Co sądzicie o tym, aby...
- fred
- Juventino
wiem ze nie bedzie. co do tych obroncow to mialem na mysli birindellego i pesotto. to znakomicie zawodnicy ale tez nie na poziom juve. dlatego też argument przeciwko 352 że jest ich dużo jest bez sensu skoro i tak gra w obronie zambrotta.juveluck pisze:Raz ze juve taka taktyka grac nigdy nie bedzie, dwa nie wiem co masz do naszych obroncow bo wszyscy(z wyjatkiem Fresiego) to byli lub obecni reprezentanci swoich krajow.fred pisze:to nie argument macie ich dużo ale są ciency. prawdziwy problem jest w tym że taktyka 352 jest taktyką anachroniczna. gdzie wy byście chcieli z tym dojść. oczywiście są tacy co jadą na takiej taktyce i zdobywają trofea (LegiaRadeKas pisze:Taaaa. A co powiesz o reszcie obrońców. Tyle ich mamy a grało by 3.) ale to wyjątki.
mistrzostwo polski, puchar ligi, wyeliminowanie utrechtu - mało? :lol: :lol: :lol:juveluck pisze:Trzy pokaz mi te trofea Legi :lol: :lol: :lol:
- juveluck
- Juventino
Ja mowilem o zeszlym sezonie a nie o tym co bylo 2 lata temu. A co to jest zreszta Utrecht, przy Schalke czy Parmie ktore Wisla wyeliminowala. A jak to napisali ladnie na okladce ostatniego numeru Pilki Noznej: "Legia kuleje" taka prawdafred pisze:mistrzostwo polski, puchar ligi, wyeliminowanie utrechtu - mało? :lol: :lol: :lol:juveluck pisze:Trzy pokaz mi te trofea Legi :lol: :lol: :lol:

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Rybeq
- Juventino
mistrzostwo polski, puchar ligi, wyeliminowanie utrechtu - mało? :lol: :lol: :lol:[/quote]juveluck pisze:e="juveluck"]Trzy pokaz mi te trofea Legi :lol: :lol: :lol:
Nawet jak na Polskę, to nędznie.
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- daj5stuff
- Juventino
Nie widziałbym Juve z takim ustawieniem bo gra za mało obrońców. Teraz ogólnie przyjętym ustawieniem jest właśnie 4-4-2 i wszystkie drużnyny przemodelowują się na takie ustawienie. Powinno zostać tak jak jest bo jest dobrze.
:D

- Alexxxxx
- Juventino
Ja uwązam to za bezsens Lippi będzie o tym decydował i już :!: My nie mamy tu nic do gadania. To tak jak ja bym powiedzial zgramy 10 napastnikami i Buffonem. Po co nam obrońcy, po co pomocnicy. Wszyscy w atak Buffon wszystko wybroni( :lol: :lol: :lol: bez sens). Jak Lippi uzna , że Juve będzie pasowało inno ustawienie to je poprsotu zmieni. Przeciez to nie ma szans po pierwsze to jest nie nowoczesne.Po drugie to jest głupie. A glu[pie dlatego popierwsze Zmbrotta dobże gra na lewej obronie. Po drugie co nam ztego, że zyskamy go w pomocy, jak przez to stracimy akcje skrzydłowych obrońców.Przeciez w tedy skrzydłowi po 45 minutach grania by nie mieli powietrza w płucach. Przeciez Lewe skrzydło Zambrotta, Nedved , Del Piero to jest potęga :twisted: . Camoranesi tez dobrze gra na prawym no i jeszcze pomaga mu Thuram i Trezeguet więc, żadna zmiana jest niepotrzebna i tyle :-D .
Więc zostaje tak jak jest i podbijamy Europe, cały świat i wszechświat
Więc zostaje tak jak jest i podbijamy Europe, cały świat i wszechświat

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Reggie
- Juventino
Chociaż wolę widzieć Zambrotte na pomocy, to to rozwiązanie jest według mnie do bani. A co z Tudorem, Ferrarą, Pessoto, Iuliano. Za dużo jest dobrych obrońców na taki wariant. Chociaż na jeden lub dwa mecze można by sprubować.
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli