Koszulki Juve sezon 2008/09
- JuveR
- Juventino
Ja już zdecydowanie wolę czerwone wstawki od różowychkopniak pisze:Ja nie miał bym nic przeciwkoA tak przy okazji Sapo_JuveFan, specjalnie dla ciebie koszulka z różowymi wstawkami ^^
http://images33.fotosik.pl/309/d8907169f8e4dba6.jpg. Lepsze niż czerwone
- http://xs.to/xs.php?h=xs329&d=08276&f=tenis822.png

Do tych różowych wstawek to pasują jeszcze różowe spodenki i getry żółto-czarne (takie poziome paski)
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Koszulka domowa nieźle wygląda. Ale byłaby dużo ładniejsza gdyby znajdowały się na niej paski jak w zeszłym sezonie (chodzi o szerokość). Dodatkowym plusem są żółte wstawki. Co do wyjazdowej to sam nie wiem. Jakoś mi ten kolor nie podchodzi. Nie ma to jak niebieska wyjazdówka.
- pan Zambrotta
- Juventino
Dla mnie te pasy wydają się za szerokie. Z poprzedniego sezonu był lepsze, nawet z tym białym pasem na środku. Wstawki - złote czy czerwone mnie zupełnie nie obchodzą :] Jeśli tylko będziemy częściej grali w czarnych spodenkach niż w tamtym sezonie, to będę zadowolony z naszych strojów.
Koszulka alternatywna - sam nei wiem co o niej myśleć. Z poczatku nie mogłem na nią patrzeć. Teraz wygląda na ciekawy pomysł.
Zobaczymy w praniu, jak to wyjdzie (
)
Koszulka alternatywna - sam nei wiem co o niej myśleć. Z poczatku nie mogłem na nią patrzeć. Teraz wygląda na ciekawy pomysł.
Zobaczymy w praniu, jak to wyjdzie (

- Zaja23
- Juventino
Koszulka domowa i wyjazdowa są cudowne. Wreszcie gwiazdki wróciły na swoje miejsce. Brakuje mi jeszcze tarczy we Włoskich barwach.
Szeroki pasy bardzo mi się podobaja 3 czarne 2 białe czyli tak jak na herbie.
Szeroki pasy bardzo mi się podobaja 3 czarne 2 białe czyli tak jak na herbie.
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2008, 12:19 przez Zaja23, łącznie zmieniany 1 raz.
- Chiellini3
- Juventino
nie bardzo wiedzialem gdzie to napisac ale padło na ten temat mam pytanie dla zorientowanych chicalem sobie kupic oryginalna koszulke Juve z nowego sezonu ale zalezy mi na tym zeby miec numer 3 i nazwisko Chiellini czyli prawdziwa koszulke w jakiej gra Giorgio tylko nie wiem gdzie to dostac i czy bedzie kosztowala tak jak zawsze oryginaly np 269zl jak w ISS tylko jest problem w kazdym sklepie mozna dostac koszulki Del Piero czy Nedveda ale obroncow juz trudniej a gdyby sie dało to gdzie moge cos takeigo dostac i za ile? Tylko prosze nie podsuwajcie pomyslow o kupieniu koszulki Juve bez napisu i samodzielnym nadruku bo to słaba jakosc zalezy mi na oryginale
- Zaja23
- Juventino
Możesz kupić na www.juvestore.com tam będzie napewno bo sprawdzałem.
Koszulka kosztuje 69 euro, napis 13 euro, a koszt dostawy 20 euro czyli razem 102 euro więc zakup tej koszulki wyniesie cię ok 340zł. Jeśli posiadasz karte mastercard lub visa możesz bez problemu kupić tam koszulke.
Koszulka kosztuje 69 euro, napis 13 euro, a koszt dostawy 20 euro czyli razem 102 euro więc zakup tej koszulki wyniesie cię ok 340zł. Jeśli posiadasz karte mastercard lub visa możesz bez problemu kupić tam koszulke.
- Chiellini3
- Juventino
Zaja23 : A gdzie ty odszukales, że koszt przesylki to az 20 euro? Bo jesli tak jest to koszt 340zl troche sporo jak na koszulke. A 270 mozna jeszcze poswiecic bo bez tych kosztow tyle wychodzi czy moze to jest jakas stała przesyłek poczty polskiej sory za niewiedze
Edit: A na ta chwile w ogole zniknęły
Dzieki za pomoc teraz trzeba kase pozbierac i pomyslec czy warto wydac 3 i pol banki na koszulke
Dzieki za pomoc teraz trzeba kase pozbierac i pomyslec czy warto wydac 3 i pol banki na koszulke
Ostatnio zmieniony 07 lipca 2008, 02:56 przez Chiellini3, łącznie zmieniany 1 raz.
- Monte Cristo
- Juventino
Nie jestem pewien, ale bedzie taka wiadomosc chyba w procesie zamawiania. Tak btw to polecam Juvestore, bardzo szybka dostawa.Chiellini3 pisze:Zaja23 : A gdzie ty odszukales, że koszt przesylki to az 20 euro? Bo jesli tak jest to koszt 340zl troche sporo jak na koszulke. A 270 mozna jeszcze poswiecic bo bez tych kosztow tyle wychodzi czy moze to jest jakas stała przesyłek poczty polskiej sory za niewiedze
- drozdi
- Juventino
http://www.allegro.pl/item397973137_pro ... er_xl.html
no i już mamy na allegro pierwsze dzieła
zakładam że to tylko replika
i z chęcia wysłucham fachowców którzy wypatrzą błędy w wykonaniu koszulki 8)
no i już mamy na allegro pierwsze dzieła

- gawron
- Juventino
ja fachowcem nie jestem ,ale wydaje mi się ,że klient wrzucił po prostu fotki te co podawali ludzie wcześnie jw tym temacie ,jak ocenialiśmy nowe stroje..drozdi pisze:http://www.allegro.pl/item397973137_pro ... er_xl.html
no i już mamy na allegro pierwsze dziełazakładam że to tylko replika
i z chęcia wysłucham fachowców którzy wypatrzą błędy w wykonaniu koszulki 8)
nie kupowałbym niczego z tak szmacianej aukcji ,jak nawet nie ma zdjęć wykonanych przez założyciela aukcji.. takie moje zdanie na ten temat;d
- Nevermind
- Juventino
Zdjecie skopiowane ze stronki Juve. Mozna porownac identyczne.
Koszulki za 99 zl kupowane od kolesia ktory ma ich do zaoferowania kilkanascie tworzone sa w Tajwanie. Sa to tanie repliki.. Co najwyzej nadaja sie do zawieszenia na scianie
.
Koszulki za 99 zl kupowane od kolesia ktory ma ich do zaoferowania kilkanascie tworzone sa w Tajwanie. Sa to tanie repliki.. Co najwyzej nadaja sie do zawieszenia na scianie