Manchester Utd - Juventus - 06.08.08 - Bilety
- cozy
- Juventino
widze ze jestes online, dawaj na GG 35163, pisze do Ciebie ale nie odpowiadasz, mozna by bylo jechac samochodem, ale musialo by jechac przy najmniej 5 osob zeby na paliwko uzbierac.
A co do powrotu to wlasnie widze ze jest powrot na 7 rano wyjezdzajac tym 23 iles
hehe
Moze bedzie wiecej chetnych na wyjazd z londynu czy oklic na ten meczyk.
A co do powrotu to wlasnie widze ze jest powrot na 7 rano wyjezdzajac tym 23 iles

Moze bedzie wiecej chetnych na wyjazd z londynu czy oklic na ten meczyk.
- Franek1897
- Juventino
No to Juventini bede kolejnym ktory bedzie na tym meczu:D jak dobrze miec rodzine w Anglii:D tylko boli mnie to ze bede siedzial na trybunie MU:/ siostra mi taki bilet kupila... Ale wazne ze wogole bede na tym meczu:) heh to moze byc jedyna moja okazja wiec musicie mi to wybaczyc:) pozdro:)
"To moja walka, moje życie. Nigdy na dnie-zawsze na szczycie!!!"
- cozy
- Juventino
Najgorsze jest to ze nie mozna sie zarejetrowac na tej slabej stronie ManU 
Lipa na maxa, moza kupic bilet telefonicznie, ale zawsze lepiej jak sie widzi miejsce gdzie bedziesz siedzial i pozniej kupuje, tak jak jest na innych stronach ...

Lipa na maxa, moza kupic bilet telefonicznie, ale zawsze lepiej jak sie widzi miejsce gdzie bedziesz siedzial i pozniej kupuje, tak jak jest na innych stronach ...
- cozy
- Juventino
sluchajcie, ja jestem za, samochod mam, chec ogladania Juve na Old Trafford takie ze kurde mac, najgorzej jak pomysle o tej jezdzie 720 km w dwie stonki, zero browarka na meczu itd, to kurde sie nie chce 
Zobaczymy co zwyciezy.
W sumie ja mam dwie osoby na 100%, ja i moj koles.
Wiec jesli uzbieramy 5-6 osob z Londynu i okolic, to mozemy jechac.
Mysle jak na razie ze £50/60 na osobe w dwie strony to nie duzo, zalezy ile bedzie chetnych.
pozdro

Zobaczymy co zwyciezy.
W sumie ja mam dwie osoby na 100%, ja i moj koles.
Wiec jesli uzbieramy 5-6 osob z Londynu i okolic, to mozemy jechac.
Mysle jak na razie ze £50/60 na osobe w dwie strony to nie duzo, zalezy ile bedzie chetnych.
pozdro
- CzarnyZkultury
- Juventino
ej no nie ma nikogo z okolic Newcastle, Darlington i Middlesbrough ? jestem w desperacji bo nie mam z kim jechac a kurde sam szczerze mowiac troches sie pekam. za krotko jestem w anglii ;p