Koszulki Juve sezon 2008/09
- Nevermind
- Juventino
Tak sie sklada, ze mam koszulki z sezonu 2006/2007 i 2007/2008. Zauwazylem pewne podobienstwo nowych koszulek do koszulek z sezonu 2006/2007. Znowu mamy zlote wstawki, identyczny znaczek Nike zolty, z zakonczeniami czarnymi.
Nie podoba mi sie motyw z gwiazdkami nad ehrbem, znacznie ladniej wygladalo to na bocznym rekawie. Koszulka wtedy wygladala skromniej i ladniej ( przynajmniej w moim odczuciu).
Wstawki mamy identyczne, lecz w innym kolorze. Kolneirzyk lekko sie zmienil. Jednak najladniej prezentowal sie on na koszulce 2006/2007. Szkoda, ze razem z kolorem wstawek nie wrocono do tego kroju kolnierza.
Koszulka wyjazdowa nie podoba mi sie. Jest leko oczo-walna ( tak z cenzura
). Zwyczajnie niebieska z zoltymi wstawkami prezentowala sie lepiej.
Szkoda, ze przynajmniej nie zmieniono reklamy sponsora.
W takim przypadku koszulki z tego sezonu nie zakupie. Poniewaz jest ona brzydsza od poprzedniej a zmienily sie jedynie wstawki i lekko zmodyfikowany kolnierzyk.
Przyznam szczerze, zawiodlem sie.. Projekty wczesniejsze wygladaly znacznie ladniej.
Nie podoba mi sie motyw z gwiazdkami nad ehrbem, znacznie ladniej wygladalo to na bocznym rekawie. Koszulka wtedy wygladala skromniej i ladniej ( przynajmniej w moim odczuciu).
Wstawki mamy identyczne, lecz w innym kolorze. Kolneirzyk lekko sie zmienil. Jednak najladniej prezentowal sie on na koszulce 2006/2007. Szkoda, ze razem z kolorem wstawek nie wrocono do tego kroju kolnierza.
Koszulka wyjazdowa nie podoba mi sie. Jest leko oczo-walna ( tak z cenzura
Szkoda, ze przynajmniej nie zmieniono reklamy sponsora.
W takim przypadku koszulki z tego sezonu nie zakupie. Poniewaz jest ona brzydsza od poprzedniej a zmienily sie jedynie wstawki i lekko zmodyfikowany kolnierzyk.
Przyznam szczerze, zawiodlem sie.. Projekty wczesniejsze wygladaly znacznie ladniej.
- Cube - fan Juve
- Juventino
Koszulki domowe są w miarę ok, oczywiście oprócz tego okropnego kołnierzyka, ale chyba jakoś go przetrawimy
Za to doczekaliśmy się powrót gwiazdek nad herbem, czyli jest dobrze. Szkoda tylko, że ten żółty nie jest taki jak w naszym herbie...
Natomiast co do wyjazdowych, to lepiej takie złote niż przejaskrawione żółte, jak miała Barcelona kilka sezonów temu - wyglądali jak robotnicy drogowi
Natomiast co do wyjazdowych, to lepiej takie złote niż przejaskrawione żółte, jak miała Barcelona kilka sezonów temu - wyglądali jak robotnicy drogowi

- KeRmit19
- Juventino
Mnie osobiscie bardzo sie stroje podobaja - tak domowe, jak i wyjazdowe
Juz sie balem, ze bedzie jakis niewypal ale jest bardzo dobrze
Zloty - celebruje międzynarodowe triumfy Juve hehe
Takze
za pomyslowosc
:!:

- Karol_Juve
- Juventino
Mamy już nowe koszulki na następny sezon:)
http://www.solojuve.com/oficjalny/stroj ... sezon!.php
albo
http://www.juventus.com/site/ita/NEWS_n ... B802BA.asp
Mi sie bardzo podoba ta złota
http://www.solojuve.com/oficjalny/stroj ... sezon!.php
albo
http://www.juventus.com/site/ita/NEWS_n ... B802BA.asp
Mi sie bardzo podoba ta złota

- MaHeR
- Juventino
http://www.juventus.com/site/filesite/n ... a_pres.jpg
Bardzo fajne zdjęcie Pavel i Treze w tym "złocie" wyglądają na troszke zagubionych ;P ale tak poważnie mówiąc to lepiej te koszulki prezentują się na zawodniku niż tak na sucho, a właśnie o to chodzi. Trzeba też przyznać, że Giovinco w biało-czarnym pasiaku wygląda fenomenalnie! Teraz czekamy jeszcze na jakieś wzmocnienia i patrzymy z wiarą w przyszłosć na nowy sezon 08/09 ;D
Bardzo fajne zdjęcie Pavel i Treze w tym "złocie" wyglądają na troszke zagubionych ;P ale tak poważnie mówiąc to lepiej te koszulki prezentują się na zawodniku niż tak na sucho, a właśnie o to chodzi. Trzeba też przyznać, że Giovinco w biało-czarnym pasiaku wygląda fenomenalnie! Teraz czekamy jeszcze na jakieś wzmocnienia i patrzymy z wiarą w przyszłosć na nowy sezon 08/09 ;D
"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
A. Pirlo
- Motor
- Juventino
Wszystko jest w miarę
git, ale jedynki na koszulkach jaki siódemki są straszne, a trójki i ósemki wręcz przeciwnie :!: :!: :!: Naj gorzej ma Trez :płaczę: ma numer 17 

Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
- Ein
- Juventino
Dla mnie bomba. Domowe jak zawsze "czadowe", za to wyjazdowe ... po prostu rewelacja. Bardzo mi się podobają

Mistrzowie na tron ! :C

Mistrzowie na tron ! :C
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- stahoo
- Juventino
Nie lubie jak jest za duzo pasów (Serie B) i jak jest za mało (teraz). Idealne połączenie było w zesżłym sezonie
No ale domowe nie sa złe. Troche inny kołnierzyk mógłby być (bez żółtych wstawek). Literki z tyłu wydaja się trochę słabo czytelne, ale pewnie to wyglada tak tylko "na necie".
Do wyjazdowych juz przywykłem, chociaz pierwsze wrażenie było negatywne. I tak jestem zdania że najlepsze wyjazdowe to niebieskie z żółtymi elementami jak w zesżłym sezonie i chyba w 04/05. Dziwnie wyglada czarno-biały sponsor... :?
Ma ktos jakieś dobre zdjęcie koszulki bramkarskiej? No i w sumie Buffon ma zawsze 2 rodzaje koszulek (albo 3, tak jak w tym sezonie...
)

Do wyjazdowych juz przywykłem, chociaz pierwsze wrażenie było negatywne. I tak jestem zdania że najlepsze wyjazdowe to niebieskie z żółtymi elementami jak w zesżłym sezonie i chyba w 04/05. Dziwnie wyglada czarno-biały sponsor... :?
Ma ktos jakieś dobre zdjęcie koszulki bramkarskiej? No i w sumie Buffon ma zawsze 2 rodzaje koszulek (albo 3, tak jak w tym sezonie...

- Nevermind
- Juventino
Hehe to teraz porownaj sobie koszulke z 2006/2007 ( Serie B ) do koszulki zaprezentowanej dzisiaj..Michał`fcj pisze:Dla mnie lipa, kompletnie nie podobają mi się szerokie pasy na domowej koszulce. Nie mają takie go "klimatu" jak wąskie paseczki
Paski troche sie roznia..
- montero4
- Juventino
Zagrają parę meczy to pewnie sobie kupisz taką lub co najmniej przywyknieszJuventino90 pisze:Hehe to teraz porownaj sobie koszulke z 2006/2007 ( Serie B ) do koszulki zaprezentowanej dzisiaj..Michał`fcj pisze:Dla mnie lipa, kompletnie nie podobają mi się szerokie pasy na domowej koszulce. Nie mają takie go "klimatu" jak wąskie paseczki
Paski troche sie roznia..

Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- J1897
- Juventino
mam te same odczucia :? nie podobają mi się szerokie pasy... zdecydowanie wolę takie jak na koszulkach z Serie B, ale wyjazdowe są świetne!Michał`fcj pisze:Dla mnie lipa, kompletnie nie podobają mi się szerokie pasy na domowej koszulce. Nie mają takie go "klimatu" jak wąskie paseczki
PS. ma ktoś może jakieś zdjęcia z tej prezentacji? nie chodzi mi o zdjęcia z juventus.com. szukałem przez google i yahoo i nie bardzo mogę coś znaleść...

Ostatnio zmieniony 04 lipca 2008, 22:57 przez J1897, łącznie zmieniany 1 raz.