Krytycznym okiem na Juventus! CD
- bartol
- Juventino
Nie będę juz więcej poruszał tego tematu, ale wyrażę jeszcze kilka swoich opinii. Za tamten tekst dostałem trochę po głowie, ale potrezbne jest uświadomieni sobie także słabych stron Juve.
Rzeczywiście co do Pesotto to nie miałem do końca racji. Może wynikało to z tego, że chciałbym go częściej oglądać.
Niestety brpnię argumentów odnośnie Trezegueta iDi Vaio. Potrafię zrozumieć, że Trezeguet miał kontuzje i ciężko było mu wrócić do formy, ale na Boga kiedy to było. Nie strzela tyle bramek, co zaraz po zakupie. Aż dziw brał, że tak szybko się zaaklimatyzował. A dziś... Czytałem wiele Waszych opinii, że się odnajdzie i "że nie raz jeszcze uronię łezkę z radości po jego golach". jeżeli tak, to ja chcę cały czas płakać. Druga sprawa to Di Vaio. Marco tez ma jakiś zasój. Zauważyłem, że napastnik jak strzela gole, to po przejściu do Juve robi to do pierwszej kontuzji, a potem nic. I tu pewnie znowu dostanę ochrzan, bo wielu z Was twierdzi, że się rozkręcą - nie mogę się wręcz doczekać. Pozostaje jeszcze Miccoli, który podoba mi się pod względem swojej ruchliwości. Oby go omijały kontuzje, bo nie chcę przykładów juz wspomnianych.
Teraz najgorsze dla Waszych oczu. Marzy mi się zawodnik, który nie musi być szybki, nie musi być świetny technicznie, może nie umiec strzelać wolnych (w końcu jest Alex), ale żeby umiał się znaleźć w polu karnym i dobić piłkę do siatki (choćby z metra). Juz wiecie kogo mam na myśli??? Takim zawodnikeim był Inzaghi. Tak naprawde to on nie potrafi nic poza wbijaniem piłki do siatki z metra. I oto chodzi, żeby umieć się znaleźć tam gdzie bedzie piłka. Osobiście go nie lubię i nie chcę aby wrócił, bo się sprzedał. Nie chce jednocześnie przestawiać Juventusu na grę pod takiego zawodnika. Chciałbym natomiast, aby juve miało snajpera, który bije bramy jak się patrzy. Przecież Nedved i Del Piero nie będą w nieskończonośc ich wyręczać! Myslę tutaj o takim Van Nisterliju. Tylko żebyśmy się zrozumieli - nie chcę samego Van nisterloja, ale może np. Mateja Kezamn byłby dobry. To tylko propozycja z którą możecie się nie zgodzić.
Zauważcie jednocześnie, że inaczej gra się miała ja był Zidane, bo wtedy inne zadania miał Alex i to on w dużej mierze czynił swoją powinność (czytaj: strzelał bramki). Tutaj powiecie, że teraz jest Nedved. I chwała Bogu, Alex to nie 11 zawodników. To temat otwarty. więcej go nie rozwinę.
Nie bedę uz dyskutował na temat Davidsa, bo stworze tylko szum. Pożyjemy zobaczymy.
Temat koszulek też już pominę, musze się do nich przyzwyczaić, nie ma siły.
Pozdrawaim!
Rzeczywiście co do Pesotto to nie miałem do końca racji. Może wynikało to z tego, że chciałbym go częściej oglądać.
Niestety brpnię argumentów odnośnie Trezegueta iDi Vaio. Potrafię zrozumieć, że Trezeguet miał kontuzje i ciężko było mu wrócić do formy, ale na Boga kiedy to było. Nie strzela tyle bramek, co zaraz po zakupie. Aż dziw brał, że tak szybko się zaaklimatyzował. A dziś... Czytałem wiele Waszych opinii, że się odnajdzie i "że nie raz jeszcze uronię łezkę z radości po jego golach". jeżeli tak, to ja chcę cały czas płakać. Druga sprawa to Di Vaio. Marco tez ma jakiś zasój. Zauważyłem, że napastnik jak strzela gole, to po przejściu do Juve robi to do pierwszej kontuzji, a potem nic. I tu pewnie znowu dostanę ochrzan, bo wielu z Was twierdzi, że się rozkręcą - nie mogę się wręcz doczekać. Pozostaje jeszcze Miccoli, który podoba mi się pod względem swojej ruchliwości. Oby go omijały kontuzje, bo nie chcę przykładów juz wspomnianych.
