wyjazd do Bratysławy
- JuventinoPS
- Juventino
- LordJuve
- Juventino
A czy ktoś z południa się wybiera? W sumie nam, niezrzeszonym w JPC pozostaje albo samochód, albo PKP, wynajem czegoś raczej nie wchodzi w gre, co nie? Bo gdyby znalazła się grupa większa to może warto coś wynająć?
Bilet pewnie w granicach 50 zł będzie, bo korona tania.
Bilet pewnie w granicach 50 zł będzie, bo korona tania.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 68 razy
Ja z Częstochowy bym startował, także do Katowic jakoś specjalnie daleko nie mam. Wstępnie się piszę, zobaczymy co ze stadionem i biletami. No i Artmedia musi awansować.
- JuventinoPS
- Juventino
- preclix
- Juventino
Jak ktoś wybiera się ze południowo-wschodniej Polski to ja się piszę.
P.S. Do zarządców JPC : Czy nie dało by się tak zrobić w drodze wyjątku jak już bywało, aby mogły się wybrać z Wami osoby niezrzeszone, jeżeli dopłaciły by np. te 50-60 zł więcej ? Wyjazd do Bratysławy będzie "wyjątkowy" ze względu na cenę, dlatego więcej osób może sobie pozwolić na ten wyjazd, a nie każdy może lub chce być członkiem JPC... Po co sobie życie utrudniać ?
P.S. Do zarządców JPC : Czy nie dało by się tak zrobić w drodze wyjątku jak już bywało, aby mogły się wybrać z Wami osoby niezrzeszone, jeżeli dopłaciły by np. te 50-60 zł więcej ? Wyjazd do Bratysławy będzie "wyjątkowy" ze względu na cenę, dlatego więcej osób może sobie pozwolić na ten wyjazd, a nie każdy może lub chce być członkiem JPC... Po co sobie życie utrudniać ?
- dawidpln
- Juventino
nie jest to oficjalnie organizowany wyjazd wiec nikt napewno nie wezmie za Ciebei odpowiedzialnosci... no chyba ze znajdzie sie jakis chetnymrowka423 pisze:Ja byłbym zainteresowany wyjazdem z Krakowa o ile to możliwe. Mam pytanie czy w tej grupce muszą być jedynie osoby pełnoletnie?? Bo niestety mam tylko 15 lat. :oops:
a tak swoja droga to ja tez bym sie wybral na ten mecz ale wolalbym znac wczesniej ceny biletow i podrozy
Forza Juventus
- Abi
- Juventino
Tak z 9-10 dych więcej. Ale znowu, po co sobie życie utrudniać? ->preclix pisze: P.S. Do zarządców JPC : Czy nie dało by się tak zrobić w drodze wyjątku jak już bywało, aby mogły się wybrać z Wami osoby niezrzeszone, jeżeli dopłaciły by np. te 50-60 zł więcej ? Wyjazd do Bratysławy będzie "wyjątkowy" ze względu na cenę, dlatego więcej osób może sobie pozwolić na ten wyjazd, a nie każdy może lub chce być członkiem JPC... Po co sobie życie utrudniać ?
http://club.juvepoland.com/text.php?id=5 pisze:Aby zostać członkiem JuvePoland Club (...) należy wpłacić na konto JPC wpisowe (30 PLN) oraz składkę (52 PLN)
- white_wolv
- Juventino
Tak oto rzecze medrzec Abi slowami Biblii :
25:1 - Tedy podobne będzie królestwo niebieskie dziesięciu pannom, które wziąwszy lampy swoje, wyszły przeciwko oblubieńcowi.
25:2 - A było z nich pięć mądrych, a pięć głupich.
25:3 - One głupie wziąwszy lampy swoje, nie wzięły oleju z sobą.
25:4 - Lecz mądre wzięły oleju w naczynia swoje z lampami swemi.
25:5 - A gdy oblubieniec odwłaczał z przyjściem, zdrzemały się wszystkie i posnęły.
25:6 - A o północy stał się krzyk: Oto oblubieniec idzie; wynijdźcie przeciwko niemu!
25:7 - Tedy wstały one wszystkie panny i ochędożyły lampy swoje.
25:8 - Ale głupie rzekły do mądrych: Dajcie nam z oleju waszego, boć lampy nasze gasną.
25:9 - I odpowiedziały one mądre, mówiąc: Nie damy, by snać nam i wam nie dostało; idźcie raczej do sprzedawających, a kupcie sobie.
25:10 - A gdy odeszły kupować, przyszedł oblubieniec; a te, które były gotowe, weszły z nim na wesele; i zamknione są drzwi.
25:11 - Lecz potem przyszły i one drugie panny, mówiąc: Panie, Panie, otwórz nam!
25:12 - A on odpowiadając, rzekł: Zaprawdę powiadam wam, nie znam was.
25:13 - Czujcież tedy; bo nie wiecie dnia ani godziny, której Syn człowieczy przyjdzie.
- Abi
- Juventino
Najzabawniejsze, że "drzwi jeszcze nie są zamknione", a ta banda już skamle, żeby na wyjazd mogli jeździć również niezrzeszeni :?Łajt-Łólfi pisze:cytat z Ewangelii
Przynajmniej nie będziesz musiał znowu jęczeć, przy okazji następnego wyjazdu, żeby otwarto zapisy dla niezrzeszonych.kolejny cygan pisze:Tak tylko składka i wpisowe gwarantuje Ci członkostwo w JPC na rok, a to jest jednorazowy wyjazd i później nie masz żadnych dodatkowych plusów z tych pieniędzy.
- preclix
- Juventino
Następnego wyjazdu nie będzie, przynajmniej w najbliższym czasie ponieważ stan konta mi nie pozwoli (niestety nie zarabiam)Abdul_BN.pl pisze:Najzabawniejsze, że "drzwi jeszcze nie są zamknione", a ta banda już skamle, żeby na wyjazd mogli jeździć również niezrzeszeni :?Łajt-Łólfi pisze:cytat z Ewangelii
Przynajmniej nie będziesz musiał znowu jęczeć, przy okazji następnego wyjazdu, żeby otwarto zapisy dla niezrzeszonych.kolejny cygan pisze:Tak tylko składka i wpisowe gwarantuje Ci członkostwo w JPC na rok, a to jest jednorazowy wyjazd i później nie masz żadnych dodatkowych plusów z tych pieniędzy.

P.S. Bez ubliżania proszę..