Emirates Cup: JUVENTUS 1-0 Arsenal || JUVENTUS 0-3 Hamburger

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2008, 15:20

olecki1 pisze:
gawron pisze:Super sprawa ,że Polsat Sport transmituje wszystkie mecze :happy: W końcu sobie obejrzę meczyk w dobrej jakości i na dużym ekranie :D:D

A wiadomo już czy, i ewentualnie jakie stacje zagraniczne będą transmitować mecze??
Transmitować raczej będą prawie na 100% ,ale ja nie wiem jakie.. W dniu meczu (Sobota) wejdź sobie tutaj http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=sobota i nie musisz oglądać przez neta ,tylko zobacz na jakich stacjach jest transmitowany mecz i jeżeli masz tą stację to oglądaj w telewizji :P
Niedziela - http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=niedziela
Ewentualnie będę mógł inne linki podać ,jak będziesz chciał..

winnik09

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2008, 16:15

ten turniej juz bedzie troche bardziej...międzynarodowy :lol: więc trzeba pokazać całej Europie kto wraca na salony :happy: a to że zagramy z Arsenalem to już w ogóle masakra. Arsenal lubię ale oczywiście nie tak jak Juve więc można powiedziec mecz moich ulubionych 2 klubów. ale bedę zadowolony tylko i wyłącznie z wygranej JUVENTUSU.

:D:P tylko JUVE:D:P
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2008, 09:09

w pierwszym poście została uaktualniona o programy zagraniczne lista stacji TV pokazująca mecze na żywca :-D

Obrazek
marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 31 lipca 2008, 15:52

bardzo wazny sprawdzian dla naszych pilkarzy nie chodzi o sam wynik a o 'przetarcie' z druzyna z europejskiego top'y jaka jest na pewno arsenal. b dobrze ze gramy potem z manchesterem niech pilkarze poczuja jak sie gra z "najlepsza" druzyna europy.

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 31 lipca 2008, 16:49

No teraz przychodzi czas na sparingi z zespołami dobrymi w pełnym wymiarze czasowym. Ważny test dla naszej ekipy. Wiadomo, że w takich meczach wynik nie jest najważniejszy, ale zwycięstwo w tym turnieju mogłoby podnieść naszym morale przed batalią o fazę grupową Ligi Mistrzów.

Obrazek
Pawel1897

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2008, 22:26

Juz sobie budzik nastawilem na jutro zeby nic nie przegapic :D meczyk juve nie na sopcascie to teraz gratka :D

darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2008, 22:37

Pawel1897 pisze:Juz sobie budzik nastawilem na jutro zeby nic nie przegapic :D meczyk juve nie na sopcascie to teraz gratka :D
ooo kolego, Ty tak długo śpisz?

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2008, 22:53

darek pisze:
Pawel1897 pisze:Juz sobie budzik nastawilem na jutro zeby nic nie przegapic :D meczyk juve nie na sopcascie to teraz gratka :D
ooo kolego, Ty tak długo śpisz?
Pewnie mu chodzilo o to zeby nie zapomnial ;) i tak by pewnie tego nie zrobil, ale tak wszelki wypadek zawsze dobrze :D

Mam nadzieje na wygrana przynajmiej z Hamburgiem. :)

Gooray

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2008, 22:58

Panowie i Panie!
Che gran gioia! Mecz JUVE - Hsv pokaże zwykłe tv4 w niedziele o 14:55! Jeśli byłby ktoś zainteresowany to pokazują także jutrzejszy Real - Hsv.

Obrazek
zenek gepardovic

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2008, 23:48

Ej mam takie pytanie... Czy któryś z tych kanałów, które poszczają mecz Arsenal-Juventus jest na Cyfrze plus??

JUVE is the best!!!
Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2008, 23:49

zdaje sie, ze Ranieri mowil o wystawieniu dwoch roznych jedenastek (nawet jesli nie mowil to i tak wiemy, ze to zrobi) takze o wystawieniu najsilniejszego skladu nie ma co mowic... ale nie ma tez co plakac bo trudno przypuszczac zeby Arsenal czy HSV potraktowalo ten piuchar na tyle powaznie zeby postapic inaczej niz my...

PS: niedizelny mecz pokrywa sie z jazda Kubicy, powtorka w pn rano... takze moglibyscie nie wspominac o wyniku jakis czas? :C

calma calma
$urfer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2008, 10:55

CZy ktoryś z wyżej podanych kanałów telewizyjnych jest dostępny na platformie cyfra + ???

Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą najpierw zniży cię do swego poziomu a potem wykończy doświadczeniem
Obrazek
Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2008, 11:52

$urfer pisze:CZy ktoryś z wyżej podanych kanałów telewizyjnych jest dostępny na platformie cyfra + ???
Jezeli kolega wczesniej ma racje.. To w pakiecie Platformy Canalu + jest Tv4. Jednak jest to tylko retransmisja.
darek pisze: Dziś jest mecz Real - Hamburger a jutro Juventus - Hamburger. Na TV4 oczywiście...
Racja?
A moze i tak. Widocznie mi sie pomylilo.. Mecz Juventusu rozpoczyna sie o 14:55.
I bardzo dobrze, bo sam mam Platforme Canalu Plus i meczu w telewizji bym nie obejzal.
zagroo pisze:A wie ktos moze czy mecz leci gdzies na cyfrze ?? bo nie mam polsatu :angry: ...albo ma ktos jakis link do ogladania w necie??
Juz ktoras osoba z kolei sie oto pyta. Przeciez juz kilka osob napisalo, ze mecz bedzie transmitowany na tv4
Ostatnio zmieniony 02 sierpnia 2008, 12:04 przez Nevermind, łącznie zmieniany 2 razy.

darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2008, 11:56

Juventino90 pisze:
$urfer pisze:CZy ktoryś z wyżej podanych kanałów telewizyjnych jest dostępny na platformie cyfra + ???
Jezeli kolega wczesniej ma racje.. To w pakiecie Platformy Canalu + jest Tv4. Jednak jest to tylko retransmisja.
Jaka retransmisja? Czego?
Dziś jest mecz Real - Hamburger a jutro Juventus - Hamburger. Na TV4 oczywiście...
Racja?
zagroo pisze:A wie ktos moze czy mecz leci gdzies na cyfrze ?? bo nie mam polsatu :angry: ...albo ma ktos jakis link do ogladania w necie??
Ja już nic nie wiem. Obejrzę gdzieś dzisiejszy mecz z arsenalem nie mając cyfry?
Ostatnio zmieniony 02 sierpnia 2008, 12:34 przez darek, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
zagroo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2008, 12:02

A wie ktos moze czy mecz leci gdzies na cyfrze ?? bo nie mam polsatu :angry: ...albo ma ktos jakis link do ogladania w necie??

Zablokowany