Jakiego Polaka widzielibyście w Juve?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
szaman00

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 lipca 2008, 23:11

do wczesniejszej wypowiedzi: Lewandowski nie grał zle na tych mistrzostwach, ale samemu trudno zrobic coś efektywnego, problem tkwił raczej w naszych napastnikach mało aktywni byli i jakoś nie trafili z formą, no i oczywiście my jako naród mamy bardzo wysokie wymagania co do wyników, ale na ME nie ma teoretycznie słabych zespołów jest cała europejska czołówka i każdy chce wygrać tak jak my!

Boruc solidna firma w naszej reprezentacji pokazał to co potrafi, szacunek dla niego za to, że nie próbuje na siłe zmienić klubu gra w Celticu i dobrze mu z tym!

Krzynówek starał się jak mógł nie wychodziło mu to tak jak w eliminacjach, ale chciał grać jak najlepiej! I faktem jest, ze Obrońcy reprezentacji Niemiec czy Chorwacji to nie to samo co obrońcy Armeni, Azerbejdzanu, Kazachstanu, czy Finlandi.

Żeby nie odbiegac dalej od tematu polak do Juve hmm, może Fabiański jako zmiennik GiGiego jest młody, więc pewnie pogodziłby się z siedzeniem na ławce do czasu, emerytury Buffona a w tym czasie mógłby ogrywać się w pucharze Włoch i uczyć od mistrza :)

Motor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2008, 23:19

Ta ostatnia propozycja szaman00 bardzo mi się spodobała przy propozycjach kilku userów-Boruc na lawę :!: A przecież nie chcemy żeby Boruc się osłabił, a Fabiański zagrał 2-3 meczy w ciężkiej serie A a z czasem zajął by miejsce Bufona (emerytura :wink: ). I wtedy Boruc mógł by trząsać majtkami o pierwszą "11" w reprezentacji, tak jak Fabiański przed spadnięciem na pozycje trzeciego bramkarza reprezentacji

Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.

27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2008, 23:32

Boruc w Juve nie mądre i nie rozsądne. Za Boruca trzeba wydać ponad 10 mln. A dokładając drugie dziesięć mamy np Xabiego. I co nam z dwóch rewelacyjnych bramkarzy jak może grać tylko jeden. Co do Fabiańskiego niewiem czy chciało by mu się czekać tyle lat, aż Gigi zawiesi buty na kołku . Jakiego polaka bym widział? Może jakiegoś młodego do Primavery. A później kto wie.

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 08 lipca 2008, 19:54

Losiu_10 pisze:Lukas Podolski oczywiście :lol: :lol:
Hahah Dobre,dobre ;)

No Podolski to chyba jedyny Pokak,który mógłby grać w Juve :)
Ale i tak do nas nie przejdzie ;)

Co do bramkarzy to żaden z nich nie jest jeszcze na poziomie Buffona :)

karpiu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2008, 20:27

Jedyną rozsądną odpowiedzia jest ktorys z naszych bramkarzy , ale nie Artur - poniewaz jest za drogi jak na drugiego bramkarza ( dla wielu klubow nawet jak na pierwszego,a gdyby odpukac Gigi mial odejsc i bysmy szukali podstawowego bramkarza tez watpie zeby zarzad skusil sie na golkipera z poza Italy jezeli dobrze pamietam to Juve mialo tylko jednego zagranicznego bramkarza Edvina i sie u nas nie sprawdzil ) Kuszczak,Fabiański,nawet Wojtek Kowalewski (ktorego swoja droga bardzo szanuje) ale napewno nie mozna mowic o zadnym pilkarzu ktory bo cos "wnosil "do gry.Polak jako drugi bramkarz ok, i to wszystko ... Bońka drugiego jeszcze nie mamy ;/

Vesper pisze:
karpiu pisze:nawet Wojtek Kowalewski (ktorego swoja droga bardzo szanuje)
Czekaj czy ja dobrze rozumiem ty Kowalewskiego widziałbyś w JUve?
Jeżeli tak to :rotfl: :rotfl: :rotfl: :bravo: :bravo: :bravo:
Bez jaj ty widziałeś jak on grał? On jest już teraz gorszy np.Od Przyrowskiego a i o wiele starszy .. dla mnie Kowalewski to jest drewniak i to wszystko. Mógłby być w Juve co najwyżej rezerwowym ,drugiego składu ;)..

