Sparing (06.08): Manchester 0-0 JUVENTUS
- chlodzio1989
- Juventino
To dowaliłeś jak dzik w sosne Pawcio :lol: Aż się szyszki posypałyPowinniśmy ten mecz wygramy spokojnie. Manchester City dopiero zaczyna przygotowania

- Kubba
- Juventino
Dobrze by było widziec Juve triumfujące nad ManU, ale po tych dwóch meczach, jakoś czarno to widze... Mam nadzieje, że chociaż pokażą, iż się starają i robią wszystko aby wygrac...
A co do wyniku meczu, stawiam ManU 3-1 Juve... Jakoś mało optymistyczna myśl, ale po tym co widziałaem na Emirates Cup inna byc nie może...
Obym się mylił co do winiku...
A co do wyniku meczu, stawiam ManU 3-1 Juve... Jakoś mało optymistyczna myśl, ale po tym co widziałaem na Emirates Cup inna byc nie może...

Obym się mylił co do winiku...

- MaHeR
- Juventino
Ten mecz z ManU zapowiada się ciekawie, chociaż nasza gra w Emirates Cup nie napawa optymizmem, ale to tylko sparingi...
Trochę boję się o gre naszej obrony, bo jakby nie było straciliśmy podstawowego lewego obrońce i pewnie na lewej obronie będzie musiał grać Hasan, a na tej pozycji jakoś mnie Bośniak nie przekonuje. Cóż nie wiadomo jak długo potrwa powrót do zdrowia i normalnej dyspozycji Molinaro, bo chociaż chłopak w poprzednim sezonie nie prezentował się najlepiej, tak teraz w przedsezonowych spotkaniach grał już na poziomie i miło byłoby gdyby to on grał po lewej stronie naszej defensywy.
Wracając do meczu to ciekaw jestem jakim ustawieniem zagramy i jak spisze się nasza drużyna ;O wkońcu Manchester to przeciwnik "z najwyższej półki" i nie tyle interesuje mnie wynik ile dobra składna gra naszej drużyny, której niestety nie było w meczach z Arsenalem i HSV...
Trochę boję się o gre naszej obrony, bo jakby nie było straciliśmy podstawowego lewego obrońce i pewnie na lewej obronie będzie musiał grać Hasan, a na tej pozycji jakoś mnie Bośniak nie przekonuje. Cóż nie wiadomo jak długo potrwa powrót do zdrowia i normalnej dyspozycji Molinaro, bo chociaż chłopak w poprzednim sezonie nie prezentował się najlepiej, tak teraz w przedsezonowych spotkaniach grał już na poziomie i miło byłoby gdyby to on grał po lewej stronie naszej defensywy.
Wracając do meczu to ciekaw jestem jakim ustawieniem zagramy i jak spisze się nasza drużyna ;O wkońcu Manchester to przeciwnik "z najwyższej półki" i nie tyle interesuje mnie wynik ile dobra składna gra naszej drużyny, której niestety nie było w meczach z Arsenalem i HSV...
- Monte Cristo
- Juventino
Nie rozumiem co wszyscy maja do tego Manchesteru United. Czemu niby sa takiemi frajerami? Bo wygrali Lige Mistrzow? Bo gra u nich ''lalka Ronaldo''?
Szanuje bardzo ten zespol i ciesze sie ze bedziemy z nim grali.
Co do samego meczu... sparing jag sparing.
Jesli wygramy to wszyscy beda zadowoleni i mowic ze z taka gra to wygramy Serie A, dokopiemy Interowi i zajdziemy daleko w LM.
Jesli przegramy to cale JP sie zjednoczy przeciwko Ranieriemu, zarzadowi za transfery (co nie znaczy ze i moim zdaniem byly katastrofalne, a raczej ich wogole nie bylo), beda jezdzic po wielu graczach mowiac ze sie nadaja do Albinoleffe.
Nie przywiazuje wiekszej wagi do wyniku, dla mnie wazne jest zeby Tinkerman wystawil w tym spotkaniu przewidywana wyjsciowa jedenastke na el. LM i oczywiscie jakas ladna gra. A wyniki zaczna sie dla mnie dopiero liczyc od 13 spierpnia.
Szanuje bardzo ten zespol i ciesze sie ze bedziemy z nim grali.
Co do samego meczu... sparing jag sparing.