Teraz najgorsze dla Waszych oczu. Marzy mi się zawodnik, który nie musi być szybki, nie musi być świetny technicznie, może nie umiec strzelać wolnych (w końcu jest Alex), ale żeby umiał się znaleźć w polu karnym i dobić piłkę do siatki (choćby z metra). Juz wiecie kogo mam na myśli??? Takim zawodnikeim był Inzaghi. Tak naprawde to on nie potrafi nic poza wbijaniem piłki do siatki z metra. I oto chodzi, żeby umieć się znaleźć tam gdzie bedzie piłka. Osobiście go nie lubię i nie chcę aby wrócił, bo się sprzedał. Nie chce jednocześnie przestawiać Juventusu na grę pod takiego zawodnika. Chciałbym natomiast, aby juve miało snajpera, który bije bramy jak się patrzy. Przecież Nedved i Del Piero nie będą w nieskończonośc ich wyręczać! Myslę tutaj o takim Van Nisterliju. Tylko żebyśmy się zrozumieli - nie chcę samego Van nisterloja, ale może np. Mateja Kezamn byłby dobry. To tylko propozycja z którą możecie się nie zgodzić.
Zauważcie jednocześnie, że inaczej gra się miała ja był Zidane, bo wtedy inne zadania miał Alex i to on w dużej mierze czynił swoją powinność (czytaj: strzelał bramki). Tutaj powiecie, że teraz jest Nedved. I chwała Bogu, Alex to nie 11 zawodników. To temat otwarty. więcej go nie rozwinę.
Nie bedę uz dyskutował na temat Davidsa, bo stworze tylko szum. Pożyjemy zobaczymy.
Temat koszulek też już pominę, musze się do nich przyzwyczaić, nie ma siły.
Pozdrawaim!
JUVE RULLEZ!!!

- juve21
- Juventino
Ciekawe to co napisałeś. Zgadzam się ,mnie rownież marzy się ktoś w stylu Van Nisterlooya,najlepszy dla nas byłby Vieri.Zgadzam się też co do koszulek, mnie bardzo ciężko do nich przywyknąć i bardzo ,ale to bardzo mi sie niepodobają.Co do trezeguet i Di Viao się nie zgadzam. Treze udowodnił co jest wart i możemy być dumni że w juve gra taki świetny napastnik.Co do Di Viao to mam mieszane uczucia.Z jednej strony nie pokazał jeszce wszystkiego ,ale z drugiej to naprawde wielki talent i trzeba dać mu więcej szans ,a nie żeby grał tylko same ogony.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Alexxxxx
- Juventino
Nie rozumiem was powinnismy kochać Juve jakie jest, a nie ajkie chcemy aby było :evil: :x . Ropzumiem was ja nie wiem co się dzieje z Trezeguet.Ale powinniście ufać zawodnikom Juve,a nie watpic czy ich na cos stać. Zobaczycvie, ze w tym sezonie ajk Alex nie złapie kontuzji(odpukać :!: :!: :!: ) to oin bedzie najlepszy on umie wszystko na boisku :!: I nikt nie ma prawa tego kefestionować. Juz zapomnieliście co Inazghi mowi cały czas o Juve i Del Piero. A co powiedział jak przeszedł do Milanu za cytuje wam. "Zawsz emażyłem , aby grać w Milanie. Niecierpje Juventusu grałem tam tylk dlatego, żeby pokazac sie działacza Milanu. Razem z Szevczenko zdetronizujemy Juventus i innych i nie beda mieli nic dogadania" - mówił Inzaghi. Przyłapany przez pewną gazete włsoką jak mowi do kolegi po wywiadzie o Del Piero." Wiesz Jorge nienawidze Del Piero. Aby se nogi połamal. Zawsze byłem w jego cieniu. Mam nadzieje, że mu pokarze i teraz on bedzie mi czyścił buty. Wiesz w gazecie musiałem by cicho bo potem by była sensacja." - mowił o Del Piero i za to go nie nawidze. Jak o ni mysle to chce mi sie do łazienki. A jak bym go na oczy zobaczył to bym mu nogi powyrywał wiadomo skąd :twisted:
