Mezzocorona 1-7 JUVENTUS
- Sapo
- Juventino
Ogolnie jestem zawiedziony meczem :? O ile w pierwszej polowie jakos trzymalismy poziom (tylko 5 bramek Amauriego, fatalny transfer jak dla mnie) to w drugiej polowie potrafilismy strzelic tylko dwie bramki
Jakby tego bylo malo tego dalismy sobie wbic jedna bramke
Miejmy nadzieje, ze z Piacenza pojdzie nam lepiej bo dzis bylo nieciekawie.
:lol:

- Bianconeri23
- Juventino
To samo myślę w ogóle jak można było sprowadzać Amauriego skoro jest w tak fatalnej dyspozycji. Ale jedna pochwała się należy Molinaro zdołał dośrodkować tak aby Amauri strzelił bramkęSapo_JuveFan pisze:Ogolnie jestem zawiedziony meczem :? O ile w pierwszej polowie jakos trzymalismy poziom (tylko 5 bramek Amauriego, fatalny transfer jak dla mnie) to w drugiej polowie potrafilismy strzelic tylko dwie bramkiJakby tego bylo malo tego dalismy sobie wbic jedna bramke
Miejmy nadzieje, ze z Piacenza pojdzie nam lepiej bo dzis bylo nieciekawie.
:rotfl:

- FalsoVero
- Juventino
Cieszy wynik tylko trzeba przyznać, że przeciwnik to amator... Cieszą bramki Pasquato i Esposito a także bramki Amauriego. Smuci natomiast wbicie jednej bramki ...
Czekam z niecierpliwością na pojedynki z zespołami które prezentują o wiele wyższy poziom np mecz z ManU a nawet z Piacenzą
Czekam z niecierpliwością na pojedynki z zespołami które prezentują o wiele wyższy poziom np mecz z ManU a nawet z Piacenzą
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- bolec_juve
- Juventino
Bianconeri23 pisze:bolec_juve pisze:A powiedział by mi ktoś gdzie mecza oglądacie?Chociaż jakąs relacje Live?!! :!::!:
:!:
![]()
A ogólnie to Amauri chyba se troche popsuł Humor Alexowi i Davidowi teraz obaj będe musieli sie przyłożyć i to wiadomo lepiej dla nasBianconeri23 pisze:Ranieri na pewno nie będzie wystawiał częściej Vicenzo i Amauriego niż Alexa i Trezegola
Nie dokońca mnie zrozumiałeś chodziło o to że Amauri jak tak bedzie grał może sobie zapewnić miejsce w podstawie a wtedy najprawdopodobniej bedzie jeszcze jedno miejsce (nie sądze abyśmy grali 4-3-3) dla któregoś z pozostałych napastników tak więc i Alex i David i nawet Vincenzo będą musieli ciężko pracować i konkurować ze sobą o to miejsce.Oczywiście Amauri po jednym występie z drużyną z C2 też nie może być nieczego pewny ale zobaczymy.
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
- Vincitore
- Juventino
Kolega wyżej chyba nie wyczuł żartu
.
Co do meczu no to wiadomo, pierwszy sparing, skład eksperymentalny. Brawo do Amauriego, niby to tylko amatorzy ale chciał od razu się pokazać z jak najlepszej strony.
PS: RANIERI MUSI ODEJŚĆ!

