Jorge Andrade

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
goly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2008, 17:42

Ale Pech!!! Kurcze niemożliwe jak można mieć aż takiego pecha! Przecież Andrade to świetny obrońca i bardzo na niego liczyłem w tym sezonie a tu bach kolejna kontuzja. Cos mi się zdaje ze Andrade może nie wytrzymać psychicznie i zakończyć karierę...Andrade trzymaj się!!!

Cube - fan Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2008, 18:22

Szczerze mówiąc to jestem bardzo niemile zaskoczony tą informacją, początkowo myślałem, że może to jakaś lekka kontuzja, ale komunikat na oficjalnej stronie Juve mnie przekonał... Teraz nadzieja w Mellbergu, bo chociaż nasza obrona nie grała jakoś przeraźliwie słabo w zeszłym sezonie, to jednak liczyliśmy chyba wszyscy, że powrót Andrade sporo wniesie do naszej drużyny...

ballack13

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 lipca 2008, 18:27

no to lipa straszna
bo 2 sezony bez piłki hmm bedzie ciezko malo kto sie podniosl po takich kontuzjach - no Larssona ale tak to ciezko

Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 lipca 2008, 18:47

Pech, wielki pech..
Dostepny bedzie za kolejny rok, chodz nie wiadomo czy znowu nie odnowi sie mu kontuzja oraz czy nadal bedzie prezentowal forme z przed kontuzji. Tylko wielcy podnosza sie po takich kontuzjach.
Ja zycze mu jak najlepiej.

ballack13

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 lipca 2008, 18:49

hmm troche Juve ma pecha bo własnie mi sie przypomniało że wczesniejsze sezony mielismy to samo z Salasem ;/

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2008, 19:52

Na samym początku miałem nadzieję, że to jakaś plotka. Po tym co napisali na oficjalnej stronie humor znacznie mi się pogorszył. Liczyłem na to, że Andrade powalczy o pierwszy skład, a tu kolejna poważna kontuzja (a właściwie ciąg dalszy poprzedniej). Naprawdę smutna wiadomość, zarówno (a właściwie przede wszystkim) dla Portugalczyka jak i Juventusu.

Cóż napisać ? Życzę udanego kontynuowania kariery po wyzdrowieniu - jeżeli obrońca w ogóle się tego podejmie.

Niasty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2008, 20:55

Naprawde trzeba mieć pecha,nawet nie wyobrażam sobie jak on się teraz czuje.
Podpisal z nami 3-letni kontrakt z tego prawdopodobnie dwa lata ma już stracone.
Wiele wskazuje na to że środek naszej defensywy będzie wyglądał tak samo jak w poprzednim sezonie czyli Chiellini - Legro,no chyba ze zaskoczy nas ktoś z dwójki Mellberg - Knezevic.Raczej pozycja Kielona jest niepodwarzalna .
Naprawde liczyłem ża Andrade będzie naszym filarem w tym sezonie... :roll:

Obrazek
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 12 lipca 2008, 20:59

Zagrać w przeciągu dwóch sezonów 4 mecze to nie lada wyczyn. Szkoda mi chłopaka, ale co mogę zrobić. Niech już lepiej skończy karierę, bo to nie ma sensu, szkoda zdrowia, po prostu...

Obrazek
Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 lipca 2008, 21:37

zoff pisze:Zagrać w przeciągu dwóch sezonów 4 mecze to nie lada wyczyn. Szkoda mi chłopaka, ale co mogę zrobić. Niech już lepiej skończy karierę, bo to nie ma sensu, szkoda zdrowia, po prostu...
Wcale nie :wink: . Wiem, ze to inna klasa ale.. w kadrze Widzewa znajduje sie taki pilkarz jak Sebastian Madera. Dwa razy lamal wiezadla krzyzowe, pauzowal ponad 2 lata. Jednak w tym okresie przygotowawczym jest w pelni dyspozycji trenera i stara sie o miejsce w skladzie.

Oczywiscie zerwane wiezadla krzyzowe to jedna z gorszych kontuzji w zyciu pilkarza ale.. I z tego mozna wyjsc, skoro slaby polski pilkarz mogl.. To Andrade rowniez moze wyjsc na prosta. Chlopak poprostu potrzebuje wsparcia od zarzadu i kibicow.

drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2008, 21:38

jak pech to pech :( miał być naszym najlepszym środkowym obrońcą... chłopak ze szkła... to teraz potrzebujemy nowego światowej klasy obrońcy :angry:

Obrazek
krystiank

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2008, 21:44

no zarzadzik do roboty i porzadnego obrońce kupic albo tego Ivanovica wypożyczyc bo to juz sie parodia wsio staje !

Niasty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2008, 21:51

no zarzadzik do roboty i porzadnego obrońce kupic

A po co?Jest Chiellini.Legro,Knezevic,Mellberg.Od biedy Grygera może też grac na środku.
Srodek mamy skompletowany.

Obrazek
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 12 lipca 2008, 22:38

Niasty pisze:
no zarzadzik do roboty i porzadnego obrońce kupic

A po co?Jest Chiellini.Legro,Knezevic,Mellberg.Od biedy Grygera może też grac na środku.
Srodek mamy skompletowany.
Ty chyba w szoku jesteś.

Obrona to jest zdecydowanie nasza najsłabsza formacja. Potrzeba jeszcze jednego zawodnika, który stałby sie opoką naszej formacji defensywnej. Wiem, że jest Chiellini, ale to jak na przyszły sezon może okazać się za mało...

Obrazek
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2008, 22:42

Liczylem na Andrade... Liczyłem bardzo... Teraz nie wiem co zrobić :? Nie zgadzam się z Tobą Niasty. Melberg jest dobry, ale ja widziałem w nim zmiennika. To Kieon z Andrade mieli tworzyc środek nie do przejścia. No ale kogo teraz byśmy mieli kupić na środek? I wogole czy zarzad chciałby kupić...? Chyba nie... Tak więc cała nadzieja, że Szwed będzie godnie reprezentowac barwy Juve. Ehh...

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2008, 22:51

Tak jak przewidziałem. Andreade ma kontuzję. Nie wiadomo kiedy wróci i czy w ogóle wróci. Wielka szkoda, ale cóż trzeba szukać kolejnego obrońcy, bo nie wyobrażam sobie Juventusu w LM grającego Knežević'em ,albo Legro w obronie :roll:

Teraz zostaje nam tylko trzymać kciuki za zarząd. Do boju panowie za obrońcę i za pomocnika, na których w Juve czekamy !

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
ODPOWIEDZ