Według mnie każdy fasn juve powinien go nie nawidzić :x
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- juveluck
- Juventino
A kim jest Treze jak nie egzekutorem. Wdodatku duzo lepszym niz ten smieszny Inzaghi(nic do niego nie mam gral w koncu u nas, ale jest smieszny) Treze gra dobrze i nogami i glowa, Pipo z gra glowa miewa problemy. Moge tez powiedziec z pelna odpowiedzialnoscia ze nie zamienil bym treze na Inzaghiego bo francuz jest nieporownywalnie lepszy. A Di Vaio pokaze w tym sezonie ze jest w bardzo dobrej formie, co mozna bylo zaobserwowac juz w trakcie przygotowan.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Rasi
- Qualità Juventino
Masz racje, że Inzaghi to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>^%%. Nawet największe prostaki nie wypowiadały sie tak o swoich poprzednich klubach. Ale nie można mu odmówić umiejetności strzelania bramek. A jak wyrażnie zaznaczył Bartol nie chodzi mu o zciąganie Inzaghiego spowrotem do Juve. Ma chłopak racje, że w juve przydałby się typowy egzekutor. Chociaż takie przebłyski ma Trezeguet. Bramka z Deportivo i dwie z Realem to przecież typowe farty. Obrońca się zagapił a on po prostu kopnął piłke nawet bez celowania. I ma ten taki niesamowity fart, że wpadła do bramki.Alexxxxx pisze:Nie rozumiem was powinnismy kochać Juve jakie jest, a nie ajkie chcemy aby było :evil: :x . Ropzumiem was ja nie wiem co się dzieje z Trezeguet.Ale powinniście ufać zawodnikom Juve,a nie watpic czy ich na cos stać. Zobaczycvie, ze w tym sezonie ajk Alex nie złapie kontuzji(odpukać :!: :!: :!: ) to oin bedzie najlepszy on umie wszystko na boisku :!: I nikt nie ma prawa tego kefestionować. Juz zapomnieliście co Inazghi mowi cały czas o Juve i Del Piero. A co powiedział jak przeszedł do Milanu za cytuje wam. "Zawsz emażyłem , aby grać w Milanie. Niecierpje Juventusu grałem tam tylk dlatego, żeby pokazac sie działacza Milanu. Razem z Szevczenko zdetronizujemy Juventus i innych i nie beda mieli nic dogadania" - mówił Inzaghi. Przyłapany przez pewną gazete włsoką jak mowi do kolegi po wywiadzie o Del Piero." Wiesz Jorge nienawidze Del Piero. Aby se nogi połamal. Zawsze byłem w jego cieniu. Mam nadzieje, że mu pokarze i teraz on bedzie mi czyścił buty. Wiesz w gazecie musiałem by cicho bo potem by była sensacja." - mowił o Del Piero i za to go nie nawidze. Jak o ni mysle to chce mi sie do łazienki. A jak bym go na oczy zobaczył to bym mu nogi powyrywał wiadomo skąd :twisted:

- bartol
- Juventino
Tego się spodziewałem, że kilka osób nawet nie bedzie chciało tego komentować. Żeby mnie wszyscy dobrze zrozumieli. ocham Juve i nie zamienię tego klubu na żaden iny, ale jednocześnie mam szacunek dla każdego zawodnika, który grał w Juventusie. Mam szacunek nawet do Inzaghiego, mimo że go nienawidzę. Jedno nie wyklucza drugiego.
