Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- Pawel1897
- Juventino
Wiesz to zalezy moim zdaniem lepiej traktuja cie jak sie wyslisz tradycyjnie poczta np do lyonu napsiaelm poczta i dostalem bardzo fajny zestawNicolas pisze:Pan od dużej kolekcji.
Możesz mi powiedzieć co wysyłałeś meilem?? Bo narazie brak kasy a meile bym powysyłał

- Tom@s
- Juventino
Witam, dzisiaj dostałem z szwedzkiej federacji zdjęcie całej drużyny z nadrukowanymi autografami, i 2 pocztówki z Henrikiem Larssonem i Zlatanem Ibrahimoviciem, z nadrukowanymi autografami

Kod: Zaznacz cały
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/f40d2b75353b5648.html
Kod: Zaznacz cały
http://www.iv.pl/view/216967.html
- Pawel1897
- Juventino
Od Chelsea sie raczej nie doczekasz kilku moich znajomych pisalo i nic ale trzymam kciukiNicolas pisze:Yeee list od Premierleague (federacji)
Naklejki, i odznaka fajne
I i od Bayeru Leverkusen 3 oryginalne autografy:
Bernda Schneidera
Sergeja Barbareza
Dmitry Bulykin
Yeee czekam jeszcze na paczkę od Schalke, Chelsea, Liverpoolu(pisane listy ręcznie)

- 19wisnia92
- Juventino
Ja dzisiaj list z
Lecha Poznań ( plakat całej drużyny, list z podziękowaniami, terminarz meczów, i 2 programy meczowe " Heeeej Lech" z zeszłego sezonu
Z Federacji czeskiej zdjęcia wszystkich piłkarzy z reprezentacji ( bez autografów)
i list z Bayeru Leverkusen a w nim zdjęcia
- Bernd Schneider
- Sergej Barbarez
- Dmitry Bulykin
i ich oryginalne autografy
Lecha Poznań ( plakat całej drużyny, list z podziękowaniami, terminarz meczów, i 2 programy meczowe " Heeeej Lech" z zeszłego sezonu
Z Federacji czeskiej zdjęcia wszystkich piłkarzy z reprezentacji ( bez autografów)
i list z Bayeru Leverkusen a w nim zdjęcia
- Bernd Schneider
- Sergej Barbarez
- Dmitry Bulykin
i ich oryginalne autografy

FORZA JUVE!!!
- 19wisnia92
- Juventino
Do Lecha meilem wysyłałem :-D
FORZA JUVE!!!
- djkg6
- Juventino
ja dzisiaj otrzymałem od drużyny NFL Arizona Cardinals:
- list z podziękowaniami
- bardzo fajna naklejka na szybę z logo drużyny:-D
- rozkład wszystkich meczy tej drużyny
po meilu
- list z podziękowaniami
- bardzo fajna naklejka na szybę z logo drużyny:-D
- rozkład wszystkich meczy tej drużyny
po meilu
- djkg6
- Juventino
dzisiaj dwie przesyłki:
- od Scuderia Toro Rosso F1 Team- pocztówki z autografami kierowców tego teamu (oryginalne! czarnym markerem!); po liście zwykłym, drugi raz mi przysłali to samo, nie wiem czemu...
- od Williams F1 Team- i tutaj hit- coś w rodzaju podręcznika Formuły 1: mapki wszystkich torów F1 (do każdego toru komentarz Bernda Maylandera- ten facet co kieruje safety car), regulamin F1, wyjaśnienia co znaczą poszczególne flagi, wymiary bolidów i ich części, wyjaśnieni z czego dokładnie jest zbudowany bolid, aerodynamika w F1, historia F1, w tej książce jest po prostu wszystko o Formule 1
; po liście zwykłym, odpisali po miesiącu
- od Scuderia Toro Rosso F1 Team- pocztówki z autografami kierowców tego teamu (oryginalne! czarnym markerem!); po liście zwykłym, drugi raz mi przysłali to samo, nie wiem czemu...

- od Williams F1 Team- i tutaj hit- coś w rodzaju podręcznika Formuły 1: mapki wszystkich torów F1 (do każdego toru komentarz Bernda Maylandera- ten facet co kieruje safety car), regulamin F1, wyjaśnienia co znaczą poszczególne flagi, wymiary bolidów i ich części, wyjaśnieni z czego dokładnie jest zbudowany bolid, aerodynamika w F1, historia F1, w tej książce jest po prostu wszystko o Formule 1