Juventus
- bolec_juve
- Juventino
No nie wiem czego nie rozumiesz, wybieram sie na mecz!Na milan albo na Inter zależy na co Bedzie JPC wyjazd organizować i chce sie dowiedzieć czy jeśłi jescze nie bede zarejstrowany w fanklubie to czy bedzie możliwość wyjazdu razem z JPC? Już prościej nie moge tego ci napisać.dawidpln pisze:szczerze tak nabazgrales ze nie wiem o co ci chodzi... "wes mi jeszcze powiedz bo wybieram sie w tym sezonie na mecz albo z milanem albo z interem tam zalezy na jaki wyjazd bedzie..." sorki ale wogole nie rozumiem takiego belkotu!bolec_juve pisze:
Ty jak tak wszystko wiesz to weś mi jescze powiedz bo wybieram sie w tym sezonie na mecz albo z Milanem albo z Interem tam zależy na jaki wyjazd bedzie i chce wiedieć czy bede mógł już jechać w listopadzie? :-D A co to tego to nie wiedziałem że tak jest, mój brat pojechał z kolegami na mecz Barcelony ligowy organizowany przez nieoficjalną strone Barcy i moge ci powiedziećna 100% że żadna z osó które pojechały nie były w żadnym oficjalnym fanklubie zarejstrowane.
tak jak pisalem jest mozliwosc wyjazdu ale za znacznie wieksze pieniadze, przeciez wyjazdy na mecze sa rowniez organizowane przez biura podrozy! ale ceny takich wyjazdow sa duuuzo wyzsze
- dawidpln
- Juventino
przeczytaj to co napisales i sproboj to zrozumiec... zero ladu i skladubolec_juve pisze:
No nie wiem czego nie rozumiesz, wybieram sie na mecz!Na milan albo na Inter zależy na co Bedzie JPC wyjazd organizować i chce sie dowiedzieć czy jeśłi jescze nie bede zarejstrowany w fanklubie to czy bedzie możliwość wyjazdu razem z JPC? Już prościej nie moge tego ci napisać.
a co do tego wyjazdu to nie sadze zeby udalo Ci sie wyjechac... ale nie ja organizuje te wyjazdy i nie wiem tego dokladnie wiem ze osoby nie zrzeszone nie maja prawa jechac ale z tym roznie bywalo:)
Forza Juventus
- gosciu_Muranista
- Juventino
na mecz z Interem bym specjalnie nie liczył pamiętając co było w poprzednim sezonie czyli: za malo biletów bo aż 13 na 65 zgłoszonych przez nas i zakaz wyjazdu dla kibiców na mecz wyjazdowy bo zabronił tego prefekt Mediolanu.bolec_juve pisze:No nie wiem czego nie rozumiesz, wybieram sie na mecz!Na milan albo na Inter zależy na co Bedzie JPC wyjazd organizować i chce sie dowiedzieć czy jeśłi jescze nie bede zarejstrowany w fanklubie to czy bedzie możliwość wyjazdu razem z JPC? Już prościej nie moge tego ci napisać.dawidpln pisze:szczerze tak nabazgrales ze nie wiem o co ci chodzi... "wes mi jeszcze powiedz bo wybieram sie w tym sezonie na mecz albo z milanem albo z interem tam zalezy na jaki wyjazd bedzie..." sorki ale wogole nie rozumiem takiego belkotu!bolec_juve pisze:
Co do Milanu - to pewnie na domowy mecz nie będzie organizowany (bo atmosfera jest zupełnia inna aniżeli na wyjazdach czyt. gorsza) no chyba, że na wyjazd to już większe szanse może nie będzie takich problemów.
Wszystko zależy m.in. od juvelucka i to on zdecyduje gdzie JPC będzie jechać.
- bolec_juve
- Juventino
No ale jak juz pisałem wysłałem Formularz i kase i poprostu nie wiem czy do listopada bede zgłoszony.dawidpln pisze:przeczytaj to co napisales i sproboj to zrozumiec... zero ladu i skladubolec_juve pisze:
No nie wiem czego nie rozumiesz, wybieram sie na mecz!Na milan albo na Inter zależy na co Bedzie JPC wyjazd organizować i chce sie dowiedzieć czy jeśłi jescze nie bede zarejstrowany w fanklubie to czy bedzie możliwość wyjazdu razem z JPC? Już prościej nie moge tego ci napisać.
a co do tego wyjazdu to nie sadze zeby udalo Ci sie wyjechac... ale nie ja organizuje te wyjazdy i nie wiem tego dokladnie wiem ze osoby nie zrzeszone nie maja prawa jechac ale z tym roznie bywalo:)
No to dal mnie jest to troche dziwne że atmosfera na meczu Juve-Milan bedzie lepsza w Milanie i powiem ci że ja chce pojechać żeby zobaczyć JUVE na żywo a nie dla atmosfery szkdoa że wcześniej o tym nie wiedziałem bo to dla mnie bezsnensu podobnie jak z tymi biletami tylko dla zarejstrowanych i szczerze zaczynam wątpić czy dobrze zrobiłem zapisując się skoro i tak nie moge pojechać na mecz.(tylko mi nie wyjeżdżajcie z tekstami typu "przecież możesz wyjechać na mecz, tyle że niekoniecznie taki jak chcesz"bo mało mnie interesuje np. na Sampdoria-Juve albo Napoli-Juve bo po tym co tu czytam to na dobry mecz w pierwszej rundzie raczej nie ma szans )na mecz z Interem bym specjalnie nie liczył pamiętając co było w poprzednim sezonie czyli: za malo biletów bo aż 13 na 65 zgłoszonych przez nas i zakaz wyjazdu dla kibiców na mecz wyjazdowy bo zabronił tego prefekt Mediolanu.
Co do Milanu - to pewnie na domowy mecz nie będzie organizowany (bo atmosfera jest zupełnia inna aniżeli na wyjazdach czyt. gorsza) no chyba, że na wyjazd to już większe szanse może nie będzie takich problemów.
Wszystko zależy m.in. od juvelucka i to on zdecyduje gdzie JPC będzie jechać.
- gosciu_Muranista
- Juventino
i tu się bolec mylisz - bo taki mecz Napoli-Juventus napewno zapadł by ci na długo w pamięć. My w zeszłym sezonie byliśmy w Bergamo na Atalancie i wyjazd był naprawdę dobry - więc nie mów, że to bezsensu - bo jeździ się dla Juve a nie dla przeciwnika
- bolec_juve
- Juventino
Tak samo moge powiedzieć: jeździ się dla Juve a nie dla atmosfery na stadionie i szczerze naprawde wolałbym zobaczyć Turyn i Stadion Juve niż Napoli ( bo już tam byłem :Cgosciu_Muranista pisze:i bo jeździ się dla Juve a nie dla przeciwnika