Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- 19wisnia92
- Juventino
JA wysłałem ostatnio 43 e-maili i 11 listów może cośprzyślą :-D
FORZA JUVE!!!
- 19wisnia92
- Juventino
Ja pisałem tak
Dear Sirs,
I am (Twój wiek) years old and I am a football fan from Poland. I ask You for
sending
me a few free souvenirs of Your Club (catalogues, photos, tickets,
stickers,
autographs, etc). Thank You very much in advance.
I look forward to hearing from you.
Yours sincerely
(Twój dokładny adres)
Dear Sirs,
I am (Twój wiek) years old and I am a football fan from Poland. I ask You for
sending
me a few free souvenirs of Your Club (catalogues, photos, tickets,
stickers,
autographs, etc). Thank You very much in advance.
I look forward to hearing from you.
Yours sincerely
(Twój dokładny adres)
FORZA JUVE!!!
- Deil
- Juventino
- 19wisnia92
- Juventino
ja ten list wysyłałem e-mailami jeszcze wysyłałem listy to tam bardziej bogatszy list pisałem:)
dokładny adres- imię, nazwisko, miasto, ulica i kod pocztowy( ja tak przynajmniej pisałem)
dokładny adres- imię, nazwisko, miasto, ulica i kod pocztowy( ja tak przynajmniej pisałem)
FORZA JUVE!!!
- borek99
- Juventino
Witam!
Ja ostatnio wysłałem sporo e-maili. Póki co odpowiedział mi Engel(że wyśle mi swój autograf), AZ Alkmaar, Ipswich Town, Hertha Berlin(że nie wysyłają pamiątek) oraz Maccabi Hajfa(wysłali mi na maila dwa informatory o swoim klubie, łącznie ok. 60 str., całość zajmuje 5 mb). Mam pytanie: Czy dostaliście od nich kiedyś coś takiego?
Ja ostatnio wysłałem sporo e-maili. Póki co odpowiedział mi Engel(że wyśle mi swój autograf), AZ Alkmaar, Ipswich Town, Hertha Berlin(że nie wysyłają pamiątek) oraz Maccabi Hajfa(wysłali mi na maila dwa informatory o swoim klubie, łącznie ok. 60 str., całość zajmuje 5 mb). Mam pytanie: Czy dostaliście od nich kiedyś coś takiego?

- JuVeJoZeK
- Juventino
Napisz porzadny list po polsku i jak sam nie umiesz dobrze angielskiego, to daj komus do przetlumaczenia.*Birdman* pisze:JuVeJoZeK mógł bys cos doradzic jak napisać ?? Ty chyba jesteś specjalista w tej dziedzinieAha i jeszcze jedno dokłany adres czyli ??
E-maili teraz nie oplaca sie wysylac, teraz juz malo kto wysyla pamiatku po mailach.
- Deil
- Juventino
A kto to jest ten Engel?borek99 pisze:Witam!

- Losiu_10
- Juventino
Jeżeli można wytłumaczyć bo niebardzo rozumiem oco w tym wszystki chodzi :oops:
- Simi
- Qualità Juventino
O to chodzi ze wysyła sie list do danego klubu , badz piłkarza , i prawdopodobnie sie dostaje jakies pamiatki , a to autograf, zdjecie druzyny , badz co innego.Losiu_10 pisze:Jeżeli można wytłumaczyć bo niebardzo rozumiem oco w tym wszystki chodzi :oops:
Czy nie mógł byś posprawdzac sobie wczesniejszych stron ? Takie to trudne ?Losiu_10 pisze:A moge od kogoś dostać jakiś adres do juventusu
Ostatnio zmieniony 07 lipca 2008, 19:15 przez Simi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Losiu_10
- Juventino