Ekstraklasa 2008/2009

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Kto zostanie Mistrzem Polski 2008/2009 ?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lipca 2008, 16:59

oliver pisze:Proszę Cię daruj sobie te gadki. Kupił mecz ?? KUPIŁ Wieć nie rozumiem całej tej historii.

widzew wielki hahah chyba tylko w Łodzi
Ehh jakie kompleksy.. Zaloze sie, ze jestes z Warszawy? ;P
A co do Wielkiego Widzewa skonczyl sie on w 99-00 roku.
Moze i kupil, ale prawo mowi co innego. I nie Widzew kupil, tyllko Szymanski.

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lipca 2008, 17:03

Juventino90 pisze:I nie Widzew kupil, tyllko Szymanski.
A Szymański wtedy z kim był związany ? Z Barceloną ? Milanem ? Czy Widzewem ?
Kupił żeby osiągnąć prywatną korzyść bo grał w zakładach ? czy kupił dla pożytku Widzewa ? Raczej to drugie.
I w dupie mam to czy to był Prezes, trener, piłkarz ale jest związany z klubem i klub reprezentuje.

Żuk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2008, 17:13

A jeszcze sie zdziwisz Smile . Ciagle trwa postepowanie karne z udzialem Jagielloni Smile a wyhbory tuz, tuz..
Po tych decyzjach, jest wręcz znikoma szansa że Jaga zostanie zdegradowana. Bo była by to wręcz dziwna decyzja.
Moze byc podobna sytuacja jak z Zaglebiem Sosnowiec.
Oby nie.
Rozwalić to wszystko w cholerę i zacząć wszystko od nowa.
Niestety banda z pzpn jest zbyt mocno przyklejona do stołków.
Akurat z dzisiejszymi decyzjami PZPN nie ma nic wspólnego.
:?: A kto zdegradował Zagłębie :?: To pokazuje tylko jak znają prawo w tym WD PZPN.

Obrazek

Senza di te non andremo lontano, Antonio Conte il nostro Capitano
oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2008, 17:17

Juventino90 pisze: Ehh jakie kompleksy.. Zaloze sie, ze jestes z Warszawy? ;P
O co ?
Juventino90 pisze: Moze i kupil, ale prawo mowi co innego. I nie Widzew kupil, tyllko Szymanski.
Tak rzeczywiście zmienia to różnice. haha

Pomyśl Widzew nie mógł kupić meczu? Tak samo Widzew też nie sprowadzać zawodników do klubu. Nazwa Widzew też sama nie istnieje. Do tego potrzeba kilku ludzi. Dziwne masz rozumowania
Myśląc tak jak ty żaden klub nie kupił meczu bo to tylko ludzie którzy przychodzą i odchodzą.
W innych przypadkach Arka Górnik Ł. Korona ? To nazwa drużyny kupywała mecze czy też jacyś ludzie? Pomyśl!

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2008, 20:12

A co powiecie o tym :

http://sport.onet.pl/0,1248675,1794189,wiadomosc.html

To co baraż nam się szykuje? Normalnie nie mogę. Ciekawe kiedy się wreszcie to wszystko skończy... Dochodzi jeszcze fakt, że jak rozpatrzą odwołanie Korony to i ona ma szansę na pozostaniu w Ekstraklasie.

Kame1988_Kornel

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lipca 2008, 20:42

@Juventino90, powiem ci tak, każdy wrzuca na PZPN bo to jego burdel i jest jak jest.... ale Widzew donosząc na Polonie Bytom, ŁKS (Adamski), wysyłając 150 odwołań wszędzie gdzie się da... (m.in UEFA) i ty się dziwisz że nikt w Polsce nie lubi Widzewa... nikt nie lubi konfidentów, zamiast sobie już odpuścić jak Zagłębie Lubin i się pogodzić z tym to oni po trupach do celu... Nie chciałbym być na twoim miejscu na meczu z Arką Gdynia, bo coś czuję że będzie gorąco...
Druga sprawa, skoro Trybunał Arbitrażowy ma gdzieś korupcje to teraz Korona się odwoła, później Cracovia, Jaga itd... (i skończyła się walka z korupcją, właśnie przez dzisiejszą decyzje !! ) a co ma powiedzieć Górnik Łęczna, Sosnowiec, Arka ? zostali zdegradowani za korupcje i już...
I tak jak napisał paku, kogo reprezentował Szymanek ?? łódzki Widzew i kupował na rzecz Widzewa, a nie dla swoich interesów (chciał jak najlepiej dla Widzewa).
Każdy już się przygotowywał do ligi... każdy kupował bilety a tu taki wał teraz... i nienawiść do Widzewa jest jeszcze większa...
Mam nadzieje że nie przełożą inauguracji...
Widzew - Ludzie Humoru... :doh:

Żuk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2008, 21:04

Wracam do domu a tu takie jaja.

To już nie jest śmieszne, mam nadzieję że UEFA coś w końcu zrobi, bo to już jest PARODIA.

I niby znów baraż, toż tego nikt chyba już nie może ogarnąć tych wszystkich śmiesznych decyzji.

Będą jaja jak Canal + nie zgodzi się na przesunięcie rozgrywek. Jaga będzie rozgrywać dwa mecze w sobotę, baraż i z Craxą :-D :lol:

Obrazek

Kame1988_Kornel

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lipca 2008, 21:10

Żuk pisze: Będą jaja jak Canal + nie zgodzi się na przesunięcie rozgrywek. Jaga będzie rozgrywać dwa mecze w sobotę, baraż i z Craxą :-D :lol:
Bo C+ nie przełoży rozgrywek, przełoży tylko mecze Piasta i Jagi, a reszta pewnie zagra normalnie...

Żuk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2008, 21:17

To załóżmy tak

Jaga gra z Craxą w sobotę, a później Jaga przegrywa baraż i 8).

Chyba ze przełożą mecz z Craxą.

Ale spokojnie jeszcze jutro wszystko sie może zdarzyć, chodź i tak dzisiejszy dzień był pełny wrażeń :-D

Obrazek

Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lipca 2008, 22:06

Kame1988_Kornel pisze:@Juventino90, powiem ci tak, każdy wrzuca na PZPN bo to jego burdel i jest jak jest.... ale Widzew donosząc na Polonie Bytom, ŁKS (Adamski), wysyłając 150 odwołań wszędzie gdzie się da... (m.in UEFA) i ty się dziwisz że nikt w Polsce nie lubi Widzewa... nikt nie lubi konfidentów, zamiast sobie już odpuścić jak Zagłębie Lubin i się pogodzić z tym to oni po trupach do celu...:
Szczerze? Srednio mnie interesuje kto lubi Widzew.
Najwazniejsze, ze mamy jeden z lepszych dopingow w Polsce. Braci jest dwoch Widzew i Ruch.
Pozatym Zaglebie sobie odpuscilo? Przeciez zagra w Ekstraklasie :lol: .
Pozatym dlaczego ma sie wlasciciel poddawac, ktory nie mial nic wspolnego z korupcja? Przyjmowal klub jako czysty, nawet Boniek nie wiedzial o korupcji. Jedyna osoba w Widzewie zwiazana z korupcja byl Szymanski.
Kame1988_Kornel pisze: kogo reprezentował Szymanek ?? :
Szymanek leczy kontuzje wiazadel krzyzowych :smile:
Kame1988_Kornel pisze: Mam nadzieje że nie przełożą inauguracji...
Tak, tak.. Nie wiadomo kto zagra, ale niech graja :wink: .

Ludzie humoru? Zabawne :prochno:
oliver pisze:Pomyśl Widzew nie mógł kupić meczu? Tak samo Widzew też nie sprowadzać zawodników do klubu. Nazwa Widzew też sama nie istnieje. Do tego potrzeba kilku ludzi. Dziwne masz rozumowania
Myśląc tak jak ty żaden klub nie kupił meczu bo to tylko ludzie którzy przychodzą i odchodzą.
W innych przypadkach Arka Górnik Ł. Korona ? To nazwa drużyny kupywała mecze czy też jacyś ludzie? Pomyśl!
W odroznieniu od innych klubow w Polsce. W Widzewie w korupcje zaangazowana byla jedna osoba a nie caly klub..
Ja wcale nie mowie, ze Widzew nie kupowal. P;ostawiono 7 zarzutow. Ale jezeli ma sie karac to zgodnie z prawem.
steru pisze:A co powiecie o tym :

http://sport.onet.pl/0,1248675,1794189,wiadomosc.html

To co baraż nam się szykuje? Normalnie nie mogę. Ciekawe kiedy się wreszcie to wszystko skończy... Dochodzi jeszcze fakt, że jak rozpatrzą odwołanie Korony to i ona ma szansę na pozostaniu w Ekstraklasie.
Heh tylu chetnych a miejsca brakuje. Jeszcze powieksza lige do 18 zespolow ;P.
A tak na powaznie.. Taki baraz mial sie juz odbyc.
Smieszy cala sytuacja..

Ale co zrobic?

Kame1988_Kornel

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lipca 2008, 22:29

Szczerze? Srednio mnie interesuje kto lubi Widzew.
Najwazniejsze, ze mamy jeden z lepszych dopingow w Polsce. Braci jest dwoch Widzew i Ruch.
Nie skomentuje tego, bo jeszcze bana dostane :lol:
Pozatym Zaglebie sobie odpuscilo? Przeciez zagra w Ekstraklasie :lol: .
Kary zagłębia jeszcze nie uchylono, jutro mają podjąć decyzję... wiec nic pewnego... ale skoro kare Widzewa uchylono, to i Zagłębia uchylą (bo przecież KGHM zapłaci więcej niż Cacek :cool: )
Pozatym dlaczego ma sie wlasciciel poddawac, ktory nie mial nic wspolnego z korupcja? Przyjmowal klub jako czysty, nawet Boniek nie wiedzial o korupcji. Jedyna osoba w Widzewie zwiazana z korupcja byl Szymanski.

Tak, tak, tak... nikt o niczym nie wiedział, ciekawe... :rotfl: (co jeszcze ciekawego napiszesz :?: :) )
Kame1988_Kornel napisał:

kogo reprezentował Szymanek ?? :
Szymanek leczy kontuzje wiazadel krzyzowych Smile
Pomyliłem sie mój błąd, w takim razie życzę gościowi szybkiego powrotu do zdrowia :twisted: (Chodziło oczywiście o Szymańskiego)
Kame1988_Kornel pisze: Mam nadzieje że nie przełożą inauguracji...
Tak, tak.. Nie wiadomo kto zagra, ale niech graja :wink: .
Przełożą tylko mecz Jagi i Piasta... a reszta zagra normalnie... No chyba że Cacek znowu zapłaci (tym razem C+) żeby przełożyli ligę :brawo:
Ludzie humoru? Zabawne :prochno:
No na pewno nie honoru, bo tego to wam brak :prochno:

Ja wcale nie mowie, ze Widzew nie kupowal.

Czyli kupował, to jest kara... ale po dzisiejszym dniu kary nie widzę... Wszystkie kluby zamieszane w aferę korupcyjną są niewinne... teraz każdy będzie na początku, walił do Trybunały Arbitrażowego, bo oni uznają korupcje :dance:
P;ostawiono 7 zarzutow. Ale jezeli ma sie karac to zgodnie z prawem.
O jakim ty prawie mówisz :?: :shock: [/quote]

Lepiej napisz, o ile Cacek jest biedniejszy (po dzisiejszym dniu) :?: :smile:
Od kiedy to, kary za korupcję ulegają przedawnieniu :?: :-D
Oj dziękujcie Cyckowi że ma kasę, teraz pani w TA kupi synowi/córce nowego Merca albo Betke :-D

Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lipca 2008, 22:34

Kame1988_Kornel pisze: Lepiej napisz, o ile Cacek jest biedniejszy (po dzisiejszym dniu) :?: :smile:
Od kiedy to, kary za korupcję ulegają przedawnieniu :?: :-D
Oj dziękujcie Cyckowi że ma kasę, teraz pani w TA kupi synowi/córce nowego Merca albo Betke :-D
Rozgoryczenie? Twoj post zostal napisany na poziomie 10-latka.
Sugerujesz, ze Cacek przekupil PKOL?

Malo wiesz..
Nie chce mi sie z toba pisac, bo to nie ma sensu..
Jezeli napiszesz cos sensownego to z pewnoscia odpisze.

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2008, 22:42

Co do Widzewa i Zagłębia L. Ja widzę jedną różnicę. Nie obchodzi mnie to, że oba kluby się odwołały. To Widzew zrobił szopkę. Straszenie UEFĄ, wniosek o przełożenie rozgrywek. Śmieszne! Należy wreszcie sobie wbić do głowy, że Widzew był zamieszany w korupcję. Pisanie, że tylko jedna osoba brała w tym udział i dlatego nie powinno być degradacji jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.
Każdy ma odpowiedzieć za korupcję! Nie ma znaczenia jak duża była skala tego procederu. Korupcja to korupcja - koniec tematu.

W tym wszystkim najbardziej żal mi Arki. Klub zdegradowany za korupcję, swoje grzechy odcierpiał a teraz ma nie grać w Ekstraklasie bo co? Bo innemu klubowi ma się upiec? Szczerze? W pełni popieram słowa prezesa Arki nawołującego do bojkotu rozgrywek. Sprawiedliwość musi być!
Juventino90 pisze: Braci jest dwoch Widzew i Ruch.
Proszę Cię... :prochno:
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2008, 22:45 przez steru, łącznie zmieniany 1 raz.

PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2008, 22:44

pzpn pzpn "lalalala" pzpn...wszystko w temacie :| skzoda kadac smiech na sali..dla nas euro?? buahahahhahah togo ma lepsza lige niz nasza i bez zadnych przekretow..szkoda gadac..a siwy pasozyt dalej kase bierze :| :angry:

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2008, 22:44

Juventino90 pisze:W odroznieniu od innych klubow w Polsce. W Widzewie w korupcje zaangazowana byla jedna osoba a nie caly klub..
Ja wcale nie mowie, ze Widzew nie kupowal. P;ostawiono 7 zarzutow. Ale jezeli ma sie karac to zgodnie z prawem.
Ja tam nie widzę różnicy czy jedna czy 10 osób. Dopisało im się 3pkt tak samo jak innym drużyną.

Arka chcę bojkoty hahhaa
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/eks ... ek,1151070

Z jednej strony ich rozumiem bo ich ukarano a Widzew czy Zagłębie nie. Trochę nie feer. Ale z drugiej strony ktoś kto chce zbojkotować ligę chyba ma na celu pogrążyć polską piłkę. Sytułacja śmieszna.
Juventino90 pisze: Sugerujesz, ze Cacek przekupil PKOL?
teraz to wszystko jest możliwe. Jak byli w stanie przekupić kilka meczy to czemu ie PKOL?

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
ODPOWIEDZ