Co do meczu no to wiadomo, pierwszy sparing, skład eksperymentalny. Brawo do Amauriego, niby to tylko amatorzy ale chciał od razu się pokazać z jak najlepszej strony.
PS: RANIERI MUSI ODEJŚĆ!
- Bobeknaklo
- Juventino
No moje to Amauri może się wbić do pierwszego składu i nie mam nic przeciwko. Wiadomo, że Alex już ma swoje lata i na pewni nie zagra całego sezonu ze względów fizycznych - wytrzymnałośc, no bo to wytrzyma 50 meczów w sezonie. Wiadomo nikt, ale Alex tym bardziej. Nie gra już tak jak kiedyś. Jakiś młodzików bym chętnie widział w kadrze na sezon ale jedynie pod warunkiem, że będą mieli szanse zagrać. Jeżeli mają trenować i oglądać mecze z ławki to nie.
Ciekawe jak zagrał Ekdal, może też mogłby powalczyć o pierwszy skład. Nie jestem za wypożyczaniem go, lepiej żeby walczył z innymi o skład i dostałwał dużo szans do gry u nas, na wyższym poziomie. np na wyspach już 18 latkowie grają w podstaiwe i o wiele lepiej zawodincy na tym wyjdą. A my wypożyczamy zawodnika kilka lat i sprowadzamy go jak ma 22 - 23 ja to ma miejsce teraz z De Ceglie, Giovinco, Marchisio, no w przypadku Marchisio to różnie można interpretować bo grał w Serie B ale to nie to samo.
Ciekawe jak zagrał Ekdal, może też mogłby powalczyć o pierwszy skład. Nie jestem za wypożyczaniem go, lepiej żeby walczył z innymi o skład i dostałwał dużo szans do gry u nas, na wyższym poziomie. np na wyspach już 18 latkowie grają w podstaiwe i o wiele lepiej zawodincy na tym wyjdą. A my wypożyczamy zawodnika kilka lat i sprowadzamy go jak ma 22 - 23 ja to ma miejsce teraz z De Ceglie, Giovinco, Marchisio, no w przypadku Marchisio to różnie można interpretować bo grał w Serie B ale to nie to samo.
- Kamil_on
- Juventino
Czy bramki z tego spotkania są już dostępne w sieci ?/ Jeśli ktoś je posiada lub dysponuje linkami, to proszę o umieszczenie w tym temacie
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
No zobaczymy. Może będzie to przełomowy sezon, kiedy ostro bić do pierwszego składu będą gracze pokroju Esposito, Pasquato czy Ekdal
.
Zobaczymy jak Amauri poradzi sobie na tle nieco poważniejszych rywali. Może wbije bramki ManU czy Milanowi już w najbliższym czasie. A co do rozmowy z Marchisio to uważam, że chłopak ma potencjał na jednego z najlepszych defensywnych pomocników w lidze. Pokładam w nim duże nadzieje, po tym jak rok temu w Serie B przebojem wdarł się do pierwszej jedenastki Juventusu.
Myślę, że Juventus powinien odważnie wprowadzać takich graczy jak Marchisio, De Ceglie czy Pasquato, bo to oni w przyszłości będą stanowić o sile Juventusu.

Zobaczymy jak Amauri poradzi sobie na tle nieco poważniejszych rywali. Może wbije bramki ManU czy Milanowi już w najbliższym czasie. A co do rozmowy z Marchisio to uważam, że chłopak ma potencjał na jednego z najlepszych defensywnych pomocników w lidze. Pokładam w nim duże nadzieje, po tym jak rok temu w Serie B przebojem wdarł się do pierwszej jedenastki Juventusu.
Myślę, że Juventus powinien odważnie wprowadzać takich graczy jak Marchisio, De Ceglie czy Pasquato, bo to oni w przyszłości będą stanowić o sile Juventusu.
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2008, 21:34 przez zoff, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bobeknaklo
- Juventino
Ja też czekam i nic..
na www.juventustube.com nic
na www.youtube.com nic
bardzo jestem ciekaw wystepow pojedynczych graczy, Amauri to już sie mozemy domysleć że ładnie
Ale np Ekdal, jego postawa mnie bardzo ciekawi
Kibicuje mu
na www.juventustube.com nic
na www.youtube.com nic
bardzo jestem ciekaw wystepow pojedynczych graczy, Amauri to już sie mozemy domysleć że ładnie

Ale np Ekdal, jego postawa mnie bardzo ciekawi

- Brutalo
- Juventino
Czy ktoś ma może pomysł, jak można ściągnąć sobie na dysk ten skrót??
http://www.vecchiasignora.com/index.php ... 52151&st=0
http://www.vecchiasignora.com/index.php ... 52151&st=0
- tabo89
- Juventino
http://www.juventuz.com/forum/showthread.php?t=25348
sukcesywnie bedzie sie tutaj pojawialo wszystko także w wersji do sciagniecie
a co do samego meczu to ładnie = oby Amauri punktował tak też w ligach
wiadomo coś czy numer 8 to już ostatecznie nr Amauriego??
sukcesywnie bedzie sie tutaj pojawialo wszystko także w wersji do sciagniecie
a co do samego meczu to ładnie = oby Amauri punktował tak też w ligach

wiadomo coś czy numer 8 to już ostatecznie nr Amauriego??