Jesli wygramy to wszyscy beda zadowoleni i mowic ze z taka gra to wygramy Serie A, dokopiemy Interowi i zajdziemy daleko w LM.
Jesli przegramy to cale JP sie zjednoczy przeciwko Ranieriemu, zarzadowi za transfery (co nie znaczy ze i moim zdaniem byly katastrofalne, a raczej ich wogole nie bylo), beda jezdzic po wielu graczach mowiac ze sie nadaja do Albinoleffe.

- Tharp
A ja wlasnie czegos takiego nie lubie. Podszyte zawiscia i kompleksami 'dogryzki' na temat innych klubów, dlatego że oni MAJA takiego C.Ronaldo czy W.Rooneya, a my nie. A to co napisales o van der Sarze to juz jest jakas kpina. Wnioskuje ze nie masz zielonego pojecia jak to z Edwinem w Juve było. Pozwol ze cie oswiece: zostal SPRZEDANY jak niechciane gacie, bo Juve kupiło sobie lepszego Buffona.Marcello Lippi pisze:EWERTON22 Napisał:
Tak się składa że wśród europejskich klubów obok interu najbardziej nie przepadam za manchesterem, więc jeśli dochodzi do bezpośredniego meczu między moim ulubionym klubem a nimi to po prostu piszę, że chciałbym żeby Juve ich pokonało
Święta racja EWERTON22,też najbardziej nienawidzę tych dwóch klubików.
Krystyny Ronaldo i innych łajnów runejów..."naszego"van der sara też nie cierpię,jak widac Juve to dla niego za wysokie progi były,Gigiemu to on nawet niegodzien butów czyścic :-D
A co do meczu : Bedzie fajnie.
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mi to się wydawało że gramy z Man. Utd.Pawcio Nedved pisze: Powinniśmy ten mecz wygramy spokojnie. Manchester City dopiero zaczyna przygotowania, jest pewny i zgubny siebie, a na dodatek będzie na Polsat Sport. Wynik nieważny, byle uniknąć blamażu jakim byłby pogrom naszego teamu. Mam nadzieję, że zagramy swój football i postawimy kropkę nad i. Jest to przecież ostatni sparing przez meczem z Bratysławą.
Pozdrowiam Forza Juve.

Bardzo bym chciał byśmy wygrali ten mecz, wiadomo zwycięstwo z najlepsza drużyną starego kontynentu to zawsze coś

- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
A Juve nie kupiło sobie tego lepszego Buffona, tylko dlatego, że biedny Van der Sar nie wywiązywał się z roli zastępcy Peruzziego i najzwyczajniej w świecie nie dawał rady?Tharp pisze:Pozwol ze cie oswiece: zostal SPRZEDANY jak niechciane gacie, bo Juve kupiło sobie lepszego Buffona.
Do nas trafił najlepszy bramkarz Włoch, a Edwin pojechał do Fulham gdzie się ponownie odrodził, dzięki czemu dzisiaj gra tam gdzie gra, tak więc obu stroną wyszło to na dobre.
- ewerthon
- Juventino
Tharp pisze: A ja wlasnie czegos takiego nie lubie. Podszyte zawiscia i kompleksami 'dogryzki' na temat innych klubów, dlatego że oni MAJA takiego C.Ronaldo czy W.Rooneya, a my nie.
Tak się składa że mi nie chodzi o konkretnych piłkarzy United. Ja za Man Utd nie przepadam od sezonu LM 1998/99, gdzie w pófinale kibicowałem Juve(do przerwy prowadzili 2:0 i niestety mimo wszystko odpadli) a finale chciałem żeby wygrał Bayern...tak się jednak nie stało, także nie wmawiaj mi że nie lubię Manchesteru przez jego przereklamowanych gwiazdorów.
- stahoo
- Juventino
Akurat to co zacytowałeś było chyba zaadresowane do Marcello Lippiego :roll:
Mozna nie lubić róznych klubów, ale nie ma co sie tym sparingiem znowu tak podniecać. Bo może co niektórych bardzo przykre rozczarowanie spotkać :lol:
Liczę, że wystawimy silny skład i zagramy lepiej niż z Arsenalem czy z HSV. Lepiej to wcale nie oznacza ze musimy koniecznie wygrac. Bo przechwalanie sie przed kolegami, że juve w meczu towarzyskim "rozniosło" man Utd 2:0 ( :roll: ) jest wg. mnie smieszne.
Na koniec napisze jaki ja bym wystawił skład (jak dla mnie w takim powinnismy zacząć też 1 mecz eliminacji LM, chyba, ze nagle ktos by zabłysnął formą). Potem mozna wprowadzic Alexa, Amauriego, Hasana, Zebine i paru młodzików.
------------------------Buffon------------------------
Grygera----Mellberg---------Legro-----Chiellini (z konieczności)
------------------Poulsen-------Sissoko-------------
Camor-------------------------------------Nedved--
------------Trezeguet-----------Iaquinta (!!)------
Mozna nie lubić róznych klubów, ale nie ma co sie tym sparingiem znowu tak podniecać. Bo może co niektórych bardzo przykre rozczarowanie spotkać :lol:
Liczę, że wystawimy silny skład i zagramy lepiej niż z Arsenalem czy z HSV. Lepiej to wcale nie oznacza ze musimy koniecznie wygrac. Bo przechwalanie sie przed kolegami, że juve w meczu towarzyskim "rozniosło" man Utd 2:0 ( :roll: ) jest wg. mnie smieszne.
Na koniec napisze jaki ja bym wystawił skład (jak dla mnie w takim powinnismy zacząć też 1 mecz eliminacji LM, chyba, ze nagle ktos by zabłysnął formą). Potem mozna wprowadzic Alexa, Amauriego, Hasana, Zebine i paru młodzików.
------------------------Buffon------------------------
Grygera----Mellberg---------Legro-----Chiellini (z konieczności)
------------------Poulsen-------Sissoko-------------
Camor-------------------------------------Nedved--
------------Trezeguet-----------Iaquinta (!!)------
- Kogut W.
- Juventino
Mam świetną wiadomość. Mecz będzie na Rai Uno. Jeśli zakodują to zostanę księdzem :lol:
Rok temu oglądałem na Rai Uno towarzyski Roma - Juve i nie był zakodowany, więc mam nadzieję, że tego towarzyskiego meczu też nie zakodują.chlodzio1989 pisze:No to już lepiej kupuj Habit,bo Rai raczej zakoduje ten mecz ;/ Ta stacja ma to do siebie,że koduje nawet takie mecze towarzyskie..obym się jednak mylił.
