Akademia Ekonomiczna w Katowicach-AEK
- MarcinB
- Juventino
A są w Katowicach i jeśli są jakieś boiska ze sztuczną murawą
Jakieś "orliki" rządowe :oops: lub tartanowe
hehe. Oprócz tego osiedla co mówisz są jeszcze jakieś inne warte polecenia
Chodzi mi o najlepsze osielda
Pozdro

Pozdro
- steru
- Qualità Juventino
Jasne, że są miejsca w których można pograć w piłkę. Blisko Akademii Ekonomicznej ( jeden przystanek tramwajem ) jest ośrodek sportowy Słowian ( ludzie z Katowic z tego forum chyba właśnie na nim grają ). Co do innych miejsc to znajdą się jakieś "wolnostojące" boiska lub boiska szkolne. Katowice są duże więc coś się znajdzie.
Co do innych osiedli to w pobliżu Akademii jest ich kilka, ale nie mam żadnych doświadczeń z nimi związanych więc ciężko mi się wypowiadać.
Znalazłem zdjęcie z wyżej wspomnianego Słowiana :

Co do innych osiedli to w pobliżu Akademii jest ich kilka, ale nie mam żadnych doświadczeń z nimi związanych więc ciężko mi się wypowiadać.
Znalazłem zdjęcie z wyżej wspomnianego Słowiana :

- tabo89
- Juventino
- steru
- Qualità Juventino
Na ekonomię się kolega wybiera a z liczeniem coś marniemarcinb1989 pisze:Ja za to byłem dzisiaj 8) Wszystko poszło gładko i sprawnie. Czyli będzie nas tylko 2 z JP :twisted:

Ja też studiuję na AE.
@ tabo89, marcinb1989 - Gratuluję wyboru

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
To nie tylko Twoje zdanie;) Katowice rozwijają się bardzo prężnie i jeśli chodzi o tą kwestie to są w ścisłej czołówce w Polsce. Stolica Śląska to już nie tylko węgiel, zanieczyszczenia itp.tabo89 pisze:nie bywam w naszej stolicy (mówie tu o Kato) zbyt często ale to co Ty mówisz to są takie stereotypy spowodowane chyba przemysłem i kopalniami ze jest brudno i jak to mówisz miasto jest "zapylone"
a w rzeczywistości Katowice rozwijaja się moim zdaniem bardzo szybko i bardzo sprawnie
Ja Ci powiem na jakiej nie mieszkać- Kostuchna. Mieszka tam Radek. Nie trudno się więc domyślić, że patologia.marcinb1989 pisze:Powiedzcie mi, jakie byście polecili dzielnice do zamieszkania 8)
- tabo89
- Juventino