Wasze ulubione kluby przed Juve
- Sapo
- Juventino
W moim sercu jest tylko JUVENTUS ale moge powiedziec ze sympatyzuje (tj. sledze wyniki, ogladam mecze gdy mam okazje) z Celticiem, Legia, podoba mi sie takze gra Arsenalu i Man Utd - maja swietna mlodziez, ale jak juz mowlem - w moim sercu tylko JUVE 

- mati888
- Juventino
Moja miłość do Juve(wtedy jeszcze nie myślałem,że to się aż tak rozwinie)rozpoczęła się od momentu, kiedy to po namówieniu rodziców przez moich starszych braci (miałem z 6-7 lat) dostałem koszulkę Alexa(reprezentacyjną-jeszcze grał z 10). Na początku nie wiedziałem o nim nic... z czasem dowiedziałem się,że gra w Juve, że jest kapitanem...później transfery Treze, Pavla, Gigiego, o Juve dowiadywałem się coraz więcej i więcej...Teraz mam 16,5 roku, moja miłość jest przeogromna, jednakże sympatyzuję(i tylko tyle) Arsenalowi...zwłaszcza z Henrym w składzie...teraz już mniej, ale lubię też ManU...a z Polski? Zaprzyjaźniona z Juventusem Legia...a poza tym...Amatorski GKS Ryś Laski, w którym gram(oczywiście w juniorach) seniorzy są w okręgówce, także nic ze sobą nie koliduje(może poza Arsenalem i ManU)
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Okoni
- Juventino
Przed Juve nie miałem żadnego ulubionego klubu :-D .Dlatego, że jak byłem mały i głupiutki to oglądałem mecze na takiej zasadzie np.
AC Milan gra z Manchesterem United.Milan jest z Włoch, a Man Utd z Anglii no i np. wtedy wolałem Włochy i kibicowałem Milanowi.
Ale w następnym meczu kiedy Milan np. grał z Barceloną to myślałem Milan jest z Włoch, a Barca z Hiszpanii wtedy np. wolałem Hiszpanię i kibicowałem Barcelonie więc stałego ulubionego klubu nie miałem :-D .
AC Milan gra z Manchesterem United.Milan jest z Włoch, a Man Utd z Anglii no i np. wtedy wolałem Włochy i kibicowałem Milanowi.
Ale w następnym meczu kiedy Milan np. grał z Barceloną to myślałem Milan jest z Włoch, a Barca z Hiszpanii wtedy np. wolałem Hiszpanię i kibicowałem Barcelonie więc stałego ulubionego klubu nie miałem :-D .
- Brutalo
- Juventino
Ja jak byłem całkiem mały.... 8) to jarałem się strasznie Widzewem Łódź z Citko i Gęsiorem na czele :lol: chociaż jestem z Torunia znałem cały skład itd, ale od 20.05.1998, kiedy to na Amsterdam ArenA Juve przegrało finał CL z Realem
istnieje dla mnie jako FANA jeden klub-Juventus.
Z racji tego, że interesuje się piłką jako całym sportem regularnie(tzn codziennie) sprawdzam info ze wszystkich lig i newsy najlepszych drużyn, a także oglądam najlepsze mecze (szlagiery) poszczególnych lig, to jednak "to COŚ" czuje tylko kiedy wtedy, gdy oglądam mecze Juve 8)
Pozdro dla wszystkich wiernych kibiców i w Serie A, czy Serie B :!: Nasze i tak będzie górą!!!
Z racji tego, że interesuje się piłką jako całym sportem regularnie(tzn codziennie) sprawdzam info ze wszystkich lig i newsy najlepszych drużyn, a także oglądam najlepsze mecze (szlagiery) poszczególnych lig, to jednak "to COŚ" czuje tylko kiedy wtedy, gdy oglądam mecze Juve 8)
Pozdro dla wszystkich wiernych kibiców i w Serie A, czy Serie B :!: Nasze i tak będzie górą!!!
- Dybala 4ever
- Juventino
Ja od zawsze kibicowałem Juve- jak widziałem ze jest ich mecz w tv od razu ogladałem, chociaz pamietam kiedys podobał mi sie Bayern czy inne niemieckie kluby, a poza tym z Serie A lubie Cagliari- jakos nie wiem czemu ich lubie, mam nadzieje ze sie utrzymaja w Serie A bo przynajmniej 1 druzyna z Sardynii jest, a poza tym wielu piłkarzy sie wypromuje jak np. Suazo, szkoda ze nie gra u nas :doh: bo to chyba najszybszy zawodnik Serie A, był kiedyś zawodowym sprinterem nawet :lol:
- ozi(Forza_Juve)
- Juventino
tez przed Juve, uwielbiałem Widzew, wtedy była Citkomaniabloktorun pisze:Ja jak byłem całkiem mały.... 8) to jarałem się strasznie Widzewem Łódź z Citko i Gęsiorem na czele :lol:

final z Borussia niestety przegrany, ale dla mnie byl to jedne z wazniejszcych meczoww moim zyciu. od wtedy zaczela sie moja milosc do Bianconerich i trwa nieprzerwanie do dzisiaj i bedzie trwala wietrznie. pozdrawiam wszystkich fanow Juve

Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
- Motor
- Juventino
Jak prawie zawsze kibicowałem Juve, a tak to np. Liverpool ma fajniejsze koszulki od Realu kibicuje Liverpoolu.
Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
- juve1986
- Juventino
Juventus od zawze numer 1... - lubie też Ajax Amsterdam, z angielskich podoba mi się styl gry Arsenalu...
jeśli chodzi o niemiecką lige... wole od Bayernu - Werder...
z Hiszpanii, kiedyś bardziej sympatyzowałem z Barceloną (gdy grało tam kilku Holendrów, np. Cocu...), teraz z ligi hiszpańskiej wole Real Madryt (w Realu gra 4 Holdenrów w Barcelonie 0...).
jeśli chodzi o niemiecką lige... wole od Bayernu - Werder...
z Hiszpanii, kiedyś bardziej sympatyzowałem z Barceloną (gdy grało tam kilku Holendrów, np. Cocu...), teraz z ligi hiszpańskiej wole Real Madryt (w Realu gra 4 Holdenrów w Barcelonie 0...).
- Marcello Lippi
- Juventino
A ja zawsze byłem za JUVENTUSEM TURYN I ŻADNYM INNYM KLUBEM.
Pamiętam jeszcze czasy gry w Juve takich tuzów jak Zizou czy Gianluca Vialli,czy też początki ADP10.
JUVE PER SEMPRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pamiętam jeszcze czasy gry w Juve takich tuzów jak Zizou czy Gianluca Vialli,czy też początki ADP10.
JUVE PER SEMPRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja jak byłem małym chłopczykiem i kopałem piłkę przed siebie i nie wiedziałem do czego ona służy to dostałem jakąś tam fife ;P
Zagrałem Schalke 04 i to był moj pierwszy klub ,który pokachałem
Ale kiedy to było ,Od 8 lat tylko Juve po nim Szalke
Zagrałem Schalke 04 i to był moj pierwszy klub ,który pokachałem

Ale kiedy to było ,Od 8 lat tylko Juve po nim Szalke

- Radek_88
- Qualità Juventino
Skoro pamietasz te czasy, to powinienes tez wiedziec, jak nazywa sie klub ktoremu kibicujesz. Bo ciut smiesznie to wszystko brzmi.Marcello Lippi pisze:A ja zawsze byłem za JUVENTUSEM TURYN I ŻADNYM INNYM KLUBEM.