A co do Trezegueta - czekam kiedy znowu siatka rywali zatrzepocze po jego strzałach (najlepiej głowa, bo te najbardziej lubię).
Pozdrawiam!
A co do Trezegueta - czekam kiedy znowu siatka rywali zatrzepocze po jego strzałach (najlepiej głowa, bo te najbardziej lubię).
Pozdrawiam!
JUVE RULLEZ!!!

- kornknot
- Qualità Juventino
Czy to są pewne informacje, bo nigdy o czymś takim nie słyszałemAlexxxxx pisze: A co powiedział jak przeszedł do Milanu za cytuje wam. "Zawsz emażyłem , aby grać w Milanie. Niecierpje Juventusu grałem tam tylk dlatego, żeby pokazac sie działacza Milanu. Razem z Szevczenko zdetronizujemy Juventus i innych i nie beda mieli nic dogadania" - mówił Inzaghi. Przyłapany przez pewną gazete włsoką jak mowi do kolegi po wywiadzie o Del Piero." Wiesz Jorge nienawidze Del Piero. Aby se nogi połamal. Zawsze byłem w jego cieniu. Mam nadzieje, że mu pokarze i teraz on bedzie mi czyścił buty. Wiesz w gazecie musiałem by cicho bo potem by była sensacja." - mowił o Del Piero i za to go nie nawidze. :x

- Alexxxxx
- Juventino
Po pierwsze te słowa o Juve to mowił na konferencji prasowej jak przyszedł do Milanu. Więc wiesz. A o Alexie to na TVN pokazywali w sporcie i puszczali z kasety, leciało po włosku, a na dole leciało polskie t.łumaczenie. I se zartowal prowadzacy, że widac nie tylko w Polsce piłakrze złatwiają zatarczki za boiskiem.kornknot pisze:Czy to są pewne informacje, bo nigdy o czymś takim nie słyszałemAlexxxxx pisze: A co powiedział jak przeszedł do Milanu za cytuje wam. "Zawsz emażyłem , aby grać w Milanie. Niecierpje Juventusu grałem tam tylk dlatego, żeby pokazac sie działacza Milanu. Razem z Szevczenko zdetronizujemy Juventus i innych i nie beda mieli nic dogadania" - mówił Inzaghi. Przyłapany przez pewną gazete włsoką jak mowi do kolegi po wywiadzie o Del Piero." Wiesz Jorge nienawidze Del Piero. Aby se nogi połamal. Zawsze byłem w jego cieniu. Mam nadzieje, że mu pokarze i teraz on bedzie mi czyścił buty. Wiesz w gazecie musiałem by cicho bo potem by była sensacja." - mowił o Del Piero i za to go nie nawidze. :xChodzi mi oczywiście czy ktoś z wyjątkiem Alexxxa czytał o tym
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- juveluck
- Juventino
Ja szczerze mowiac nigdy tez o tym nie slyszalem. Ale to ze Inzaghi nie lubi sie z Alexem to zadna tajemnica. Nie wiem na ile to co napisal Alexxxxx jest prawda a na ile niekornknot pisze:Czy to są pewne informacje, bo nigdy o czymś takim nie słyszałemAlexxxxx pisze: A co powiedział jak przeszedł do Milanu za cytuje wam. "Zawsz emażyłem , aby grać w Milanie. Niecierpje Juventusu grałem tam tylk dlatego, żeby pokazac sie działacza Milanu. Razem z Szevczenko zdetronizujemy Juventus i innych i nie beda mieli nic dogadania" - mówił Inzaghi. Przyłapany przez pewną gazete włsoką jak mowi do kolegi po wywiadzie o Del Piero." Wiesz Jorge nienawidze Del Piero. Aby se nogi połamal. Zawsze byłem w jego cieniu. Mam nadzieje, że mu pokarze i teraz on bedzie mi czyścił buty. Wiesz w gazecie musiałem by cicho bo potem by była sensacja." - mowił o Del Piero i za to go nie nawidze. :xChodzi mi oczywiście czy ktoś z wyjątkiem Alexxxa czytał o tym

