co sądzicie o Freddy adu??
- miloo7
- Juventino
miałem własnie dac ten temat po tym co przeczytałem o nim w przegladzie uwarzam ze to talent na miare pelego majac 14 lat podpisal kontrakt reklamowy z nike na sume 1 miliona , w trwajacych mistzrostwach swiata U-17 strzelił w 2 meczach 4 bramki a usa jako pierwsza awansowała do 1/4 finału .Interesuje sie nim manu ale bedzie mógł zagrac dopiro gdy bedzie miał 16 lat .P>s jego mama odrzuciła juz oferte interu!!!!!!!!!!!!
- RadeKas
- Juventino
No ja sobie oglądałem mecz U-17 USA- Korea. Komentator sie nim podniecał cały czas, a ja na to z przymróżeniem oka patrzyłem. A tu nagle skubaniec minął 3 koreańców i bramkaża i goal strzeliuł. Normalnie mi szczęka opadła :shock: :shock: :shock: . Potem wyłączyłem, ale słyszałem że dołożył jescze 2 gole :shock: :shock:
srali muszki będzie wiosna
- RUDI
- Juventino
Z tego co slyszalem to "experci" mowia ze Ronaldo i Pele w jego wieku mogli pomazyc o takich umiejetnosciach. Czas pokarze jesli bedzie dorbze prowadzony , nie uderzy zadna sodowka to rzeczywiscie objawi sie nam nowy talent
FORZA JUVE
- Ironek
- Juventino
W kilku moich wypowiedziach już o nim wspominałem, moim zdaniem jest to największy talent piłki nożnej w historii i bardzo bym chciał żeby JUVENTUS sobie go zaklepał i podpisał z nim kontrakt, a narazie by się ogrywał w CHICAGO FIRE (bo tam obecnie gra), a do JUVE by przeszeł powiedzmy za 3 lata i już by nie było spekulacji kto ma NEDVEDA zastąpić. POWODZENIA FREDDY. Ostatnio też słyszałem o 14 letnim piłkarzu, który gra w SPORTINGU LIZBONA B nazywa się FABIO PAIM i moim zdaniem też jest wart uwagi.!!! 

- JUVEFANE_10
- Juventino
moim zdanie m trafi do Manu lub Realu
JESTEM OSZUSTEM
- miloo7
- Juventino
Marcin-IRONEK pisze:W kilku moich wypowiedziach już o nim wspominałem, moim zdaniem jest to największy talent piłki nożnej w historii i bardzo bym chciał żeby JUVENTUS sobie go zaklepał i podpisał z nim kontrakt, a narazie by się ogrywał w CHICAGO FIRE (bo tam obecnie gra), a do JUVE by przeszeł powiedzmy za 3 lata i już by nie było spekulacji kto ma NEDVEDA zastąpić. POWODZENIA FREDDY. Ostatnio też słyszałem o 14 letnim piłkarzu, który gra w SPORTINGU LIZBONA B nazywa się FABIO PAIM i moim zdaniem też jest wart uwagi.!!!
a szczególnie dobrze ze zagra w jednej druzynie ze stoiczkowem
- Bruńo
- Milanista
Moim zdaniem jest on zbyt mlodym pilkarzem zeby mowic ze jest dobry.
Najwazniejsze dla niego powinny byc teraz treningi a nie spoczywanie na laurach i wysluchiwanie jaki to dobry on nie jest.Jeszcze mu woda sodowa uderzy do glowy i bedzie po talencie.
Najwazniejsze dla niego powinny byc teraz treningi a nie spoczywanie na laurach i wysluchiwanie jaki to dobry on nie jest.Jeszcze mu woda sodowa uderzy do glowy i bedzie po talencie.
Wole Milan , ale Juve tyz cenie bo to poukladany klub (nie jak inter roma i inne).
- Alexxxxx
- Juventino
Powiedziawszy Może on jest dobry. Ale najwiekszym talentem na europe jest 18-latek Christiano Ronaldo,który przeszedł z Benfici do MNU.Ludzie obejzyjcie sobie mecz z nim. Zobaczycie oczy wam z orbit wyjdą. On jest super :!:Teraz awansował u mnie tak wysoko, ze jest w pierwszej dziesiątce,a o to jest trudnooo...kouba pisze:moim zdaniem to talent na miare Ronaldo!!
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Gianluigi
- Juventino
Ja nie byłbym taki pewny ze on ma 14 lat . Dla mnie on wyglada na 18 . Kazdy wie jakie przekrety robią Afrykanczycy z wiekiem pilkarzy ,ale i tak jest wielkim talentem . Jak ktos mu w glowie nie namiesza to bedzie z niego wielki pilkarz.
Sempre a Solamente Juventus!!!
- bleblok
- Juventino
Tez chętnie zobaczyłbym go w juve ale niestety raczej małe są na to szanse...chłopak sam mówił ze jego ulubione kluby bo manutd i real, i po odejściu davida b. To on woli real bo tam grają tacy piłkarze jak zidane figo czy ronaldo. A odmówił interowi bo na razie jego matka wszystkim odmawia... ale podobno alex ferguson już czaruje jego matkę :P a żeby w tym wieku mógł gdzieś przejść to chyba jego rodzina musiałaby się przeprowadzić np. do manchesteru czy madrytu (chodź wołałbym do turynu :P) na forum manutd.pl jest już o nim topic i jest tam ciekawy link gdzie dużo o nim jest napisane...
edit
http://sportsillustrated.cnn.com/si_onl ... 03/freddy/ troche o nim po angielsku
http://www.manutd.pl/forum/viewtopic.ph ... rz&start=0 - ten topic na forum mantud.pl o ktorym wspomiinalem
edit
http://sportsillustrated.cnn.com/si_onl ... 03/freddy/ troche o nim po angielsku
http://www.manutd.pl/forum/viewtopic.ph ... rz&start=0 - ten topic na forum mantud.pl o ktorym wspomiinalem