Tak dobrze rozumiesz W.Kowalewski dal by sobie rade ( nie mowie ze byl by najlepszym drugim bramkarzem ,ale napewno by podolal temu zadaniu) sądzisz ze Belardi jest lepszy od Wojtka?
Ostatnio zmieniony 09 lipca 2008, 12:03 przez karpiu, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!
JuniorJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2008, 21:20

Wysoki dobrze grajacy glowa napastnik... hmm Rasiak;d a tak powaznie to chyba nikogo bo Boruca szkoda na lawe:)

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 09 lipca 2008, 10:04

karpiu pisze:nawet Wojtek Kowalewski (ktorego swoja droga bardzo szanuje)
Czekaj czy ja dobrze rozumiem ty Kowalewskiego widziałbyś w JUve?
Jeżeli tak to :rotfl: :rotfl: :rotfl: :bravo: :bravo: :bravo:
Bez jaj ty widziałeś jak on grał? On jest już teraz gorszy np.Od Przyrowskiego a i o wiele starszy .. dla mnie Kowalewski to jest drewniak i to wszystko. Mógłby być w Juve co najwyżej rezerwowym ,drugiego składu ;)..

rogal12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2008, 10:30

Sebastian Tyrala od 2 miesiaca zycia w Niemczech ale bedzie gral dla Polski i już zlozyl dokumenty o paszport w u19 dla Niemcow strzelil 25 bramek w 40 meczach mysle ze by sie przydal.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Nicolas

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 lipca 2008, 11:07

.........
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2011, 11:24 przez Nicolas, łącznie zmieniany 1 raz.

black_dog147

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 lipca 2008, 22:59

jakoże większość stawia na Boruca i kolegów po fachu to ja proponuje dla odmiany napastnika :
Janczyk :!: , moim zdaniem jeszcze nie tak dobry ale silny i szybki jest. ma potencjał który dałoby się odpowiednio rozwinąć.

drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2008, 23:08

rogal12 pisze:Sebastian Tyrala od 2 miesiaca zycia w Niemczech ale bedzie gral dla Polski i już zlozyl dokumenty o paszport w u19 dla Niemcow strzelil 25 bramek w 40 meczach mysle ze by sie przydal.
coś jeszcze gdzieś czytałem na temat jakiegoś Polaka grającego we Francji pamiętam że wcześniej grał w FC Metz (mogę sie mylić) i też chciał grać dla Polski, młody jakiś jest... jego dziadek wyemigrował kiedyś do Francji... jest ktoś w stanie przybliżyć jego sylwetke? nie mówie od razu że nadawałby sie do Juve ale wspominam też o podobnej sytuacji jak ta powyżej...

Obrazek
Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 lipca 2008, 23:22

drozdi pisze:
coś jeszcze gdzieś czytałem na temat jakiegoś Polaka grającego we Francji pamiętam że wcześniej grał w FC Metz (mogę sie mylić) i też chciał grać dla Polski, młody jakiś jest... jego dziadek wyemigrował kiedyś do Francji... jest ktoś w stanie przybliżyć jego sylwetke? nie mówie od razu że nadawałby sie do Juve ale wspominam też o podobnej sytuacji jak ta powyżej...
Ludovic Obraniak. Lewy pomocnik, moze tez grac na srodku Gra w Lille od 2 lat. Potezne uderzenie i niezly drybling. Moze zbawic Polska kadre, ale na Juventus jest zwyczajnie za slaby..

Zawodnik o podobnej posturze co Giovinco, no moze kilka centymetrow wyzszy :wink: .

preclix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2008, 02:39

Ja wiem czy za słaby ? Gość dopiero zaczyna karierę a już jest gwiazdą OSC Lille.

maddox217

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2008, 14:06

Moim zdaniem Juventus powinien kupić Błaszczykowskiego :) Jest bardzo młody i prezentuje futbol na wysokim poziomie :lol: Innym wyjściem jest też zakup Boruca 8)

Kto jest mistrzem???!!! Legia Warszawa, Juventus i Łada!!!
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2008, 20:43

Nie szkoda byłoby Ci Boruca na ławie? Jakby nie patrzec to zasługuje on na pierwszy skład jakimś ligowym średniaku.

ODPOWIEDZ