JUVENTUS 0-1 Piacenza
- Brutalo
- Juventino
Od rana miałem złe przeczucie... naprawdę 8) pamiętajmy że to mecz sparingowy... ale... skromne 3:0 było by lepiej widziane...
- zenek gepardovic
- Juventino
spokojnie panowie przegrana w sparingu moze być plusem i oznaczać że Secco i Blanc kupią kogoś jeszcze a nie zakończyć już transfery na to mercato :think:
JUVE is the best!!!
- Venomik
- Juventino
:rotfl:
Kolega wyżej widzę mało zna realia piłki nożnej
Jedynymi meczami przedsezonowymi jakimi się przejmuje to potyczki z Interem i Napoli. Reszta mi zwisa. Możemy dostawać i po 3-0 od drugoligowca.

Jedynymi meczami przedsezonowymi jakimi się przejmuje to potyczki z Interem i Napoli. Reszta mi zwisa. Możemy dostawać i po 3-0 od drugoligowca.
Dirty mind
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
No jeżeli ta porażka sprawi, że Secco uda się po rozum do głowy i kupi graczy sensownych to po raz pierwszy w życiu będę zadowolony z porażki naszychzenek gepardovic pisze:spokojnie panowie przegrana w sparingu moze być plusem i oznaczać że Secco i Blanc kupią kogoś jeszcze a nie zakończyć już transfery na to mercato

Ale znając życie to komentarz Ranieriego i zarządu będzie taki jak zwykle. "Nic się nie stało, chłopaki walczyły, było ciężko, a Piacenza to przecież godny nas rywal..."
- sisman
- Juventino
Zagadzam się z Tobą. W tamtum sezonie przegrywaliśy z Sunderlandem, Newcastle, a Inter o ile pamiętam 5-0 z Barceloną... i miało to wpływ na sezon?Venomik pisze::rotfl:
Day after day I'm getting better and better.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie stać. Poza tym, nawet jeśli stronę byłoby na to stać to i tak byśmy nie wykupili tego pakietu bo nie jest to wydatek serwisu. Jeżeli ktoś z redakcji będzie miał JC to tylko i wyłącznie na potrzeby własne i za własne pieniądze, jeżeli będzie wykorzystywać to do działania JP to będzie to tylko i wyłącznie jego własna, nieprzymusowa wola.gość_wdom pisze:A to, że chyba stać was na wykupienie pakietu Membership na juventus.com i oglądanie Juve Channel by prowadzić relację.Co w związku z tym?
kretyn.comgość_wdom pisze:Żal.co.ukJednak wstępna odpowiedź brzmi: nie.
Zacznij regularnie wpłacać pieniądze na nasze konto i pomagać w tworzeniu serwisu, to wtedy może pomyślimy o Twoim prawie do jakichkolwiek wymagań.gość_wdom pisze:Nie, tego jednak wymagam od NAJWIĘKSZEJ strony Juve w Polsce.
Naucz się, wtedy będziesz mógł przeprowadzić relację dla wszystkich siniore.gość_wdom pisze:Może byście to tłumaczyli bo włoskiego nie znam!
- Bobeknaklo
- Juventino
Prawie skopiowałem ten link 
Kolega się zarejestrował i myśli że to coś wielkiego, co daje mu prawo do wszystkiego

Kolega się zarejestrował i myśli że to coś wielkiego, co daje mu prawo do wszystkiego
- stahoo
- Juventino
Mi nie przeszkadza nawet jakbyśmy przegrali z kolegami z Mediolanu i Neapolu 8) Liczy sie, aby zespół był dobrze przygotowany do nowego sezonu, żebyśmy znali wady i zalety naszej drużyny. Żebyśmy wiedzieli co jest jej najsłabsza stronę. Najwazniejsze żeby wiedział to trener.Venomik pisze::rotfl:
MMMMMMMOOOOOOOOOGGGGGGGGGGIIIIIIIIIIIIIIIII WWWWWWWWWWWWRRRRRRRRRRRÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RANIERI WWWWWWWWWWWWWWWWWOOOOOOOOOOOOOOOOONMNNNNNNNNNNNNNN!!
(żart)
- juventustube
- Juventino
Juventus - Piacenza 0-1
http://www.juventustube.com/play.php?vid=15048
Intervista a Ranieri
http://www.juventustube.com/play.php?vid=15049
http://www.juventustube.com/play.php?vid=15048
Intervista a Ranieri
http://www.juventustube.com/play.php?vid=15049
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Niby w Świat idzie wyniki ale nie na tym szczeblu przygotowań. Porażki się nie spodziewałem, ale cóż, osobiście nie widzę duetu Treze- Amauri, ale to pewne, e nie bedą grali razem z przodu. Mam nadzieję,że brazylijczyk się już nie wystrzelał.
Czekam z niecierpliwością na kolejny sparing. W tym roku czekają nas EL.do LM, więc formę musimy doszlifować wcześniej niż zwykle :twisted:
Czekam z niecierpliwością na kolejny sparing. W tym roku czekają nas EL.do LM, więc formę musimy doszlifować wcześniej niż zwykle :twisted: