BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- Winner
- Juventino
Ale się w sobotę spiekłem
. Następnym razem muszę krem z filtrem zabrać ze sobą . Coś gramy w weekend bo ja nie wiem czy się z zaliczeniami wyrobie więc chcę wiedzieć czy w ogóle coś będzie. I jak tam zapisy na zlot .Czy oprócz mnie i Gorna ktoś jeszcze jedzie ?

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Judzio
- Juventino
no mi się niestety nie udało
od nastepnego tyg. do roboty, ewentuanie pozostaje opcja przyjechania na łikend na własną rękę no ale narazie dupcia zimna
A co do grania w futbol to do konca tygodnia moge grac na luzie o kazdej porze.

A co do grania w futbol to do konca tygodnia moge grac na luzie o kazdej porze.

- JuveXantiv
- Juventino
Nie wiecie cy w B-stoku jest jakis turniej w pile w najblizszym czasie ? Mozemy zebrac sklad z JuvePoland 
Albo mozemy ustawic mecz z Bialostockimi kibicami Interu

Albo mozemy ustawic mecz z Bialostockimi kibicami Interu

- Judzio
- Juventino
Nie byłem, a jest możliwość że biorą ludzi na czas 2 miesięcy czy tylko studentów na minimum 3 ?gil pisze:judzio i jak byles w tym biurze na warszawskiej?? ja dzis podpisalem umowe i jade do holandii do roboty
Jeżeli byłaby taka opcja to musze śmignąć tam jak najszybciej ;d
Zapewne na Akademii medycznej będzie wakacyjny Genticusu i jak zawsze na Włókniarzu/MOSPie powinno coś być w lipcu.JuveXantiv pisze: Nie wiecie cy w B-stoku jest jakis turniej w pile w najblizszym czasie ? Mozemy zebrac sklad z JuvePoland Wink
Albo mozemy ustawic mecz z Bialostockimi kibicami Interu Very Happy

- białas
- Juventino
Panie, Panowie, czas mistrzostw dobiega końca. przed nami najważniejszy mecz. fakt, że zabrakło w finale Włoch, nie wspomnę już o reprezentacji ubranej w biało - czerwone wdzianka, ale można by się spotkać, wypić piwko (tak na dobry poczatek:D) i obejrzeć porażkę Szwabów. co Wy na to?
BTW. można by coś zagrać, bo ja już po obronie, fakt, że niezbyt udanej, będę miał więcej czasu, a nawet miałbym już przeciwników, tak więc, pokażmy, że nasze miasto nie odbiega od, chociażby takiego Poznania, i zorganizujmy się w jakiś sposób na dzierganie w piłkę skopaną.
a niech mi kto odpisze, że nie może, to stawia mi browca na pierwszym meczu sezonu
BTW. można by coś zagrać, bo ja już po obronie, fakt, że niezbyt udanej, będę miał więcej czasu, a nawet miałbym już przeciwników, tak więc, pokażmy, że nasze miasto nie odbiega od, chociażby takiego Poznania, i zorganizujmy się w jakiś sposób na dzierganie w piłkę skopaną.
a niech mi kto odpisze, że nie może, to stawia mi browca na pierwszym meczu sezonu

- Tigmar
- Juventino
ja umieram 
grypa jelitowa
nie ma żadnych szans zebym dzisiaj był gdziekolwiek...
no moze poza toaletą ...
w sumie mozna by...
tylko ciekawe czy po leżakowaniu będą mieli siły grać

grypa jelitowa
nie ma żadnych szans zebym dzisiaj był gdziekolwiek...
no moze poza toaletą ...
JuveXantiv pisze:Albo mozemy ustawic mecz z Bialostockimi kibicami Interu
w sumie mozna by...
tylko ciekawe czy po leżakowaniu będą mieli siły grać
- gil
- Juventino
panowie korzystajac z okazji chcialbym podziekowac wam za wszyskie obejrzane wspolnie mecze, mam nadzieje ze jeszcze bedzie nam dane kiedys sie spotkac... teraz wyjezdzam do holandii i nie wiem co przyniesie przyszlosc wiec zycze wam powodzenia. pozdro!
- 19wisnia92
- Juventino
siema jestem nowy na ty forum
ale Juve kibicuje od dziecka tez mieszkam w Białym 

FORZA JUVE!!!
- Shadow0700
- Juventino
Tez na fora nie wchodziłem ale na stronke...owszem codziennie. Jakby był jakis wspólny mecz to mógłbym wypaść :C Do Tigmara(kiedys pisał ze widział typa z plecakiem JUVE) taki w Białym mam tylko ja!:P z palermo przywieziony jeszcze. Jak cos piszcie kiedy by sie cos dało zorganizowac
NedvedFAN
- Winner
- Juventino
Witam nowych 8) .Trochę teraz martwy okres bo jedni pracują inni sią wylegują a jeszcze inni szykują na zlot :C .Ale mieliśmy coś grać niby w Choroszczy ale to musi się Gorn wypowiedzieć on tam rządzi 

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Shadow0700
- Juventino
No ja tez pracuje i odpoczywam od sql ale jak coś bedzie to chętnie zagram 
NedvedFAN