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Alexxxxx
- Juventino
juveluck pisze:kornknot pisze:Czy to są pewne informacje, bo nigdy o czymś takim nie słyszałemAlexxxxx pisze: A co powiedział jak przeszedł do Milanu za cytuje wam. "Zawsz emażyłem , aby grać w Milanie. Niecierpje Juventusu grałem tam tylk dlatego, żeby pokazac sie działacza Milanu. Razem z Szevczenko zdetronizujemy Juventus i innych i nie beda mieli nic dogadania" - mówił Inzaghi. Przyłapany przez pewną gazete włsoką jak mowi do kolegi po wywiadzie o Del Piero." Wiesz Jorge nienawidze Del Piero. Aby se nogi połamal. Zawsze byłem w jego cieniu. Mam nadzieje, że mu pokarze i teraz on bedzie mi czyścił buty. Wiesz w gazecie musiałem by cicho bo potem by była sensacja." - mowił o Del Piero i za to go nie nawidze. :xChodzi mi oczywiście czy ktoś z wyjątkiem Alexxxa czytał o tym
To jest prawda na 100% :!: On dokładnie tak mowił .Jeszcz chciałedokładnie za cytowac jeszcze raz jedno zdanie bo teraz se dokładnie przypomniałem: " Niech sobie cos zrobi. niech złamie sobie noge najlepjej tak jak kiedyś"
Dobra powroćmy do tematu o słabszej grze a nie bedzie my się mowić o Inzaghim.( :x )
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Juverulez!
- Juventino
skoro to autentyk, to przyznaje racje ze Inzaghi to nędzny błazen/pajac!Alexxxxx pisze:Po pierwsze te słowa o Juve to mowił na konferencji prasowej jak przyszedł do Milanu. Więc wiesz. A o Alexie to na TVN pokazywali w sporcie i puszczali z kasety, leciało po włosku, a na dole leciało polskie t.łumaczenie. I se zartowal prowadzacy, że widac nie tylko w Polsce piłakrze złatwiają zatarczki za boiskiem.kornknot pisze:Czy to są pewne informacje, bo nigdy o czymś takim nie słyszałemAlexxxxx pisze: A co powiedział jak przeszedł do Milanu za cytuje wam. "Zawsz emażyłem , aby grać w Milanie. Niecierpje Juventusu grałem tam tylk dlatego, żeby pokazac sie działacza Milanu. Razem z Szevczenko zdetronizujemy Juventus i innych i nie beda mieli nic dogadania" - mówił Inzaghi. Przyłapany przez pewną gazete włsoką jak mowi do kolegi po wywiadzie o Del Piero." Wiesz Jorge nienawidze Del Piero. Aby se nogi połamal. Zawsze byłem w jego cieniu. Mam nadzieje, że mu pokarze i teraz on bedzie mi czyścił buty. Wiesz w gazecie musiałem by cicho bo potem by była sensacja." - mowił o Del Piero i za to go nie nawidze. :xChodzi mi oczywiście czy ktoś z wyjątkiem Alexxxa czytał o tym
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Szczerze to nigdy niesłyszałem o tym jak Inzaghi wypowiadał sie na temat Del Piera. Aż trudno uwierzyć. Ma umnie dużego------------- :evil: 0 szacunku i jakiejkolwiek kultury, oby takich zawodników jak najmniej. A niedawno w .....bravo sprot
napisano; Inzaghi o Del Pierze, cytuję ,,To bardzo dobry piłkarz, ale trudno mi zaakceptować jego charakter. W reprezenatacji zawsze wolałem grać z Tottim.'' A teraz Del Piero o Inzaghim:,,Cenię go jako zawodnika, jednak wielokrotnie udowodnił, że gra zbyt samolubnie''