Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
borek99

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 lipca 2008, 20:15

Deil pisze:
borek99 pisze:Witam!
Ja ostatnio wysłałem sporo e-maili. Póki co odpowiedział mi Engel(że wyśle mi swój autograf), AZ Alkmaar, Ipswich Town, Hertha Berlin(że nie wysyłają pamiątek) oraz Maccabi Hajfa(wysłali mi na maila dwa informatory o swoim klubie, łącznie ok. 60 str., całość zajmuje 5 mb). Mam pytanie: Czy dostaliście od nich kiedyś coś takiego? :D
A kto to jest ten Engel? :) Chodzi o Jerzego? Czy to jakiś brytyjczyk? :D
:think: Jerzy rzecz jasna :lol:

Losiu_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2008, 20:36

Przeczytałem na wcześniejszych stronach że można wysłąc e-mailem mógłby mi to ktoś napisać jak to ma wyglądać ten list i czy po takiej wysyłce przez e-mail przysyłają paczki???Czy ktoś już dostał taką paczke bo wysłał e-maila??? :?: :?:

Deil

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 lipca 2008, 20:43

Losiu_10 pisze:Przeczytałem na wcześniejszych stronach że można wysłąc e-mailem mógłby mi to ktoś napisać jak to ma wyglądać ten list i czy po takiej wysyłce przez e-mail przysyłają paczki???Czy ktoś już dostał taką paczke bo wysłał e-maila??? :?: :?:
http://www.pamiatki.za.pl/wzory.html

2 POST:

Mam pytanie. Jak piszecie ulicę? Np. Sienkiewicza 21 czy Sienkiewicza street? :angry: :oops:

Losiu_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2008, 20:47

albo jak mam 33-133 Wał-Ruda to Wal-Ruda czy Wola Radłowska to Wola Radlowska????

*Birdman*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2008, 21:11

ta strona www.pamiatki coś tam cos tam to jawna zwała wzięłem z tamtad projekt i mi odesłali że jest nie poprawnie naopisane

JuVeJoZeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2008, 23:18

Ja <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> :lol: :rotfl:
Po raz kolejny apeluje: skonczmy juz ten cyrk i zamknijcie w koncu ten temat.

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2008, 01:13

Co ci to przeszkadza koleś. Naucz się pisać po pierwsze a po drugie sie uspokój. Są użytkownicy którzy chcą sie podzielić swoimi doświadczeniami

djkg6

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lipca 2008, 12:19

dostałem wczoraj od Timo Glocka: pocztówka z nadrukowanym autografem + list z podziękowaniami; po mailu

a teraz reszta spraw :) :
Bobek1991 pisze:Co ci to przeszkadza koleś. Naucz się pisać po pierwsze a po drugie sie uspokój. Są użytkownicy którzy chcą sie podzielić swoimi doświadczeniami
popieram
JuVeJoZeK pisze:Ja <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> :lol: :rotfl:
Po raz kolejny apeluje: skonczmy juz ten cyrk i zamknijcie w koncu ten temat.
nic ci się nie stanie jak nie będziesz zaglądał do tego tematu
*Birdman* pisze:ta strona www.pamiatki coś tam cos tam to jawna zwała wzięłem z tamtad projekt i mi odesłali że jest nie poprawnie naopisane
napisali ci że nie wyślą ci pamiątek jeśli piszesz do nich maila. musisz napisać zwykły list do klubu i wtedy ci coś prześlą, strona nie jest niczemu winna
Losiu_10 pisze:albo jak mam 33-133 Wał-Ruda to Wal-Ruda czy Wola Radłowska to Wola Radlowska????
bez polskich znaków pisz adres, przesyłka dojdzie do ciebie bez problemu

Losiu_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2008, 12:54

Dzięki a możesz podać e-mail do Timo Glocka i jeśli możesz jeszce inne e-maile jakie znasz????

Deil

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lipca 2008, 13:33

A moglibyście dać maila do STR?

JuVeJoZeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2008, 14:45

Podzielic sie dowiadczeniami? A jakie wy macie doswiadczenia? Zbieracie wszystkie smieci jakie wam przysla, w mailach piszecie 'prosze przyslijscie mi byle co, aby cos przyslac'. Ten temat zamienil sie w: 'dajcie maile skad cos dostaliscie', 'dajcie jakies wzory'. To nie jest juz smieszne, to jest zenujace.

djkg6

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lipca 2008, 14:57

Losiu_10 pisze:Dzięki a możesz podać e-mail do Timo Glocka i jeśli możesz jeszce inne e-maile jakie znasz????
info@speed-academy.de

a te inne maile to wystarczy poszukać w google
Deil pisze:A moglibyście dać maila do STR?
www.totorosso.com- poszukaj tu, to oficjalna strona zespołu
JuVeJoZeK pisze:Podzielic sie dowiadczeniami? A jakie wy macie doswiadczenia? Zbieracie wszystkie smieci jakie wam przysla, w mailach piszecie 'prosze przyslijscie mi byle co, aby cos przyslac'. Ten temat zamienil sie w: 'dajcie maile skad cos dostaliscie', 'dajcie jakies wzory'. To nie jest juz smieszne, to jest zenujace.
wierz mi, i tak twoje marudzenie nic nie da, tracisz tylko czas czytając ten temat i pisząc w nim takie posty. nikt się nie interesuje twoimi postami (z wyjątkiem mnie :))

Nicolas

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 lipca 2008, 12:47

Jeeeeee
List od federacji Szweckiej....
Zdjęcie całej drużyny i podpis całe drużyny i zdjęcie Henrika Larssona z autografem. Zaraz napisze podziękowania :0

Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2008, 13:46

Nicolas pisze:Jeeeeee
List od federacji Szweckiej....
Zdjęcie całej drużyny i podpis całe drużyny i zdjęcie Henrika Larssona z autografem. Zaraz napisze podziękowania :0
Autograf orginalny, czy nadruk :?: Wrzuc skan ;)

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
Wolan bez kolan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 lipca 2008, 13:56

Ja wysłałem meile :D do niemal wszystkich wiekszych klubów w europie i odpisał( cos w stylu pocztówki) tylko Tottenham :prochno: ale to i tak miałem szczescie ze doszło bo nie umieli zaadresowac... znalazłem w skrzynce ze zwrotami:) po 3 miesiacach:D

ODPOWIEDZ