Ostatnio zmieniony 04 sierpnia 2008, 13:12 przez Kogut W., łącznie zmieniany 1 raz.
- chlodzio1989
- Juventino
No to już lepiej kupuj Habit,bo Rai raczej zakoduje ten mecz ;/ Ta stacja ma to do siebie,że koduje nawet takie mecze towarzyskie..obym się jednak mylił.[/quote]
- Tharp
Nie mialem na mysli 'przedstawienia' van der Sara jako poszkodowanego, ktorego Juventus sie pozbyl, tylko, wbrew temu co napisal poprzedni koles - van der Sar nie "zdradzil" Juve, po prostu zostal sprzedany.Siewier pisze:A Juve nie kupiło sobie tego lepszego Buffona, tylko dlatego, że biedny Van der Sar nie wywiązywał się z roli zastępcy Peruzziego i najzwyczajniej w świecie nie dawał rady?Tharp pisze:Pozwol ze cie oswiece: zostal SPRZEDANY jak niechciane gacie, bo Juve kupiło sobie lepszego Buffona.
Do nas trafił najlepszy bramkarz Włoch, a Edwin pojechał do Fulham gdzie się ponownie odrodził, dzięki czemu dzisiaj gra tam gdzie gra, tak więc obu stroną wyszło to na dobre.
Dokładniej mówiąc : do goscia o ksywce "Marcello Lippi". Taki detal :-Pstahoo pisze:Akurat to co zacytowałeś było chyba zaadresowane do Marcello Lippiego
Swoja droga, zgadzam sie (w miare) z formacja stahoo - duet Sissoko - Poulsen musi zostac sprawdzony od pierwszej minuty, a na lewa-obrone nie ma za bardzo innego wyboru niz Chiellini. Tylko w ataku bym wystawił Amauriego i Del Piero.
Swoja droga, nie wie ktos czy nie puszcza tego na tym "justin.tv", czy jak to sie to nazywalo, na czym trofeo TIM lecial?
- Mati
- Juventino
Czytam tamten post dziesiątki razy, i cały czas nie mogę dopatrzyć się sugestii jakoby Van Der Sar zdradził Juventus- jedyne co wynika z tamtych słów, to właśnie to, że Holender był za słaby na grę w drużynie Starej Damy, a to w końcu prawda.Tharp pisze:Nie mialem na mysli 'przedstawienia' van der Sara jako poszkodowanego, ktorego Juventus sie pozbyl, tylko, wbrew temu co napisal poprzedni koles - van der Sar nie "zdradzil" Juve, po prostu zostal sprzedany.Siewier pisze:A Juve nie kupiło sobie tego lepszego Buffona, tylko dlatego, że biedny Van der Sar nie wywiązywał się z roli zastępcy Peruzziego i najzwyczajniej w świecie nie dawał rady?Tharp pisze:Pozwol ze cie oswiece: zostal SPRZEDANY jak niechciane gacie, bo Juve kupiło sobie lepszego Buffona.
Jeśli chodzi o pozycję lewego obrońcy, ja postawiłbym na Hasana.
Jest to solidny zawodnik, i może mógłby na tej pozycji występować częściej.
Co do wyniku, nie zależy mi na tym za bardzo, mogą sobie przegrać. Najważniejsze, by w meczach o stawkę pokazać klasę. Teraz nie zależy mi na tym.
- Desant.
- Juventino
Mecz pomimo tego, że to tylko mecz towarzyski do łatwych należeć nie będzie.W końcu nie gramy z byle kim tylko gramy z ManU.
Mam tylko nadzieję, że nasi chłopcy pokażą co potrafią i zagrają dobrze, bo jeżeli mieli by zagrać tak jak to mogliśmy zaobserwować z Hamburgiem, to może lepiej w ogóle na ten mecz nie jedźmy, bo możemy się tylko skompromitować.
Wierzę w swój klub i do końca będę wierzył i mam ogromną nadzieję na piękny futbol w wykonaniu naszych piłkarzy.
Już o tym ManCity nie będę wspominał
Mam tylko nadzieję, że nasi chłopcy pokażą co potrafią i zagrają dobrze, bo jeżeli mieli by zagrać tak jak to mogliśmy zaobserwować z Hamburgiem, to może lepiej w ogóle na ten mecz nie jedźmy, bo możemy się tylko skompromitować.
Wierzę w swój klub i do końca będę wierzył i mam ogromną nadzieję na piękny futbol w wykonaniu naszych piłkarzy.
Już o tym ManCity nie będę wspominał