Sparing (27.07): Borussia 1-3 JUVENTUS
- Juventino8
- Juventino
jak się okazało straciłem go jeszcze przed pierwszym gwizdkiemJuventino8 pisze: Miejmy tylko nadzieję, że po ostatnim gwizdku arbitra mój chumor się nie pogorszy![]()

i oczywiście gwoli (dziękuje bardzo :-D ) ścisłości: Humor
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2008, 19:18 przez Juventino8, łącznie zmieniany 1 raz.
"Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają"
- RavaneVialli
- Juventino
Dzięki za info.Pluto pisze:cos komentator mowil w kontekscie naszego meczu o jakies godzinie... wpol do ktores bodajze.. tyle nie wiem czy to za godzine bedzie czy jutro...
A poważnie, mecz zostanie rozegrany jutro o 14:30 wg juventuz.com.
- Mati
- Juventino
I oczywiście "gwoli ścisłości" a nie "w gwoli ścisłości"Juventino8 pisze:jak się okazało straciłem go jeszcze przed pierwszym gwizdkiemJuventino8 pisze: Miejmy tylko nadzieję, że po ostatnim gwizdku arbitra mój chumor się nie pogorszy![]()
![]()
i oczywiście w gwoli ścisłości: Humor

Wydaje mi się, że większość z was zbyt napala się na wynik tego meczu - to jest sparing, wynik nie ma żadnego znaczenia, tym bardziej, że to dopiero początek przygotowań (no, w każdym bądź razie nie moment, w którym forma fizyczna jest już dobra).
- Sapo
- Juventino
Wynik ma znaczenie. Bo jak druzyna przegrywa to wszyscy jada na trenera, zawodnikow, ze druzyna jest nieprzygotowana itd. Jak druzyna wygra to wszyscy sie ciesza. Takze jakies znaczenie jest 8)Mati pisze:Wydaje mi się, że większość z was zbyt napala się na wynik tego meczu - to jest sparing, wynik nie ma żadnego znaczenia, tym bardziej, że to dopiero początek przygotowań (no, w każdym bądź razie nie moment, w którym forma fizyczna jest już dobra).
- Mati
- Juventino
Przy meczach o jakąkolwiek stawkę ? Owszem. Wynik meczów sparingowych nie ma żadnego znaczenie. A "wszyscy którzy jadą na trenera" po przegranym meczu sparingowym sami sobie wystawiają komentarzSapo_JuveFan pisze:Wynik ma znaczenie. Bo jak druzyna przegrywa to wszyscy jada na trenera, zawodnikow, ze druzyna jest nieprzygotowana itd. Jak druzyna wygra to wszyscy sie ciesza. Takze jakies znaczenie jest 8)Mati pisze:Wydaje mi się, że większość z was zbyt napala się na wynik tego meczu - to jest sparing, wynik nie ma żadnego znaczenia, tym bardziej, że to dopiero początek przygotowań (no, w każdym bądź razie nie moment, w którym forma fizyczna jest już dobra).

- Mati
- Juventino
To ja może napiszę, że przed poprzednim sezonem w sparingach Iaquinta partolił wszystkie akcje podbramkowe, a Almiron całkiem ładnie rozgrywał
.
To jest pora kiedy zawodnicy dopiero łapią formę, więcej będzie można powiedzieć na przykład w Emirates Cup, ale jeszcze nie teraz. Zresztą, tak jak piszę, najważniejsze by forma przyszła na pierwszy oficjalny mecz.
Aha, no i oczywiście, każda wygrana cieszy, nawet w sparingu, co nie zmienia faktu że patrząc obiektywnie nie ma ona żadnego znaczenia.
Edit: Nie chcę już spamować na forum, więc jeśli ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości, to zapraszam do dyskusji na PW.

To jest pora kiedy zawodnicy dopiero łapią formę, więcej będzie można powiedzieć na przykład w Emirates Cup, ale jeszcze nie teraz. Zresztą, tak jak piszę, najważniejsze by forma przyszła na pierwszy oficjalny mecz.
Aha, no i oczywiście, każda wygrana cieszy, nawet w sparingu, co nie zmienia faktu że patrząc obiektywnie nie ma ona żadnego znaczenia.
Edit: Nie chcę już spamować na forum, więc jeśli ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości, to zapraszam do dyskusji na PW.
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2008, 20:46 przez Mati, łącznie zmieniany 1 raz.
- winnik09
- Juventino
Fakt w sparingach wynik się nie liczy mecz ten jest ważny dla trenerów zeby mieli wgląd na aktualną formę zawodników.Tyle,że jak czekasz na to żeby zobaczyć swój ulubiony klub w akcji a tu pokazują basen na boisku to może człowiekowi ciśnienie skoczyc :?

- shnatyk
- Juventino
Skoro wygrana, remis lub przegrana w sparingu nie ma żadnego znaczenia to po co w ogóle zawracać sobie głowę meczami towarzyskimi?To ja może napiszę, że przed poprzednim sezonem w sparingach Iaquinta partolił wszystkie akcje podbramkowe, a Almiron całkiem ładnie rozgrywał Smile.

- JuveFilip_8_
- Juventino
nic dodac, nic ujac...shnatyk pisze:Uważam, że wygrana w meczu sparingowym podnosi morale drużynie i kibicom.
sparingi sa dla trenerow, zeby zobaczyli ktory pilkarz na jakim stopniu przygotowan sie znajduje

a co do samego meczu, Borussia jest juz w pelni przygotowana na sezon, ale mimo to wygramy 3-2

- PrzemasJuve
- Juventino
ja tam bym tylko chcial zeby mecz byl w DSF..co sobie obejrze 

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!